2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742376 بازدید | 44766 پست

دیروز خونه مامانم رفته بودم کلی خروجی پیدا کردم 😅🤭

شش تا مانتو که اصلا نمیپوشید چند سال بود که تو کمد بود

دو تا شلوار 

یه سطل زباله که درش شکسته بود

یه قابلمه کهنه

یه خاک انداز که شکست

دو تا گلدون اضافی

چندتا جانماز اضافی که گذاشتیم ببریم مسجد

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
رفتم سرویس تخت جست و جو کنم،مدل مد نظرم و پیدا نکردم،ولی این مدل تخت خیلی ب نظرم جذاب اومد

من حس میکنم این مدل مقاوم نباشه 

من تختم کشو نداره برای همین نمیتونم راجع به مدل کشو دار و بدون کشو نظر بدم

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خوبه ،منم همین فکر رو دارم ،ولی چون فقط یه اتاقم کند دیواری داره که اونم قاعدتاً برای لباس استفا ...

مادر همسر من سالهاست تخت جکدار دارن 

بسیار راضیه البته خیلی هم باز و بسته نمیکنن

ققنوس

سلام .موقع پاکسازی قبل عید یه مقدار وسایل برای درست کردن دستبند داشتم جمع کرده بودم یه جا دخترم در مدرسه بازارچه داشتند دیشب نشستم ۲۰تا دستبند درست کردم برد مدرسه و اونجا فروخت دونه ای ۲۰ تومن که ۴۰۰اومده بود دستش خیلیم خوشحال شده بود.اینم از خروجی پرسودددد من😀خدا رو شکر جای اونا هم خالی شد 

🌷برای جهیزیه در نظر داشتم فقط تخت و دو تا پاتختی بگیریم با آینه قدی چون همه خونه ها کمد دیوار دارن ...

سرویس خواب من دو تا کشو پایینش داشت ولی کاربردی نبود توش پر از مو میشد

پاتختی هام هر کدوم ۲ تا کشو داشت ولی چون همیشه خالی بود دادم به مامانم بجاش یکی از عسلی ها رو که خیلی کوچیکه گذاشتم کنار تخت

فکر کن ببین خودت و همسرت چه عادتایی دارین متناسب با اون خرید کن بعضیا قبل از خواب کتاب میخونن وقتی خسته میشن میبندن میذارن تو پاتختی تا فردا شب

یا بعضیا روتین پوستی قبل از خواب دارن وسایل یهداشتیشونو میذارن تو کشوی پاتختی

سرویس خواب من دو تا کشو پایینش داشت ولی کاربردی نبود توش پر از مو میشد پاتختی هام هر کدوم ۲ تا کشو ...

دو طرف تخت من دوتا کشو داره[زیر تخت نه ها مثل همون پاتختی ولی متصل به تخت]که در حال حاضر هر دوخالیه.

من امروز روتین خانه داری انجام دادم ولی ورودی /خروجی نداشتم.

جمعه شب نامزدی یکی از اقوام نزدیک والبته عزیز که فقط یه لباس محلسی ورودی برای خودم داشتم.هم شال نو داشتم.

هم کیف نو ومتاسب وبرای کفش هم کفش عروسی انتخاب کروم که خوشبخاته کیف وکفش وشال هر سه تا رنگش ست شد با اینکه در زمان های خیلیی متفاوت خریده بودم‌.

برای دخترمم همون لباس عید می پوشه

انواع گلسر وزیورالات لوازم ارایش هیچی تهیه نکردم.

شادی صدام کنید

سلام شبتون بخیر..من از کاربر قدیمی هستم ولی خب تغییر کاربری دادم..ی خیلی پرده اضافه داشتم ک بالای کمددیواری بود شکر خدا مادرشوهر واس جایی نیاز داش دادم رف..ولی کمدیواریام و کابینت هنوز قسمت نشد پاک سازیو مرتب شع

من حس میکنم این مدل مقاوم نباشه  من تختم کشو نداره برای همین نمیتونم راجع به مدل کشو دار و بدو ...

راجب استقامت این مدل منم اطلاعی ندارم،،باز بستگی داره نپع چوبش چی باشه

برای من که کشو دار هست تا اینجاراضی بودم و هیچ مشکلی نبودن خداروشکر

ورودی و خروجی همزمان 

یک عبا و روسری جدید خریده شد 

یکی از کت و شلوارای دم دستی بخشیده شد

الان پوشش دم دستی بنده شد یک کت شلوار و  یک عبا 

رسمی تر ها یک عبا برای مراسمات مذهبی 

یک کت و شلوار رسمی

یک وست و شومیز مهمانی

جز این موارد داخل کمد بنده یک لباس عربی کارشده (پوشش بانوان عرب در بیرون از منزل) که برای مناسبت های خاص گذاشتم و فعلا در یک مناسبت پوشیده شده 

یک کت چرم که برای فصل سرد سال پوشیده میشه

یک کت و شلوار جین که هدیه یکی از اعضای خانواده م هست تصمیم دارم امسال پاییز وارد استایلم کنم

کفش هم قبلا نوشتم یک جفت کفش رسمی ،یک جفت کتونی و یک جفت کفش پاشنه دار یا همان کفش مجلسی 

که کفش مجلسی بنده استیلتو ساده ست و در بعضی مهمانی ها هم همان رو می‌پوشم

ققنوس