2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742784 بازدید | 44773 پست

یه  خانمی در مورد وسایل کودک پرسیده بودن دلم خواست نظرمو بگم در مورد رورورک که میگن منسوخ شده و بهتره استفاده نشه و منم برای دخترم تهیه نکردم ، در مورد کریر که ما بچه رو از بیمارستان با اون آوردیم و تا ۶ ماه بچه رو هر جایی میخواستیم ببریم با کریر بود چون حکم صندلی ماشین بود ما کریری انتخاب کردیم که تا یک سال به عنوان صندلی ماشین میتونستیم استفاده کنیم و واقعا ضروری بود چون امنیت بچه رو تامین می‌کرد در مورد کالسکه که ما از همون سیسمونی با کریر  تهیه کرده بودیم و کالسکه و کریری انتخاب کردیم که کریر روی کالسکه نصب می‌شد و ما از همون روز اول میتونستیم از کالسکه استفاده کنیم و کالسکه نیز وسیله ی بدرد بخوریه وقتی مرکز خرید میری، وقتی سفر میری ، گشت و گذار میری نمیشه که بچه کلا تو بغل باشه هم بچه هم حمل کننده خسته میشن و بچه بیشتر اوقات میخوابه که تو کالسکه راحت تر میخوابه تا تو بغل !  

بعضی خانم ها گفته بودن ماشین دارن به خاطر اون کالسکه بدرد نمیخوره من متوجه منظورشون نمیشم چون مسافت طولانی که قرار نیست بچه رو با کالسکه حمل کرد تو مرکز خرید و اماکن دیدنی که نمیشه با ماشین رفت یا داخل پارک🥴

اتفاقا وقتی ماشین هست خیلی راحت تر از کالسکه استفاده میکنی میزاری داخل ماشین موقع رسیدن به مقصد درمیاری با تاکسی و اسنپ که نمیتونی کالسکه حمل کنی ! 

در مورد صندلی غذا هم مونده به اصول زندگی هر شخص ولی از واجبات نیست ، باشه بهتره که کودک طرز درست نشستن و یاد بگیره ما خودمون رو میز غذا میخوریم بچه هم میشینه رو صندلی خودش کنار ما ! 

صندلی ماشین که هم از واجبات واجبات واجباته چون امنیت بچه  رو بالا میبره و به شدت بدرد بخوره و خواهش میکنم تو این یه مورد اصلا مینیمالیست نباشید و بچه به هیچ عنوان تو بغل نباشه ! 

در مورد سه چرخه و دو چرخه من تجربه ایی ندارم دخترم ۱۵ ماهشه براش نخریدیم ولی دو چرخه رو مطمئنم که بزرگ تر شه میگیریم ! 

ما تولدش ماشین شارژی گرفتیم که دوست داره و تو خونه بازی میکنه! 

ببخشید که پر حرفی کردم!🫠🫠

سلام  دوستان گل  بی صبرانه  منتظر بودم  سایت درست شه ازتون کمک بخام  اگر ...

عزیز من دخترم ۱۵ ماهشه و تختش کودک و نوجوان و گارد داره 

بچه ۴ ساله خطر افتادن نداره؟؟؟؟ تو خواب زیاد تکون نمیخوره؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هربارکه به خودم میگم دیگه مینیمال شدم میام چندصفحه اینجارومیخونم ومیرم پاکسازی ومیبینم هنوز خیلییی کاردارم. امشب رفتم سراغ کمد زیر کتابخونه حدود یه نایلون کاغذ پرت کردم شاید این دور چهارم پاکسازی اون قسمت باشه. اینسری رفتن سراغ پرونده مدرسه خودم وفقط گواهینامه پایان دوره هامو گذاشتم. خواستم لوح تقدیرای همسرمم. بندلزم بره ولی چون مطمین بودم راضی نیس ولش کردم 

لطفالایک نکنین. 
سلام  دوستان گل  بی صبرانه  منتظر بودم  سایت درست شه ازتون کمک بخام  اگر ...

اگر کشو زیرش باشه قدرت نگهداری تشک کمتره ... برای پسرم دوتا کشو زیرش هست که اصلا کاربردی نداشته ... 

الانم که بزرگتر شده تخت به صدا دادن افتادن و جیر جیر داره... چون کف استقامت نداره ... به نطرم بدون کشو باشه بهتره... زیر تخت قشنگ پایه کار میکنن یا جداگونه ستون میدن برای ننهداری تشک و تخته زیرش 

بعضی چادر های رنگی هستن که رنگ تیره ای دارن و خانم های مذهبی در مجالس مختلط میپوشن یا بعضاً دیدم برای جلو در اومدن سر میکنن یکی داشتم که در تمام سالهای زندگیم مصرف نشده بود گهگاه یکی از اقوام چادری اگر میومدن منزل ما استفاده میکردن 

دیروز متوجه شدم ایشون نه تنها چادر رو کنار گذاشتن که تماما پوشش سر رو حذف کردن 

منم امروز چادر رو گذاشتم خروج

دو عدد تیشرت و یک شلوار هدیه گرفته بودم سبک من نبودن با همین چادر فرستادم برای خیریه

ققنوس
یه  خانمی در مورد وسایل کودک پرسیده بودن دلم خواست نظرمو بگم در مورد رورورک که میگن منسوخ شده و ...

ممنونم دوست عزیزم از توضیحات کاملتون من سوال کرده بودم

من نماز قضای ۱۴۰۱خوندم خداروشکر.بعد از زایمان یه کم بیشتر ار حد معمول خون ریزی داشتم چیزی حدود دوماه اون هم به لطف خدا بخونم دیگه می مونه ماهی یکی یا دوتا نماز قضا که در طول ماه طبیعیه یکی دوبار نماز قضا داشته باشم.

شادی صدام کنید