2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738731 بازدید | 44704 پست

من درباره زودپز خیلی تحقیق کردم برای جهیزیه چون بین دو تا مولتی کوکر که یکیش برنامه ماست بندی و ارام پز داشت با اینی که الان خریدم برنامه زودپز و سرخ کن هم داره مونده بودم.

فهمیدم غذا ۵ ساعت بیشتر بپزه قند زیادی تولید میکنه در حدی که کسی دیابت داشته باشه باید انسولین بیشتری بزنه یا حالش بد میشه

زودپز با فشار بالا(نه حرارت بالا) مواد رو میپزه که سریع پخته میشه و خواص مواد حفظ میشه 

بعضیا میگن زودپز برای زن های تنبله🥴منم قدیما اینجوری فکر میکردم راستش ولی الان متوجه شدم مثل لباسشویی فقط کار ادمو راحت و سریع میکنه اون زمان که لباسشویی اختراع شد هم زن ها مقاومت میکردن در برابرش😁

نمکدون برای مهمون داشته باش درعین حال تو سرویس چینی و آرکوپال هم داره نیازی نیست جدا بخری

سرویس چینی نمیخرم یعنی قبلا میخواستم بخرما ولی الان میخوایم بیشتر پول سیو کنیم فقط واجبات رو بخریم یه سرویس ۶ نفره به همکارم میخوام سفارش بدم(مهمون کسیو نداریم شاید جمعا ۷ نفر شیم) بسازه برام با اندازه ها و ایتم هایی که خودم میخوام نمیدونم نمکدون هم میزنه یا نه اگه بزنه اونم پس سفارش میدم متشکرم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروز لباسهای زمستونی رو جمع کردم.چون پارسال لباس خروجی دادم لباسهای خودم خروجی نداشت.دوتا لباس فقط اضافه شده بودن از پارسال تاحالا.

لباسهای دوسال پیش پسرم رو همه رو جمع کردم برای پسر کوچیکم. یه سری هاش خیلی کهنه بودن یا سوراخ بودن جدا کردم دستمال بشن.

خیلی دوست داشتم همه رو بریزم دور انقققققققققققدر لباس کف اتاق ریخته بود،دیگه کف اتاق معلوم نبود

ولی لباسهای بچگی پسرم مجبورم نگهدارم.

برای خودم خیلی قاطعانه تصمیم گرفتم دیگه اصلا اصلا اصلا لباس نخرم همینطور برای بچه هام.

الان لباسهای تابستونی پسرم رو دراوردم دیدم ۶ دست تیشرت و شلوارکه اولش گفتم کمه،بعد فکر کردم همینقدر برای تابستون کافیه اگر بخریمم تا سال اینده براش کوچک میشه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

از دیدن این همه لباس حس اشفتگی بدی گرفتم.

چقدر لباس مازاد نیاز میخریم همشون هم قراره روزی تبدیل ب زباله بشن

و چه پولهایی ک پای این لباسها رفته😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

سرویس چینی نمیخرم یعنی قبلا میخواستم بخرما ولی الان میخوایم بیشتر پول سیو کنیم فقط واجبات رو بخریم ی ...

این فقط یه پیشنهاد دوست عزیز سرویس چینی ۱۲نفره بخر زندگی دیگه تو چه می دونی چه جوری بشه من با اینکه مهمون کم دارم ولی بازم تا ده نفر لازمم شده

یه ۶ نفره حالا ارکوپال یا هر مدلی که می پسندی برای دم دستت بخر

یا اگه ۶ نفره برات زیاده یه دونفره یا ۳ نفره برای نی نی اینده 

شادی صدام کنید

✅️✅️✅️✅️✅️توصیه ی شخصی ام برای عروس خانم

اگهشهر محل زندگیتون کوهستانی نیست پتوهای سبک وکم جا بخرید الان دیگه روستاها هم سیستم گرمایشی دارن.فکر اینم  باشید فردا روزی چطوری باید پتوها بشویید همیشه که نمیشه بیرون داد.

کلا تو خرید وسایل خونه سبک بردارید چون شما باید جا به جا کنید بشویید بردارید.

شادی صدام کنید

پتوی خودم که دونفره بود چند وقت پیش جمع کردم چقدر دیررررر. این کار کردم چقدر شستنش برام سخت بود البته سالی یه بار می شستم از بس سنگین بود به تظرم باید زودتر شست.

یه یه نفره سبک باز کردم برای خودم امروز شستمش باز به نظرم سبک بود ولی پتو مسافرتی گزینه بهتریه شهر ما فقط دی وبهمن هوا خیلی سرد میشه.

همش دارم فکر می کنم جطوری نیشه اصولی ودرست کارای خونه سبکتر کرد که وقت برای کارای خودمون داشته باشیم.

این روزا دارم به خرد کن برقی فکر می کنم چون موقع رنده کردن سیب زمینی وپیاز یا هویج دستم درد می گیره بعد دیدم مولینکس که دارم همون بیارم دم دست برای کارام.

یه همزن دستی ام دارم در اقع دوتا دارم اونم باز کنم ببینم برای خرد کردن سبزیجات چطوره

شادی صدام کنید

حجم کارای خونه خیلی زیاده بخوای دل بدی وانجام بدی تمام وقتت می گیره وهیچ وقت تموم نمیشه یه کم که سبک می گیری رشته چنان از دستت در می ره که کارت تا چند روز مضاعف میشه.چاره اش سبک کردن وکم کردن‌این میزنهار خوری مدلی بخریم که راحت صندلی اش جا به جا کنیم.مبل راحت بتونیم بکشیم جلو زیرش جارو کنیم ظرف های چینی مون سنگین نباشن والی آخر.

ایده بدین بگین چه کارایی میشه کرد یکی اش همین پتو که من گفتم

مثلا مرده والن دار شما چندلایه باید بشورید پرده ساده دو لایه فقط شسته میشه.رختخواب کم جا وسبک هم به همین شکل

شادی صدام کنید
حجم کارای خونه خیلی زیاده بخوای دل بدی وانجام بدی تمام وقتت می گیره وهیچ وقت تموم نمیشه یه کم که سبک ...

من قبلا چند تا بالش همش ولو بود وسط هال ولی چند وقته همشون رو جمع کردم دوتا دم دستی گذاشتم برا دراز کشیدن.استکان و لیوان زیاد دم دست داشتم فقط ۴ تا گذاشتم دم دست دستمال کلی گذاشته بودم کشو الان فقط دوتا.قابلمه نگم برات چند سرویس از همه جورش الان عقط به سروییسذاشتم دم دست اونم سایز کوچیکاش.قاشقققق وای نگم برات بعضی موقع بیشتر از ۲۰ تا میشستم الان عقط ۶تا گذاشتم دم دست باورت میشه قبلا روزی دوبار باید ماشین ظرفشویی روشن میکردم .الان دیگه کم در میاد اونم دوقیقه ای با دست میشورمش وکلی کار دیگه کردم که فعلا اینا یادم اومد

حجم کارای خونه خیلی زیاده بخوای دل بدی وانجام بدی تمام وقتت می گیره وهیچ وقت تموم نمیشه یه کم که سبک ...

دکوری نگه نداریم ک زحمت پاک کردنش بیوفته گردنمون

موقع انتخاب کردن کابینت یا درب اتاق خواب همه رو ساده بدون حاشیه و ساده انتخاب کنیم که گرد و خاک روشون نشینه و پاک کردنشون راحت باشه.

وسایل منزل مثل کمد و جاکفشی و میز تی وی رو پایه دار انتخاب کنیم ک راحت زیرش جارو بشه نخوایم ب سختی تکون بدیم.

برای انتخاب وسایل اشپزخانه مثلا لیوان و بشقاب و غیره ساده و بدون برجستگی و بدون فرورفتگی انتخاب کنیم ک شتنش راحت باشه.مواد غذای لای فرورفتگیا گیرنکنه .مثلا لیوان های شیار دار زود ب زود زرد میشن.

ظروف مصرفی رو دایره انتخاب کنیم بهتره،شکل های نامتعارف مثلا مثلثی یا ظرفایی و گوشه های تیز دارن برای استفاده و شستشو سخت هستن.

تشک و بالش هامون الیاف باشه سبک هستند راحت میشه جابجاشون کرد.

یه موردی هم ک خودم بهش رسیدم هرچی وسایلمون کشو کمتر داشته باشه بهتره.ادم همش میخواد تو هر سوراخ سمبه ای وسیله ای بذاره.کشو میز تلوزیون یا کشو جا کفشی کشو میز تلفن

اینا زود هم از کنترل خارج میشن یهو پر از وسیله میشن

دکوری نگه نداریم ک زحمت پاک کردنش بیوفته گردنمون موقع انتخاب کردن کابینت یا درب اتاق خواب همه رو ...

عالی بود عزیزم در نورد ظرف های آشپزخونه منم همین کار کردم اضافه ها جمع کردم.از قابلمه ها تا قاشق چنگال ها.

در مورد کشو کم داشتن آفرین نکته خوبی گفتید.واقعا کشو کمتر خرت وپرت هم کمتر

شادی صدام کنید