2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738511 بازدید | 44697 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندسال قبل برای جهازمذهرچقدر مامانم گفت زودپز بخرم گفتم نه استفاده نمیکنم میترسم پس این جدیدا ...

بله زودپز برقیه .ترکیدنش رو باید مواظب باشی چون بخار داره ولی ایمن هست چون سر زمان مشخص خاموش میشه و تا بخارش نره درش باز نمیشه 

سلام دوستان عیدتون مبارک

من بعد چند روز تونستم گزارش خروجی هام بدم 

یک صندل ویک دمپایی چرم

یک شلوار توحونه ای شوهرم گشاد و بلند شده بود

چندتا کش مو استفاده ندارم

یک اسباب‌بازی شکسته

لباس دخترم 

شلوار خودم که اون روز دیدم از فاق غیر درز پاره شد

یه سری اسباب بازی فکری ببرم خونه مامانم

یه کفگیر وقند شکن

هنوز بیشترش کنار گذاشتم که ببرم هنوز نیردیم 

چه جالب من هم مولتی کوکر دارم هم زود پز ولی ازهیچ کدومش استفاده نمی کنم.زودپز فکر می کردم خاصیت مواد کم میشه برای همین سعی می کردم غذاهای دیروز زودتر بار کنم،کلا توی۱۰سال ۲بار اونم موقع زایمان بقیه استفاده کردن

اسم مولتی کوکر تازه همینجا شنیدم گفتم چی هست،😅سرچ کردم دیدم که خودم دارم،،،،،😁کلا چند بار کیک درست کردم از فر بهتر درمیاد

به قول اون دوستم که اگه نبود بهتر بود،ادم دلش نمیاد بزاره خروجی،😔

سلام به همگی عیدتون مبارک دخترااا

بحث زودپز شد گفتم عهه من ندارم چقدر خوبه و اینااااا

اما عکس رو که دیدم 

فهمیدم خودم دارم برای من زودپز پلوپز مارک فلر هست هم استفاده ازش راحته هم گزینه ها زیادن اما راحت.

اما خروجی هااا من بیشتر میخونم نظرات رو اما خروجی خونه مامانم که من نصف وسیله هام اونجاست نصف خونه 

۳ جفت کفش خودم کفش بچم 

کلی کاغذ 

دوتا کیف 

پرونده پزشکی 

۳ تا جای حبوبات 

یه شلوار بیرونی خودم

داخل کمد دیواری هم دوتا نایلون بزرگ کاغذ 

تا کارت بهداشت من بود

دوستم میگه لازم میشه برای مدارک مدرسه بچه ات اما من انداختم رفت خیلی کاغذ و وسایل بود که انداختم رفت اما در مورد لباس ها هنوز تصمیمی نگرفتم

فردا هم میخوام برم سراغ طبقه پایین مامانمم

فک کنم باید کامیون بگیرم برای اون همه وسایل 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
و یه چیز دیگه از این زودپز که استفاده میکنی روی گاز همیشه تمیز هس و کلی کار خونه کم میشه .و اونایی ک ...

سلام

این طور که تعریف کردین منم مشتاق شدم به خریدش

من تو جهیزیه ام زودپز نداشتم،چون میترسیدم نخریدیم

ولی الان ۲ تا بچه کوچیک دارم،یه تو راهی هم دارم

گاهی یادم میره به موقع غذا درست کنم،گاهی هم وقت نمیکنم و خیلی دلم میخواست ترس از زودپز نداشتم و میخریدم

اگه زودپز برقی ها کم خطره منم بخرم؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام عیدتون مبارک دوستان جان❤

دیروزیک دست به همه ی کابینت ها کشیدم مرتب وگردگیری کردم چون قبلا به صورت جزبه جزفکرکردم وخروجی دادم هیچی برای خروج نبود ووقت کمی ازم گرفت وروحم تازه شد

کابینت خوراکی ها خیلی جمع وجوروعالی هست 

وجالب هیچ خروجی جزچن تا دستمال وکیسه بیشترنداشتم اونم کم 

من ازپارسال هرچیزی نیازبه خروج باشه رویک لحظه هم نگه نمیدارم سریع میذارم خروج برای همین هیچ چیزی انبارنمیشه

ووقت نیازنداره برای جداسازی 

میخواد لباس لوازم یاظروف باشه حالا کوچیک یابزرگ برام فرق نداره

امروز نوبت آشپزخونه بود تا اینجای روز کابینت زیر سینک دستمال کشیدم ومرتب کردم زیر ده دقیقه زمان برد.

پلوپز برقی من دارم استفاده نمی کنم.زود پز هم دارم استفاده نمی کنم.یه دوخت دوز داشتم مقداری لایی پارچه داشتم خیلی کم ولی لازم نداشتم دور انداختم.

شادی صدام کنید
سلام این طور که تعریف کردین منم مشتاق شدم به خریدش من تو جهیزیه ام زودپز نداشتم،چون میترسیدم نخرید ...

منم همیشه از زودپز میترسیدم مامانم ازین موشکی ها داره که یکی دو بار ترکید🤦‍♀️😭😂 ولی این برقی ها مثل اینکه خطر ندارن فقط اگه مثل یه کاربری تو نینی سایت به زور قبل خالی شدن بخارش بخواید درش رو باز کنید خطرناکه

عزیزم ،تولیپس، تقریبا یه ساله خریدم ،ولی راضی ام ازش

عزیزم منم مولتی کوکر تولیپس دارم این مدل

میشه بگید چیا باهاش درست میکنید و چقدر طول میکشه مواد بپزن؟هیچ جای نینی سایت کسیو پیدا نکردم که اینو داشته باشه مطمئنم دست راستم میشه تو اینده چون عادت دارم از اول تا اخر غذا بالا سرش باشم خیلی وقت گیر میشه اینجوری آشپزی🤦‍♀️