2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738344 بازدید | 44695 پست

سلام روز همگی بخیر💚

امروز یه کشو اتاق که مخصوص لوازم تحریره رو نصفه پاکسازی کردم 

یه سری خودکار که جوهر نداشت و یه سری یدک خودکار و اتود که نگه داشته بودم رفت خروجی🤕

این وسایلا هم میخوام بدم نیازمند

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ادامه اش و اینجا مینویسم چون هی پیامم میپره هی باید تایپ کنم😑😂

دوتا دفتر که 90 درصدش استفاده شده بود و کاغذ های سفیدشو کندم که استفاده کنم و خودشون میرن بازیافت

یه جای خودکار که هم جا گیره هم دیگه دوسش ندارم میذارم خروجی

یه زونکن مونده که تو اون کشو هست و باید پاکسازی بشه

من برای تمیز کردن این کشو خیلی وقت میذاشتم الان خیلی بهتر شد ولی بازم جا داره که خالی تر بشه😍😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی 

یک عدد لیوان که داخل کابینت خود به خود شکسته😵‍💫

باید از همین مدل تهیه کنم چون تعدادش دقیقا تعدادی هست که همیشه احتیاجمه

بزودی ۶ عدد میخرم و پنج عدد اضافه رو از دسترس خارج میکنم که اگر شکست جایگزین کنم

ققنوس

امروز نوبت پنتری بود  یه قسمت از کف اش موزاییک دستمال کشیدم یه شیشه عرق رازیانه ریختم دور.

یه ظرف لوبیا قرمز به کابینت آشپزخونه انتقال دادم.چون این کابینت پاکسازی کردم برام جا باز شد‌

شادی صدام کنید
هوففففففف چقد پرحرفی کردم ببخشین عزیزانم

نه عزیزم واقعا حرفهات خیلی مفید هست برای منی که کلا زودپز ندارم و الان تشویق شدم که بخرم 

واقعا عالیه نیم ساعته بشه گوشت پخت من از شب تا صبح با شعله کم میزارم رو گاز بعضی وقتها نمیپزه بعضی وقتها له میشه ولی چون از اون زودپز قدیمی ها دیدم و یکبار هم ترکیدنشو دیدم ازش وحشت دارم 

اگه امکان داره عکس و مارک زودپزتو بگو تا منم بخرم ممنون میشم

نه عزیزم واقعا حرفهات خیلی مفید هست برای منی که کلا زودپز ندارم و الان تشویق شدم که بخرم  واقع ...

بازم هر وقت به مبارکی خریدین میتونم پیام رسانهای دیگه اگه شماره تون بود براتون فیلم طرز کارش رو میفرستم تا زودتر قلقش دستتون بیاد

و یه چیز دیگه از این زودپز که استفاده میکنی روی گاز همیشه تمیز هس و کلی کار خونه کم میشه .و اونایی ک ...

افرین این نکته خیلی مهمه، من گاهی اتفاق افتاده که چند روز اصن گازمو روشن نکردم ،مگر فقط کتری گذاشتم برای آب جوش، 

دوتا از وام های آگاه رو تسویه کردم..

کتاب دختری که پادشاه سوئد را نجات داد رو تمام کردم ... گذاشتم توی باکس پس دادنی ها... 😄

انقدر جذاب بود برام که درست و حسابی کارها خونه رو نکردم... 😂.

#چالش-هفته-اول

سه شنبه

من چندسال قبل برای جهازمذهرچقدر مامانم گفت زودپز بخرم گفتم نه استفاده نمیکنم میترسم

پس این جدیدا نمیترکن نه؟؟

فیلیپس خیلی مارک خوبیه،من حاروبرقیم فیلیپسه اخ نگفته عااالیه

این زودپز برقیه درسته؟ چه قیمته الان؟

❌لایک❌