2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738265 بازدید | 44695 پست
نمیشه به عنوان ملاقه ازش استفاده کرد؟

گود وخوش دست نبود به نظرم دوتا ملاقه استیل برای مهمان ویه ملاقه استیل برای روزمره جنس خوب می تونه تمام نیازهای ما برطرف کنه.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دوستان کسی زودپز داره؟ به نظرتون زودپز ضروریه یا نه؟ من خودم ندارم از پارسال تو فکرشم نمیدونم از ...

من دارم . وسیله ی پر مصرفی هست برای من 

من عصاره قلم خیلی مصرف دارم ، ابگوشت، حبوبات آش ، خوراک لوبیا و قرمه سبزی رو با زودپز تهیه میکنم 

بخاطر شاغل بودن اگر زودپز نباشه از خیلی از غذاها میفتیم

ققنوس
از دوستان کسی زودپز داره؟ به نظرتون زودپز ضروریه یا نه؟ من خودم ندارم از پارسال تو فکرشم نمیدونم از ...

من مولتی میکر دارم، سنگ دستمه ،زودپز پلوپز سرخ کن ،خیلی ازش استفاده میکنم ،صبح مواد خورشت میریزم توش ،پیش تنظیم داره،ظهرمیام غذام آماده است، عالیه برام

مال من از این قدیمی هاست.خوبه ب نظرم.چون منم دیر یادم میوفته ک غذا درست کنم،برای پخت حبوبات و گوشت خیلی خوبه.

از این جدیدها تاحالا نداشتم،نمیدونم چطوریه

اگر بدونم کاربردی تره میخرم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یه دونه  از این قاشق ها دارم استیل جنس خوب ولی تا حالا استفاده نکردم.راستش با این تورم سخت میشه چیزی خروجی گذاشت با اون قاشقی که دیشب عکس دادم می ذارم کنار حالا یا پیک نیکی جایی استفاده می کنم یا شاید دادم به کسی.

شادی صدام کنید

سلام بر همگی

خروجی امسالم یه چادر مشکی مامانم از کربلا برام آورده بود بالای ده ساله استفاده نکردم 

کل لباس زمستونی دختر کوچیکم چون دیگه تا سال بعد کوچیکش می شه یعنی کشو خالی شد حالم خوب شد 

سه تا پیراهن شوهرم که نمی پوشید فقط خریده بود

خودمم کلی چادر رنگی  داشتم چون زیاد استفاده می کنم سه تاشون آوردم بیرون استفاده کنم 

ورودی هم نداشتم فعلا 

از اونی که لنگش شکست برای ریختن آجیل استفاده کن.از اون قاشق استیلا هم میتونی وقتی خورش یا مرغ رو توی ...

آجیل تو ظرف بزرگ سرو نمی کنم.تو کاسه می ریزم‌

مرغ یا سالاد ماکارونی مثلا یا کف گیر سایز کوچیک که تو سرویس قاشق چنگال هاست می ذارم یا انبر سالاد می ذارم.

ماست وانواع سالاد شیرازی تو کاسه می ریزم.

سوپ وآش ملاقه استیل در الویت ام.

از نظر من‌جفتش غیر کاربردی وگفتم به میشنهاد دوستی خریدم.

شادی صدام کنید