2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740762 بازدید | 44733 پست
قبلاً گفته بودم قاشق چنگال سرویس نمیخرم و تیکه هاش اضافیه  ولی تو مهمونیا فهمیدم که سرویس قاشق ...

راهی جان اون چنگال وچاقو که گفتی بذار بمونه لازمت میشه

در مورد کریستال که گفتی واینکه همه جا هست دقت کن اگه همه جا هست چون شیک،کاربردی ،به راحتی قابل شستشو ومد پایدار،زیبا هم هست تنوع هم زیاد داره ولی موردای دیگه که گفتی از نظر من تمام این امتیازات با هم نداره.

بازم خوشحال میشم‌نظر دوستان بشنوم.

شادی صدام کنید

امروز اومدیم خونه باغ خیلی یواشکی😂یه قابلمه ویه قوری که استفاده نمی کنیم آوردم اینجا.واقعا هم اینجا لازم میشه هی بار نبرم وبیارم.نیازم نشه خود به خود اینجا می ره خروجی.

ولی دوتا قابلمه دیگه نگه داشتم وقتی می ریم بیرون اگه لازم شد اون دوتا قابلمه بیارم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها در باره سرویس پذیرایی 

چرا اصلا باید یه چیز جدا باشه ؟ یه ست جدا ؟

مثلا پیش دستی های غذا خوری هاتون چه مشکلی داره؟

تنها چیزی که اضافه تر ممکنه لازم شه یه دونه ظرف  میوه خوریه همین و بس وگرنه همه چیز دیگه از همون غذا خوری استفاده میشه.

مس نخر سیاه میشه و بعد یه مدت دل و میزنه من سرویس سرامیکی دوست دارم، سفید ساده  از سرویس کریست ...

عزبرم الان سرامیکی سفید ساده شیرینی خوری و اردور خوری دارم، آره اینم فکر خوبیه ،ممنونم که نظرتونو گفتین

راهی جان اون چنگال وچاقو که گفتی بذار بمونه لازمت میشه در مورد کریستال که گفتی واینکه همه جا هست دق ...

عزیزززممم، الان که فکرمی‌کنم میبینم آره اون چاقو چنگال لازم میشه، می‌دونی چون رنگشو دوست ندارم مدام فکرم دنبال اینه که خروجی بزارمش خخخخ... در مورد کریستال هم مرسی که وقت گذاشتی و نظرتوگفتی ، باید بیشتر فک کنم،

بچه ها در باره سرویس پذیرایی  چرا اصلا باید یه چیز جدا باشه ؟ یه ست جدا ؟ مثلا پیش دستی های غ ...

من پیش دستی و پیاله سرویس چینی رو استفاده کردم ،واسه پذیرایی چای هم فنجون همون سرویس رو استفاده کردم ،بنظرخودم شیک و مرتب بود ،ولی ظرف میوه و شیرینی و آجیل و شکلات ، اگه یکدست بشه بنظرم مرتب تر هست و زیبایی بصری داره ،شاید منم کریستال بخرم ،آخه قندون و گلدون کریستال دارم ،من واسه پذیرایی ظرف نخریدم کادو گرفتم ،هرکدوم یه رنگ و مدله ،امسال باید زودتر می‌خریدم 

بچه ها در باره سرویس پذیرایی  چرا اصلا باید یه چیز جدا باشه ؟ یه ست جدا ؟ مثلا پیش دستی های غ ...

پیش دستی، فنجان و کاسه همون چینی باشه مشکلی نیست 

ولی ظرف میوه خوری، آجیل و شیرینی خوری کریستال باشه بهتره

ققنوس
پیش دستی، فنجان و کاسه همون چینی باشه مشکلی نیست  ولی ظرف میوه خوری، آجیل و شیرینی خوری کریستا ...

خب نظرات متفاوته اما چینی کلاسیک و رسمیه از نظر من

یه ظرف چینی بزرگ و خاص برای میوه و کاسه ست همون برای آجیل و اینا بقیشم که از سرویس غذا خوری استفاده میشه.

ولی خب راستش من خودم ست های جدا و بازاری پذیرایی رو خوشم نمیاد اصلا سلیقس دیگه

شاید واسه همین هیچ وقت سراغش نرفتم

یسری ست پذیرایی دست ساز داشتم که خاص و سفارش خودم بود برای پذیرایی ، شکست قبل عید که گفتم جایگزین نمیکنمشون.

اون رو ترجیح میدادم به ست های پذیرایی بازاری 😅

ولی در کل نظرات و سلایق متفاوته

واسه منی که الان بشدت دنبال خلوت کردن دورو برم هستم و ذهنم از شلوغی اذیت میشه

ترجیحم استفاده از همونه ، بجای ست مجزا.

خب نظرات متفاوته اما چینی کلاسیک و رسمیه از نظر من یه ظرف چینی بزرگ و خاص برای می ...

من واسه میوه یه ظرف چینی قهوه ای دارم ، واسه شیرینی و اردور چینی سفید ،آجیل و شکلات  بلورهست نه کریستال ، فقط سه تا قندون و گلدون روی میزم کریستال هست، فک میکنم خیلی رنگ و وارنگ شده ...البته الان شما که نظرتو گفتی من  برم تو کاسه سرویس چینی آجیل بریزم ببینم چه جوری میشه،