2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738997 بازدید | 44705 پست

اتاق دخترم هیچی توش نبود فقط یه فرش وسط اتاق پهن بود من هر وقت می خواستم اروم شم می رفتم تو اون اتاق امادرحال حاضر:

سطل برنج تو پنتری کرم می زد گذاشتیم تو اتاق.

چندتا کیسه برنجکه همسرم وهمکارش مشترک خریدند‌

گهواره دخترم که امانت بود با کریرش که همسرم هنوز نبرده پس بده‌

چند روز پیش همسرم برای سفره هفت سین یه میز بزرگ آورد که گذاشتیم که گذاشتیم هفت سین روش قشنگ نشد برد گذاشت تو اتاق گفت می برم خونه باغ هنوز نبرده.

جاروبرقی چون به خاطر دخترم هر روز چاروبرقی می کشم دیگه نمی ذارم تو کمد دیواری یعنی وقتی می بینم اتاق شلخته است منم انگیزه ندارم با سلیقه بذارم تو کمد

یه گلدون که چون دخترم دست می زنه همسرم گذاشته تو اتاق

اتاق نازنین من به این شکل در اومده.

یه جوری شده دلم نمی خواد برم خونه

الان خونه مامانمم.

شادی صدام کنید
اتاق دخترم هیچی توش نبود فقط یه فرش وسط اتاق پهن بود من هر وقت می خواستم اروم شم می رفتم تو اون اتاق ...

واقعا همسرم درک نمی کنم برای این همه شلوغی وبی نظمی.

چند روز پیش بهش گفتم حس می کنم خونه شلوغ وبی نظم

گفت تو ذهن تو این جوریه خونه که مرتبه.

فقط قیافه من تصور کنید😡

ولی من ناامید نمیشم هر طور شده باید آیتم ها دونه دونه حذف کنم‌

اللبته تقصیری ام نداره هر جا می ره انقدر خونه ها شلوغه که وقتی من میگم خونه ما شلوغه حرف من درک نمی کنه.به تظرش خونه ما غیر طبیعیه.چشمش به این شِوغی عادت کرده.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. عیدتون مبارک. با توجه به اینکه خانم های فهمیده ای تو این بحث شرکت میکنند مشکلمو مطرح م ...

اینکه با خواهرش خریده خیلیم خوبه احترام شما رو جلوشون بالا برده  بالاخره هدیه بوده و مخاسته شما رو خوشحال کنه و از خواهرش ب عنوان یه زن نظرخواهی کرده.و اینکه توی چهار ماه این مقدار پول داده بنظرم چون خودت درامد داری فک کرده لازم نداری باید هر زمان لازم میداشتی ازش میگرفتی اینجوری عادت میکنه برات خرج کنه 

کاش گاهی نگاهی بکنی مهدی زهرا(س)

خواهرم دیروز از مسافرت برگشت همینطور که داشت صحبت می کرد گفت سه جفت کفش برای منسه دست لباس برای پسرم دو جفت کفش برای همسرم می گفت ماشین داشت می ترکید مامانم گفت خوب چرا این همه وسیله بردید گفتنمی دونم که مامان مثلا عکس بگیریم متنوع باشیم اخرشم هیچ جا عکس ها به اشتراک نمی ذاریم دست مونم بخوره کلا عکس هامون پاک شه

اینجا قیافه ام این شکلی بود🤩🥰که همه دارن به طرز فکر من نزدیک میشن در واقع برای سفر ۴ روز خواهرم دو دست لباس ویک حفت کفش برای هر عضو خاتواده کافی بوده.

شادی صدام کنید
سلام دوستان. عیدتون مبارک. با توجه به اینکه خانم های فهمیده ای تو این بحث شرکت میکنند مشکلمو مطرح م ...

بله حق دارید ناراحت بشید و لطفاً هرچه زودتر ناراحتی خودتون رو هم در مورد خرید گوشواره هم در مورد پول مطرح کنید

نذارید دلخوری بمونه و کهنه بشه ،بسیاری از آقایون نمیدونن در این موارد باید چه رفتارهایی داشته باشن و یکسری چیزها رو باید در بستر خانواده آموزش می‌دیدن که کوتاهی شده و خواه ناخواه آموزش دادن جزو وظایف ما میشه 

ققنوس
بله حق دارید ناراحت بشید و لطفاً هرچه زودتر ناراحتی خودتون رو هم در مورد خرید گوشواره هم در مورد پول ...

ممنون که جواب دادی عزیزم. چند روزه کارم شده خودخوری و اشک. جالبه که با من اصلا مرکز خرید نمیاد. اون وقت کارت بانکی داده به خواهرش که مجرده و ادعاشون میشه که استقلال مالی داره. البته پدر نداره و مادرش هم بازنشستگی داره.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
واقعا همسرم درک نمی کنم برای این همه شلوغی وبی نظمی. چند روز پیش بهش گفتم حس می کنم خونه شلوغ وبی ن ...

ما منزل بسیار خلوتی داریم 

بعضی چیزها در منزل قبلی بود که با ورود به منزل جدید حذف شدن 

اما بنظر خودم و همسرم منزل ما زیادی شلوغه 

البته ایده آل همسرم چیزی شبیه به خانه های ژاپن هست که من اصلا نمیتونم بپذیرم 

گزینه ای ندارم بخوام حذف کنم چون همه ی لوازمی که داریم لوازم اصلی هستن

در سفر نوروزی هستم و بعد از بازگشت به منزل قصد دارم از همه جا عکس بگیرم و بررسی کنم 

شما هم یه عکس قبل و بعد بگیرید این مواقع و به همسرتون نشون بدید ازشون بپرسید اتاق مورد پسندشون کدوم عکس هست

ققنوس
ممنون که جواب دادی عزیزم. چند روزه کارم شده خودخوری و اشک. جالبه که با من اصلا مرکز خرید نمیاد. اون ...

این مسائل رو همین ابتدا بدون تندی و در شرایط روحی و جسمی خوب به همسرتون اعلام کنید

بعضی مواقع همین نگفتن ها روی هم جمع میشه و زمانی فوران می‌کنه که نه تنها مفید نیست که باعث خرابی هم میشه

زندگی مشترک در سال اول چالش هایی داره که با درایت به راحتی حل شدنی هستند

ققنوس
ممنون که جواب دادی عزیزم. چند روزه کارم شده خودخوری و اشک. جالبه که با من اصلا مرکز خرید نمیاد. اون ...

در مورد گوشواره اگه به عنوان هدیه براتون خریدن خوب شاید از خواهرشون به عنوان یک خانم نظر خواستند به نظر منم خوب ارزش شما بالا برده

ولی اگه هدیه نبوده بهتر بود با هم برید بخرید یا حداقل شما با خواهرتون یا مادرتون یا تنها می رفتید می خرید

در مورد اون دوتومان با همسرتون صحبت کنید انتظارات مالی تون به عنوان شریک زندگی تون شفاف بیان کنید .

مثلا شما می خواهید ماهیانه داشته باشید؟

اگه بله ایشون چقدر می تونه‌ماهیانه به شما بدن؟

در صورتی که ماهیانه بدن تکلیف هزینه های جاری شما مثل پوشاک ارایشگاه باشگاه تولد اعضای خانواده شما با چه کسی؟

ایا با مشخص کردن ماهیانه در طول سال متفرقه به شما هزینه ای میدن؟

شادی صدام کنید
ما منزل بسیار خلوتی داریم  بعضی چیزها در منزل قبلی بود که با ورود به منزل جدید حذف شدن  ...

اتفاقا خودمم به عکس قبل وبعد فکر می کردم.

امروز رفتم خونه عکس بعد بگیرم

تا بعدا هر وقت خلوت شد یه عکس قبل بگیرم

این ایده برای قسمت های مختلف خونه هم انجام میدم.

شادی صدام کنید

دوست عزیزم. برای خرید گوشواره بنظرم ناراحت نباشید نیت ایشون شاید سوپرایز کردن شما بوده حتما. منتها برای مسئله ی دوم بنظرم باهم صحبت کنید، اول زندگی مشترک اگه تکلیف یه سری چیزها روشن بشه خیلی بهتره تا چند سال بعد.دیگه خودتون با حرف و آرامش بهشون بفهمونید که اگه اول زندگی نتونید خودتون رو جمع و جور کنید بعدا خیلی سخت میشه و اگه خدای نکرده به مشکل بخورید کسی تو این شرایط اقتصادی نمیتونه دستتون رو بگیره و... 

سلام دوستان منم مینمالیست  هستم البته خیلی وقته وقتی مجرو بودم بیشتر وسایل اضافی رو رد می کردم و الان که متاهلم خونم خیلی خلوته واصلا دغدغه نظافت ندارم 

داخل سالن یه دست مبل راحتی و یه دست ناهارخوری چهار نفره و یه تلویزیون و میزش و چهار تا میز تاشو پذیرایی

روی کابینت هیچییییییییییییی نیست 

داخل کابینت ها هم چیزای ضروری 

چند تا روسروی و شال کادویی یا خریدای هیجانی داشتم که مال خودم و دخترم بود دادم مامانم که از شهرستان اومده بود و می خواست سوغاتی بخره ببره برای سوغاتی  راحت شدم 

هر چی دارم هم ضروریه و قابل استفاده 

گرچه امسال لباس به نسبت قبلن زیاد خریدم ولی لازم داشتم 

لوازم آرایش هم فقط اونایی که استفاده دارم رو می خرم

دخترم عاشقتم

درمورد ساپورت مالی خآنواده اش به نظرم مستقیم صحبت کردن تاثیر نداره این مورد گویا برای اقایون خیلی مهمه.

این مورد هر چقدر حساس نباشی برای خودت بهتره وفقط باید امیدوار باشی خودشون به این درک برسن که الان یک خانواده دارن که در الویت

ولی خوب هستند اقایونی که نا آگاهن وبا صحبت کردن خانم شون متوجه میشن کمک به خانواده شون در حد متعادل پسندیده هم هست ولینباید از الویت های زندگی خودشون بزنن

شادی صدام کنید
اتفاقا خودمم به عکس قبل وبعد فکر می کردم. امروز رفتم خونه عکس بعد بگیرم تا بعدا هر وقت خلوت شد یه ...

من به تازگی متوجه شدم با عکس قبل و بعد خیلی راحت تر خروجی پیدا میکنم 

انگار وقتی توی فضا هستم متوجه نمیشم چه چیزهایی باید حذف بشن اما توی عکس سریع شلوغی های بصری رو پیدا میکنم

ققنوس