2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739638 بازدید | 44717 پست

سلام خانم ها سال نو مبارک طاعات قبول

پیرو پیام های چندروز پیش وادامه پاکسازی،یک مانتو چندروز پیش تو دیوار بالاخره فروختم.یه تیشرت شوهرم که بدرنگ شده بود ویک پیراهنش کنار گذاشتم

دوتا تیوپ رنگ مو که یکیش خشک و یکی تاریخ مصرف گذشته بود چند شونه شکسته انداختم دور

دمپایی یکبارمصرف قطار،چندتا سی دی،تیکه اسباب بازی شکسته و...ورودی هم رفته بودم آرایشگاه شوهرم ۲تا گل طبیعی وگلدون سفالی خریده,😬

منم یک روسری که به کانتون بیاد با وسواس خریدم مغازه دار آشنا بود آخرش خجالت می کشیدم بگم اون روسری بیارین ولی خوب حداقل چیزی که میخام ،خریدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وسایلی که گذاشته بودم برای خونه باغ همسرم یه لیوان بود سرکارش

یه چاقو امروز تو دست خودم دستش شکست

مقداری موز یخ زده تو فریزر که یه کم امروز شیر موز درست کردم یه کم روزای دیگه درست می کنم خورده شه.

دوتا نکته هست که‌متطقیه

چرا انقدر مواد غذایی باید زیاد بشه که دور ریز بشه

چرا وسیله بلا استفاده تو خونه باشه؟

شادی صدام کنید
مانتو چجوری بود  چند گذاشتین فروش

عبایی بود جنسش هم ابروبادی ،خودم دوخته بودم ولی نپوشیدم برای همین اندازه پول پارچش شد۱۷۰تومن ،وقتی به شوهرم قیمتش گفتم،گف کم گفتی،ولی خودم ناراضی نیستم،😊

سلام دوستان سال نوتون مبارک. 🥰♥️

ماه پیش یه جشن داشتیم من برای این جشن یه جفت کفش و یه شال گرفتم. 

خواهرم بهم گفت از یه مدل کفش براق بندی بگیرم قبول نکردم. خوشبختانه اونایی رو که برای عروسی گرفته بودم کاملا متناسب با لباسم برای مهمانیهای عید شدند. 

یه کیف هم گرفتم این کیف برای من که  بچه هام کوچیکن کاملا مناسب و جاداره. 

حالا سه تا کیف دارم دو تا کیف بزرگ و یه کیف دوشی. کیف بزرگ قبلیم رو باید بذارم خروجی. 

✨✨✨

یه شال ساتن خوشرنگ‌ چند وقت پیش خریدم فقط یه بار زدمش و رفتم بازار فهمیدم شال ساتن اصلا به درد من نمیخوره. 🙄

یه شال ساتن دیگه رو گذاشتم خروجی از این یکی هم باید دل بکنم. چون تازه خریدمش واقعا دلم نمیاد. 

✨✨✨

امسال برای سفره هفت‌سین فقط سمنو، سیر و سبزه خریدیم. به نظرم خرید سبزه اشتباه بود چون به هر حال یه جورایی اسراف بذرهای خوراکیه اگه حوصله به خرج میدادم میشد از هسته های بعضی از میوه ها سبزه های قشنگی درست کرد. 

سیر رو برای غذا استفاده میکنم.‌

خرید سمنو هم اضافی بود. چون هم یه ظرف پلاستیکی به محیط زیست اضافه شد و هم تو خونه ما هیچ کدوممون سمنو دوست نداریم و به هر حال دور ریخته میشه. 

نکته ی مثبت هم اینه که ماهی نخریدیم. 

سلام خانم ها من مقدار زیادی لباس دارم که تمییز و تقریبا نو هستن مال دخترم که براش کوچیک شده و لباس‌های خودم که دیگه سایز نیست نمیدونم اینهارو چکار کنم به کجا میتونم بدم؟ حیفم میاد همینجوری بذارم سر کوچه

سلام خانم ها من مقدار زیادی لباس دارم که تمییز و تقریبا نو هستن مال دخترم که براش کوچیک شده و لباس‌ه ...

سلام 

از نزدیکان و آشنایان سوال کنید آیا کسی هست که نیازمند واقعی بشناسه اگر نبود پیگیر نزدیکترین خیریه به محل زندگیتون باشید

بازم نبود از مسجد محله سوال کنید یا خانم هایی که مراسمات مذهبی برگزار میکنن

بالاخره یکی از این گزینه ها شما رو به نیازمند واقعی وصل میکنه

ققنوس

برای هفت سین امسال ورودی ماه سبزه وماهی بود

بقبه ملزومات از سال های پیش نگهداشتم‌مثل ینجد وسماق وسکه

سیر وسیب هم که تازه می ذاریم‌می خوریم.سمنو هیچ سالی نذاشتم.

شادی صدام کنید

سلام به دوستان مینیمالم، سال نو مبارک باشه. امیدوارم تو سال جدید هم کلی چیز از همدیگه یاد بگیریم و جمعمون پایدار باشه. 

این چند روز اول عید یه مسافرت کوتاه رفتیم قبلش هم خرید ٧سین داشتم که سمنو و سیر و سیب و ماهی بود با یه دستمال آشپزخونه، خوراکی های ٧سین رو که میخوریم سکه و سنجد هرسال بسته بندی میشه میره تا سال بعد که مجدد استفاده می‌کنیم. 

امسال ورودی لباس نداشتم چون اصلا نیازی نبود. 

تو مسافرت هم مقداری خوراکی و... خریدم با یه قابلمه که واقعا این سایز رو لازم داشتم بجاش 5تا ماهی تابه و قابلمه ی خراب رفت خروجی. 

موقع رفتن خونه ی مادرم تصمیم داشتم گلدون گل یا یه جعبه شیرینی بخرم که همسرم پیشنهاد بهتری داد و گفت یه شیشه عسل خوب براشون بخریم که هم سالمه و هم بیشتر لازمشون میشه،اینجوری ورودی خونه مادرم رو هم کنترل کردم.