2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739626 بازدید | 44717 پست
بچه ها سلام. یه چند تا صفحه جابه جا شدم ، هیدوا رو ندیدم. هیولا جون یه سوال دارم ازت ، فکر کنم قبلا ...

سلام عزیزدلم 

بله گلم زیر چادرم شومیزمیپوشم 

البته چادر مدل جده

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربانت عزیزم بخدا از خوبی وآسودگی خاطرش جاداره حالا حالاها بگم بسیارمشتاقانه دنبالتون میکنم ولذت میب ...

آرامشی که من از این دور همی گرفتم هیچ جا نگرفتم 

ممنونم از هنامیک جان و همه دوستای حقیقی خودم ❤

❌لایک❌
بچه ها سلام. یه چند تا صفحه جابه جا شدم ، هیدوا رو ندیدم. هیولا جون یه سوال دارم ازت ، فکر کنم قبلا ...

هرسوالی در این مورد داری بگو گلم اگه بتونم جواب بدم خوشحال میشم نازنین بانو

❌لایک❌

کشوی اول دراور خالی کردم لباس عید وتو خونه ای عید دخترم +اکسسوری های خودم ولوازم ارایش وجوراب های خودم ودخترم گذاستم.چون تو ایام عید دید وبازدید یهویی جمع شدن داریم گفتم همش یه جا باشه شونه هامونم گذاشتم تو همین کشو.

یه دست لباس عید دیدنی رسمی+یه دست اسپرت+یه دست خونه ای+یه دست پیک نیک هم ست کردم تو کمد دیواری اماده جلوتر از بقیه لباس ها گذاشتم.

شادی صدام کنید
تاالان که خیلی سخت وتقریبا محال بوده برام فکر نکردن بهش  ولی حالا که همه اینو میگن من میرم دعا ...

اره هرچی به صلاحتون باشه همون میشه ،اصراری نکن برای خواستت فقط درخواست کن

همین امروز تو تاپیک مدیریت هزینه ها خوندم ک عزیزی میگفت بعد هفت سال اصرار برای بارداری ،تا مرحله تخمک کشی هم رفته و بنا به دلایلی کلا نرفتن برای ادامه درمان دیگه،همون ماهی ک بیخیال شدن با شوهرش و گفتن دیگه بچه نمیخوایم فعلا،بطور طبیعی حامله شده☺️😲

❌لایک❌
اره هرچی به صلاحتون باشه همون میشه ،اصراری نکن برای خواستت فقط درخواست کن همین امروز تو تاپیک مدیری ...

دختر دایی منم اینجوری شده بود... بیست سال درمان کردن و خسته شدند.... بی خیال دوعالم شدند... ماشالله توی سه سال سه تا آورد 😀 بدون هیچ گونه درمانی 

دختر دایی منم اینجوری شده بود... بیست سال درمان کردن و خسته شدند.... بی خیال دوعالم شدند... ماشالله ...

یکی از دوستای منم همین شد

تا جوری شد که قید بچه دار شدن و زدن و فکر کردن کلا نمیشه و برنامه چیدن برن سفر

دقیقا وقتی همه چیو ول کرد و بیخیال شدن وقتی سفر بودن فهمید بارداره 

@عشقم_محمدم    

مرسی عزیز جان

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
@عشقم_محمدم    

تو مدیریت کارهای خانه هم تگ کن لطفا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹