بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کشوی اول دراور خالی کردم لباس عید وتو خونه ای عید دخترم +اکسسوری های خودم ولوازم ارایش وجوراب های خودم ودخترم گذاستم.چون تو ایام عید دید وبازدید یهویی جمع شدن داریم گفتم همش یه جا باشه شونه هامونم گذاشتم تو همین کشو.
یه دست لباس عید دیدنی رسمی+یه دست اسپرت+یه دست خونه ای+یه دست پیک نیک هم ست کردم تو کمد دیواری اماده جلوتر از بقیه لباس ها گذاشتم.
تاالان که خیلی سخت وتقریبا محال بوده برام فکر نکردن بهش ولی حالا که همه اینو میگن من میرم دعا ...
اره هرچی به صلاحتون باشه همون میشه ،اصراری نکن برای خواستت فقط درخواست کن
همین امروز تو تاپیک مدیریت هزینه ها خوندم ک عزیزی میگفت بعد هفت سال اصرار برای بارداری ،تا مرحله تخمک کشی هم رفته و بنا به دلایلی کلا نرفتن برای ادامه درمان دیگه،همون ماهی ک بیخیال شدن با شوهرش و گفتن دیگه بچه نمیخوایم فعلا،بطور طبیعی حامله شده☺️😲
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹