2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740559 بازدید | 44731 پست

من اصلا نمیدونم با رندگیم چیکار میکردم😁😐

این پلاستیک کلی مدارک پزشکی از قبل زایمانم تا یکسالگی کوچولومه ک همه بیخود بود و رفت تو سطل اشغال 

اون مارتن هم کلی کاموا،طناب بازی و حلقه و اینچیزا بود ک استفاده نمیکنم ولی دلم نیومد بندازم دور فعلا میندازم انبار تا سال بعد😁

کلی گیره سر و بدلیجات هم  انداختم بازیافت چون استفاده نمیکنم و دمده شده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نباشی گلم عالی بودی💫🌿 وقتی خروجیا زیاده جیگر ادم حال میاد

اره خیلی روحیم این یکماهه بهتر شده 

قبلا همیشه از کمبود فضا مینالیدم 

حتی خونمم عوض کردم به همین خاطر 

سلامت باشی گلم😍❤️🌺

من اصلا نمیدونم با رندگیم چیکار میکردم😁😐 این پلاستیک کلی مدارک پزشکی از قبل زایمانم تا یکسالگی کو ...

هرکاری کرده بودی الان داری مینیمالیست میشی و من چقدر لذت میبرم از این خروجی ها

ماها که از اول خرید هیجانی نداشتیم خروجی هامون دیگه لذت بخش نیست🥴😵‍💫

ققنوس

سلام من هم اومدم با خروجی های آخر سال

- امروز که یه گلدون زیبای بلند داشتم که روی زمین گذاشته بودم و پسرم از کنارش رد شد و‌شکست، خوشبختانه همسرم بود و یادآوری کرد که آروم باش و تونستم خودم رو کنترل کنم و این شد یه خروجی اجباری، گل های بلند داخلش رو هم میبرم برای مادرم که مشابهش رو داره و بذاره توی گلدونش.

- کمد لباس های پسرم رو مرتب کردم و لباس هایی که این مدت میپوشید و دیگه کوچیک شده بود رو شستم و گذاشتم داخل کیف نوزادیش که مادرم برای خیریه ببرن به اضافه پوشک های کوچیک شده و چند تا عروسک های زمان نوزادی ، دو‌تا شیشه شیر که میخوام سر شیشه نو‌ براش بخرم و اهدا کنم و کفش مناسب یک  تا دو سالگی که نو مونده و خیلی استفاده نشده.

- یه سری از لباس های پسرم که کوچیک شده بود و دوستشون داشتم در حد لباس تولد و مهمونی رو یادگاری نگه داشتم و چند آیتم رو هم دیوار برای فروش گذاشتم.

و اما ورودی گلدان و خاک که از خونه مادرم برگی که دوست داشتم آوردم و مدتی داخل شیشه آب گذاشتم تا ریشه زد و دیشب کاشتم، خیلی حس خوبی گرفتم و باید یه گلدون دیگه بخرم برای برگ پتوس که داخل خاک بکارم. انشالله خوش یمن باشه برام.

- با عیدی که گرفتیم پارسیان ‌ و یه انگشتر سبک با کارمزد هفت درصد گرفتم.

سلام من هم اومدم با خروجی های آخر سال - امروز که یه گلدون زیبای بلند داشتم که روی زمین گذاشته بودم ...

خیلی عالی بود😍،من فقط نتونستم تا الان از لباسای دخترم بگذرم و ببخشم...اونایی که دیگ خراب شده یا پرز داده گزاشتم خروجی

ولی لباسای نوزادیش مونده که همه هم نو نو هستن دلم نمیاد رد کنم🥲

من خیلی اهل لوازم ارایش نیستم،واسه همین ده سالم بگذره تموم نمیشه  ولی دیدم دیگه خیلی وقت ...

منم یکسری چیزا آرایشی رو ریختم دور

اجباری

چون خیلی وقته مونده بود

می‌خوام کاری که درباره لباسا کردم با آرایشی هم بکنم

باید جدا کنم و یسریا رو بزارم تو پستو

بعد که اینا تموم شد اونا رو در بیارم

خیلی عالی بود😍،من فقط نتونستم تا الان از لباسای دخترم بگذرم و ببخشم...اونایی که دیگ خراب شده یا پرز ...

ممنون عزیزم

لباس نوزادی چون خیلی کم استفاده میشه و زود کوچیک میشه طبیعی هست که دلت نیاد ببخشی، بنظرم فعلا نکهشون دار اونایی که تمیز و خوشگلن‌، من گذاشتم داخل یه ساک، لباس هایی که به عنوان یادگاری دوست دارم نگهدارم تا چند سال بعد ببینم آیا باز هم قصد بچه دار شدن دارم یا نه، فعلا که قصدش رو ندارم.. ولی هرچقدر که بزرگ‌تر میشن لباس ها بیشتر استفاده میشه،

این خیریه هم که محل نگهداری کودکان و‌ نوزادان بی سرپرست هست خیلی بانوان خیر خوبی دارن که براشون مهم هست لباس ها تمیز و‌ مرتب باشن، خیلی حس خوبی میده کمک بهشون.. حتما امتحان کن