2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740756 بازدید | 44733 پست
جواب این سوال خیلی سخته چون تعداد وشکل کابینت ها متفاوته.منم وسایل ام تو آشپزخونه بسته به نوع کابینت ...

برای نباته فکر میکنم..البته من اورانوش نمیخرم بانکه های کوچیکش کمه برام احتمالا ازیا بگیرم قیتمشم خوبه

اونایی که مربعی عه روی هم قرار نیمگیرن این استوانه ها خوبن

یه نکته که من از لیلی دیلی یاد گرفتم اینکه چیدمان طوری بلشه که برای برداشتن چیزی مجبور نشیم چیزای زی ...

کشو خیلی خوبه بنظرم اگه کسی خواست کمد دیوار بزنه بده داخلش کلی کشو در بیارن چیزی توی دید نیست و خلوت و منظم عه..تخت هایی که کشو دارن یا قسمت تاج تخت هم باز میشه که عالیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکاتی که به نظرتون خوب بود و اینجا بگید لطفا ♥ من که ایشون و دنبال نمیکنم یبار رفتم تو پیجشون(نمیدو ...

چشم عزیزم حالا شاید برای من نکته جدیدی بوده به چشم شما نیومده

مثلا با استفاده از جعبه گوش پاک کن پنبه ریز وقتی تموم شد (یا هر ورودی دیگه ای که شما دارید و از بسته بندیش به عنوان باکس یا نظم دهنده رایگان میشه استفاده کرد)یه سری خرده ریز که تا الان دسته بندی خاصی نداشتن رو میشه دسته بندی کرد.

پیچ و مهره بره تو یه باکس..پماد ها بره تو یه باکس..کش سر بره تو یه باکس..اینجوری تو هر قسمت مثلا کیف یا کشو ابزار دیگه پر نایلون گره خورده نمیشه که ندونیم چی به چیه هی بگردیم..حتی لوازم خیاطی و هنری،دارو ها و...

عزیزم پادری برای حموم و سرویس ندارید؟یا اونو جزو فرش حساب نکردید

نه عزیزم. قصد دارم ی پادری برای اتاق خواب و دوتا گلیم فرش یک و نیم متری برای آشپزخونه و اتاق خواب بگیرم. از نظر شما لازمه سرویس بهداشتی پادری داشته باشه؟( خونمون سرامیکه.)

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
نه عزیزم. قصد دارم ی پادری برای اتاق خواب و دوتا گلیم فرش یک و نیم متری برای آشپزخونه و اتاق خواب بگ ...

اگه با صندل دمپایی تو خونه راه میرید نیازی نیست اصولا ولی اگه بعد حمام  یا سرویس پا رو سرامیک میزارید بله میخواد خب با پای برهنه خیس احتمال سر خوردن هست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید

من میخوام لباسشویی بخرم 9 کیلویی پاکشوما تقریبا 26 تومنه بعد الان اینو تو دیوار دیدم 10 و نیم کیلو الجی زده 27 تومن الان دو دل شدم این الجی اصله یا فیک ؟به نظرتون کدوم بهتره؟

جواب این سوال خیلی سخته چون تعداد وشکل کابینت ها متفاوته.منم وسایل ام تو آشپزخونه بسته به نوع کابینت ...

الان واسه من سطل برنجش خالیه 

چون خیلی سخت میشد برنج برداشتن از اون سطل چند بار خواستم ردش کنم خیلی جاگیر و الکیه 

ولی الان شما گفتین وسایل کیک پزی بببینم جامیشه بذارم داخلش 

سطل زباله ش هم چند ساله رد کردم 

ولی الان سعی کردم جوری بچینم که دسترسی ش راحت باشه بازم بخوام یه حبوبات که عقب تره بردارم همه ی سطل ها رو بایذ بردارم تا برسم به اون 

6 تا سطل های حبوبات داخل کابینت پایین به صورت دودوتا پشت هم 

و بقیه هم طبقه بالای همین کابینت گذاشتم