2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741415 بازدید | 44744 پست

داشتم نماز می خوندم چک لیست چادرهام:

یه چادر نماز،چادر گل گلی دم دری،چادر مشکی[یه چادر که تو چمدون هفته های پیش بهتون گفتم که بعدا جایگزین چادرنماز فعلی ام‌میشه]چادرنماز قبلی ام می شورم اتو کنم می برم یه جای زیارتی که چادر نیازه.

سجاده یدونه برای خودم دوتا برای مهمان که نگه می دارم.چون مهمان نماز خون دارم.

در این زمینه کاملا راضی ام وحس خوبی دارم دلم می خواد در اکثریت موارد به این هماهنگی درست براساس نیازم برسم.

ورودی امشب یه ریمل [ریمل فعلی ام داره تموم میشه وهر وقت تموم شد می ره خروجی برای مدیریت زباله تا جایی که جا داشته باشه استفاده می کنم]

شادی صدام کنید
داشتم نماز می خوندم چک لیست چادرهام: یه چادر نماز،چادر گل گلی دم دری،چادر مشکی[یه چادر که تو چمدون ...

ملزومات نماز:

سه چادر نماز 

دو تا چادر برای مهمان یکی خودم

سه عدد سجاده :

دو تا برای اعضای خانواده یکی برای مهمان

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مورد بعدی اینکه من تو خرید بیمارستان دخترم یه پک ۴ تایی خشک کن گرفتم در حالی که دوتا کافی بود‌.

حالا دوتاش جمع می کنم می ذارم کنار به امید خدا برای بچه بعدی

تا جایی که دیدم پک ها ۴ تایی بود.

شادی صدام کنید
لطفا ی آدم مثل لیلی رو نکنید نمونه برای خودتون اون شرایط خودش رو داره ما هم شرایط خودمون قبلاً ی سری ...

دقیقا 

لیلی دیلی دیگه پیجش هییییییچ محتوایی نداره 

فقطم دید از بالا به پایین به فالورهاش داره 

چقدر خوب بود این پستت منم خیلی دور ریز غذا و نون ناراحتم می‌کنه همه تلاشمو میکنم مدیریت کنم اما خ ...

ممنونم.

به نظرم اگر تمرکزمون رو بذاریم روی موضوعی مطمئنا میشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ملزومات نماز: سه چادر نماز  دو تا چادر برای مهمان یکی خودم سه عدد سجاده : دو تا برای اعضای ...

🌿محتویات کشو نماز:

سه تا چادر مهمان

چادر رنگی بچگونه دخترم(ورودی ناخواسته که مادرم براش خریده)

چهار عدد سجاده

مفاتیح و قرآن سایز پالتویی

قرآن خرید سر عقد🤍

یک مهر تک اضافه تو کشو بود ،دیروز همسایه همون که تازه اسباب کشی کردن اومد درخواست مهر کرد ، بُرد ، دیگه نیاورد😁

خروجی خوبی بود✌🏻☺️

چادر عقد خودم و مامانم و دوتا چادر مهمان اضافه هم داشتم جمع کردم هر وقت نیاز به جایگزینی بود استفاده کنم

نکاتی که هایلایت کرده قدیما رو ممکنه چند بار مرور کنم واقعا مفید بود الان هی میگم خب صبر کن حالا انف ...

نکاتی که به نظرتون خوب بود و اینجا بگید لطفا ♥

من که ایشون و دنبال نمیکنم یبار رفتم تو پیجشون(نمیدونم همونه یا نه) ولی مورد خاصی ندیدم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستای عزیزم گزارش ورودی و خروجی ندارم.البته ورودی داشتم ک نیاز بوده ولی خروجی نه. این سال ...

نون و برنج مونده و خشک شده رو به پرنده ها بدید خیلی برکت میاره، نون خشک قابل استفاده رو هم داخل یخچال نگهداری کنید برای ابگوشت و.... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
 نون و برنج مونده و خشک شده رو به پرنده ها بدید خیلی برکت میاره، نون خشک قابل استفاده رو هم داخ ...

منم همین کارو میکنم

میدم به پرنده ها اونایی که از دستم در رفته و ( البته مهمه سالم باشه و به فساد نرسیده باشه )

درباره مرتب کردن کمدا بعد از سه چهار روز درگیری و مشورت با بچه های اینجا 

بالاخره تونستم فعلا تفکیک خوب بکنم 🤣😅

کمدم خلوت شد الان 😋 و همه میشه گفت کاربردی

حتی کشو لباسهای تو خونه هم همین کارو کردم

محدودشون کردم که استفاده مداوم از همینا بشه و اگر دیگه قابل استفاده نبود بره خروجی

همون کشوم مثلا برای حفظ تنوع یجوری بود که یچیزایی همیشه فقط تو کمد بودن و هیچ وقت استفاده نمیشد ینی اصن به چشمم نمی‌خورد تو اون انباشتگی و بی نظمی که بخواد استفاده بشه

الان با این تفکیکه

همش جوریه که مداوم استفاده میکنم

اینجوری زودتر هم مستعمل میشن و خروجی داده میشن 😅

ی طرف چسب روی یک باله،،طرف دیگ رو باله ی دیگ که رو هم قرار بگیره

میدونم عزیزم دو طرفه باله من به جای چسب دکمه فشاری زده بودم منظورم اینه نوار آماده علاوه بر باله خود نوار کل پشتش چسب داره می چسبه به لباس ولی اینا که ما میدوزیم نداره و تکون میخوره