2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742383 بازدید | 44766 پست
تو هایلایت های قبلی لیلی دیلی دیدم که که کرم کاسه ای مرطوب کننده رو با سرنگ اگه اشتباه نکنم داخل جلد ...

این ترفند کرم کاسه ای و تیوپی رو منم استفاده کردم... تیوپ کرمم فانتزی بود حیف بود بندازم بره با کرم کاسه ای پرش کردم

من کرم کاسه ای هم استفاده نمیکردم چون برداشتنش سخت بود دیگه فشاری و پمپی میخرم (ظرفشو هم نگه میدارم توش مایع دست یا شامپو میریزم)  تو وازلین هم قاشق کوچولو گذاشتم که دستمو توش نکنم

اینارو گفتم که اگه کسی خواست از تجربه ام استفاده کنه

پد بهداشتی هم به نظرم همون پولی که برای آب و مایع و خود پارچه اش میدید به صرفه در نمیاد و ممکنه بازم لک بمونه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا چه تاپیک قدیمیی 😍😂😂

بله ولی به همت دوستان این کار(رفتاردرست) تا الان ادامه داره😁 عضو جدید هم میپذیرند

بله ولی به همت دوستان این کار(رفتاردرست) تا الان ادامه داره😁 عضو جدید هم میپذیرند

چه خوب 😁♥️ 

ولی متاسفانه من مینیمالیست نیستم 😅 

همینجوری مامانم همه چیو رد می‌کنه بره ، منم اینجور باشم 

دیگه هیچی برامون نمی‌مونه😂

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
چه خوب 😁♥️  ولی متاسفانه من مینیمالیست نیستم 😅  همینجوری مامانم همه چیو رد می‌کنه بره ...

مینیمالیست بودن فقط خروجی دادن نیست که اینکه ورودی کنترل شده داشته باشی و خروجی هات هم هدفدار بشه هست

وگرنه به قول شما اگه خروجی افراطی باشه که خونه و جیب خالی میشه😅

سلام من امروز دو تا تیشرت خودم که یکیشون هدیه بود و اصلا نپوشیده بودم خروجی بود بدم به کسی 

سبد جوراب هامون غربالگری کردم کلی خروجی داشت  

چون گردنم  گرفته کارهام یکم به کندی پیش می ره ولی برای امروز راضی ام 

امروز خواهرم  دو تا پلاستیک بزرگ پارچه حریر و لباس خواب و لباس زیر که تو وسایل های عروسیش بوده بیرون آورد بهم زنگ زد کلی ذوق کرده بود که یه چمدون خالی شده 

بلاخره تونستم یکی به راه بیارم 

سلام صبح بخیر بچه ها

خروجی های این چند روز من:

کتونی روزمره ام رو گذاشتم خروجی ی کتونی راحت ک تازه گرفته بودم رو جایگزین کردم

ی لباس حریر ک فقط یکبار پوشیده شده بود ولی آستین هاش کلوش بود و راحت نبود 

ی بافت فیت ک ی بادی نخ کبریتی جایگزینش کردم .

این بادی ها و نخ کبریتی های جدید ک اومده جایگزین خوبی برای بافت هستن و حسابی گرم میکنن و کمترم جا میگیرن 

سلام شبتون بخیر♥ دیشب کشوی لباس هامو پاکسازی کردم اول  از هر لباس چهار تا جدا کردم بقیه رو ...

این روش برای کسایی که قبلا ورودی لباس زیادی داشتن عالیه. منم همین کارو میکنم 👌

این ترفند کرم کاسه ای و تیوپی رو منم استفاده کردم... تیوپ کرمم فانتزی بود حیف بود بندازم بره با کرم ...

مرسی عزیزم 

من کاپ قاعدگی جدیدا خریدم استفاده میکنم عالیه

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

ببین

اول که نمی‌دونم چی رو کجا بزارم

فعلا علی الحساب فقط دارم کمد رو با جمع کردن لباس های گرم خالی میکنم

دو سه تا لباسم هست که اندازم نیست دیگه اونا رو هم خروجی بدم

بعدم تو لباسهای باقی مونده

نمی‌دونم متنوع بپوشم

یا شروع کنم یه جور بپوشم تا اون کهنه شه و خروجی داده شه

چون قبلاً این کارو کردم و بعد از کهنه شدن از اونا که جمع کرده بودم آوردم رو دست و خیلی حال داد 🤣😅