2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740757 بازدید | 44733 پست
اگه شمال نبودم پوتین حذف میشد شاید و به گفته شما همون دو تا کتونی کافی بود..باز خیلی خوبه که رد کردی ...

انقدر استفاده کردم تا خراب شد انداختم رفت ولی بعضی مدل ها مثل مجلسی یا پوتین چون زیاد استفاده نمیشه، زود خراب نمیشه سر همون عمرش زیاده و خیلی طول میکشه که بره خروجی🤦🏻‍♀️

شما چون تو شهرتون پوتین رو زیاد استفاده میکنی لازمه که ورودی و خروجی داشته باشی ولی شهر ما فقط برای قشنگی پوتین میپوشن 😂پاییز گرمه گرم بود اما بیشتر دخترا پوتین میپوشیدن منم امسال چون گرم بود دیگه در نیوردم و یکبارم نپوشیدم😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اونو تو فکرم هست برای استفاده روزانه بخرم چون پوشانندگی زیادی ندارن متاسفانه..پنکک خونده بودم باعث ج ...

بله پوشش زیاد نداره 

ولی اگر پوست خوبی نداری به جای کرم پودر محصولات مراقبتی بگیر یا دوره های پوستی انجام بده که پوستت خوب بشه 

کرم پودر به شدت مضره. حداقل برای من اینطوره  . منکه میزنم صورتم جوش میزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی تصمیم گرفتم تو هرررر چی مینیمال باشم جز کتاب خوندن!😁 هرکار میکنم نمیتونم با نسخه دیجیتال ارتباط بگیرم با اون چشم دردش.. ورق زدن و بوی کتاب،اینکه جمله هایی که دوست دارم رو علامت بزنم و بعدا بار ها کتابو باز کنم و اون متن ها رو بخونم یه لذت وصف نشدنیه🫠

یه کتابخونه جمع و جور با گلدون پتوس 🪴 رو ترجیح میدم به بوفه وسط سالن البته فقط کتابایی که خونده میشن نه اونایی که ادم الکی نگه میداره

بله پوشش زیاد نداره  ولی اگر پوست خوبی نداری به جای کرم پودر محصولات مراقبتی بگیر یا دوره های ...

بخاطر سنم جوش میزنم و چون یکم سبزم میخوام رنگ پوستم یک دست باشه..محصول مراقبتی هم استفاده میکنم..مثلا ضد افتاب فلویید مای یکی از بهترین چیزایی بود که برا پوستم گرفتم بدون چربی و کاملا بی رنگ و رقیقه میگن هرچقدرم محصول استفاده شه وقتی ضد افتاب نزنیم تاثیری نداره شما هم اگه پوستت چربه بنظرم این ضد افتاب ایرانیو تهیه کنید برای اقایون و بچه ها هم میشه زد حتی

بخاطر سنم جوش میزنم و چون یکم سبزم میخوام رنگ پوستم یک دست باشه..محصول مراقبتی هم استفاده میکنم..مثل ...

من پوستم معمولی شده ولی شنیدم این ضد افتاب صرفه اقتصادی نداره و چون فلوئیدیه زود تموم میشه سر همون سمتش نرفتم 

من ضدافتاب شون استفاده میکنم البته تصمیم دارم کرم های مختلف و تست کنم و به یه سری محصولات خوب برسم 

انقدر استفاده کردم تا خراب شد انداختم رفت ولی بعضی مدل ها مثل مجلسی یا پوتین چون زیاد استفاده نمیشه، ...

تو خانواده کسی سایز پاش باهاتون یکی نیست بدین به اون؟اگه بعضیاش دیگه سلیقتون نیست میتونید بدید به کسی مخصوصا الان که میشه کفش عیدشون اگه هم دلتون نیست فعلا پوتین هارو بزارید یه جایی امسال استفاده نکنید شاید نظرتون عوض شد دیدین کاربردی نبوده براتون سال بعد بدید به کسی

من پوستم معمولی شده ولی شنیدم این ضد افتاب صرفه اقتصادی نداره و چون فلوئیدیه زود تموم میشه سر همون س ...

من فکر کنم ۶ ماه طول میکشه تا تمومش کنم شون هم استفاده کردم البته مدل رنگیش ولی بخاطر رنگی بودن تو خونه نمیشد بزنم و یکم بوش اذیت میکرد

تو خانواده کسی سایز پاش باهاتون یکی نیست بدین به اون؟اگه بعضیاش دیگه سلیقتون نیست میتونید بدید به کس ...

نه فقط مامانم هست  که حتی براش کتونی خریدم استفاده نکرد و خودم برداشتم پوشیدم 😶😂 

کفش هامو میپوشم ولی دو سه تاش خیلی دیر به دیر استفاده میشه 

یه فکریم برای اون دو سه تا میکنم ایشالا 

من فکر کنم ۶ ماه طول میکشه تا تمومش کنم شون هم استفاده کردم البته مدل رنگیش ولی بخاطر رنگی بودن تو خ ...

هر روز استفاده میکنی؟ 

ولی تصمیم گرفتم تو هرررر چی مینیمال باشم جز کتاب خوندن!😁 هرکار میکنم نمیتونم با نسخه دیجیتال ارتباط ...

عالیه حتما بگیر من کلا بوفه و کنسول و ساعت ایستاده دوست ندارم ولییییی عشقت کتابخانه که ندارم هنوز ولی میخزم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
ولی تصمیم گرفتم تو هرررر چی مینیمال باشم جز کتاب خوندن!😁 هرکار میکنم نمیتونم با نسخه دیجیتال ارتباط ...

کتابخونه عضو شو. همه جور کتاب دارن. اگه هم اون کتابخونه که عضوی نداشته باشن، معرفی میکنن کتابخونه دیگه بری بگیری. با یه کارت عضویت از تموم کتابخونه های استان میتونی استفاده کنی. فقط کتابای تخصصی ندارن.

کتابخونه عضو شو. همه جور کتاب دارن. اگه هم اون کتابخونه که عضوی نداشته باشن، معرفی میکنن کتابخونه دی ...

متاسفانه کتابخانه ها کتابایی که من میخونمو ندارن شاید چند تاش اونم باز باید پس بدم اینطوری نیستم که یه کتابیو یک بار بخونم علامت میزنم متن هاشو و بار ها در سال اون هارو مرور میکنم