2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740539 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام طناب اپارتمانی برای جهیزیه بخرم همش جنس استیل دیدم..لیلی دیلی تو پستاش عکس گذاشته برای اون ان ...

رخت اویز من استیل رنگ خورده روش عزیزم پلاستیکی خوب نیست  زودتر خراب میشه

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
میخوام طناب اپارتمانی برای جهیزیه بخرم همش جنس استیل دیدم..لیلی دیلی تو پستاش عکس گذاشته برای اون ان ...

نه پلاستیکی نیست از این مدلای قدیمی هست که روکش رنگی دارن

من استیلشو دارم دارم راضیم .مگه چقدر میخواد سنگین باشه..

راجب ماسیدن کرمپودر بگم که دوستان من شنیدم کرمپودر رو با اب مخلوط کنید بزنید ب صورت.یا پد و نم دار کنید یا صورتتونو بشورید مرطوب بشه کرمپودر بزنید نمی ماسه

امتحان کردم من خوب بود✅

راجب لیلی دیلی هم چند روزه صحبت میشه ،منم همون اول که فهمیدم میخواد دوره بزاره واقعا خندم گرفت  برای اون حجم از استقبال ...تو استوری هاش که چیزی برای ارائه نداره واقعا.روز مرگی های خیلی خیلی ساده رو داره به تصویر میکشه

خونه مامان بزرگم ،یه تراس بزرگ داره ،میخام براش اونجا رو گلخونه درست کنم و چرخ خیاطیشو بزارم اونجا و ...

عزیزم خدا حفظشون کنه ان شاءالله 😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خانوما من تو این چند ساعت که به نفسم غلبه کردم واون چیزایی رو که صبح گفتم نخریدم  واقعا یه حکم ...

زیارتتون پیشاپیش قبول باشه مارو هم دعا کنید حتما 💚😍

بله عزیزم کنسی ساخت ایران قیمتش هم ۵۵۰ جدید گزفتم 

برند های داخلی چرا انقدر گرون شدن من برند Doucce اصل گرفتم ۱۸۰🥴البته منطقه آزاد که مطمئنم اصله چک هم کردم

میگیم حمایت از تولید ملی کنیم اینم از قیمت ها..

ممنونم عزیزم همچنین شما♥ خدا کمک کنه زودتر خلوت بشه راحت شیم😁😅

ایشالا واقعا حس خوبیه❤️

من قبلا زیاد برام مهم نبود چی میخرم فقط از اینکه یه سری چیزارو زیاد داشته باشم حس امنیت میگرفتم انگار هرچی بیشتر داشته باشم بهتره و به روز ترم خداروشکر از اون مرحله گذشتم

چند تا کفش خروجی دادم(برای من نبود دیدن دارم خروجی میدم بقیه هم ترغیب شدن) در حال حاضر ۲ تا کفش مجل ...

من خودم یدونه کتونی و یدونه راحتی برام بسه اما متاسفانه کفش زباد دارم 🤦🏻‍♀️حدودا 15 تا کفش داشتم تا الان 5 تا رو خروجی دادم و 10 تا مونده 

من زیاد بیرون نمیرم عزیزم منافذ باز خیلی دارم اینطوری هم مضره بنظرتون باز؟

سی سی کرم یا بی بی کرم استفاده کن خیلی مفید تر از کرم پودره توش ابرسان و ضد افتاب و کرم پودر داره

برای اینکه کرم پودرت نماسه قبلش ابرسان بزن بعد کرم پودر بزن.... درکل کرم پودر هم برای پوست مضره، حتی پنکک خیلی بهتر از اونه

من خودم یدونه کتونی و یدونه راحتی برام بسه اما متاسفانه کفش زباد دارم 🤦🏻‍♀️حدودا 15 تا کفش داشتم ت ...

اگه شمال نبودم پوتین حذف میشد شاید و به گفته شما همون دو تا کتونی کافی بود..باز خیلی خوبه که رد کردید

سی سی کرم یا بی بی کرم استفاده کن خیلی مفید تر از کرم پودره توش ابرسان و ضد افتاب و کرم پودر داره ب ...

اونو تو فکرم هست برای استفاده روزانه بخرم چون پوشانندگی زیادی ندارن متاسفانه..پنکک خونده بودم باعث جوش میشه نسبت به کرم وگرنه اونم خیلی راحت و خوبه🫠