2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740501 بازدید | 44731 پست
من مستاجر هستم و هیچ کارتنی نگه نداشتم

عزیزم یعنی حتی کارتون لیوانها رو هم نگه نداشتین؟ اینجور برا اثاث کشی سختتون نیست؟ 

خود من تعدادی از کارتون وسایل کوچیک مثل پارچ و لیوان و میوه خوری رو نگه داشتم که برا جابه جایی کارم راحتتر باشه. 

عزیزم یعنی حتی کارتون لیوانها رو هم نگه نداشتین؟ اینجور برا اثاث کشی سختتون نیست؟  خود من تعدا ...

حالا من برعکس انباری بالای حمام پر از کارتونه چون کارتون گرون شده وسری قبل دونه ی ده هزارتومان میفروختن همه رو نگه داشتم انشالله خونه دار بشم همه رو بریزم یره یه تفسی بکشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ورودی من سه دست لباس تو خونگی. یه دمپایی برا دخترم چون دمپایش خراب شده میره خروجی. خروجی این چن روز زیاد داشتم اما امروز دیگه ندارم. فقط یه نکته من توجه کردم لباس های خونگی تک رنگ بهتر از اینایی هس که چاپ داره هم شیک تره هم زیر مانتو میپوشیم هم اینکه بعد چن بار شستشو چاپا ترک نمیخوره که دل ادمو بزنه. جنس هم پنبه بهتره ماندگاری بهتری داره. دیروز میخواستم یه کیف سفید بخرم اما یاد این تاپیک افتادم و منصرف شدم چون یه کیف رنگ کرم دارم که ست میشه و کافیه

بچه ها من تاپیک زدم کسی جواب نداد به اجبار این‌جا می پرسم

یکشنبه جشن دعوتم که حتما باید برم یکشنبه میشه روز چهارم سرماخکردگی دارم که خفیف حتی دکتر امپولم نداد.

حالا به نظرتونروز یکشنبه ناقلم اگه ناقلم یه ماسک بزنم یا دوتا؟

با ماسک دیگه بقیه نمی گیرن؟

گزینه نرو ندارم.

علایم فقط گرفتگی بینی وکمی سردرد

شادی صدام کنید
بچه ها من تاپیک زدم کسی جواب نداد به اجبار این‌جا می پرسم یکشنبه جشن دعوتم که حتما باید برم یکشنبه ...

سلام ناقل هستین ماسک بزنید به نظرم یکی کافیه چندتا داشته باشید که عوض کنید دو ساعت یکبار

خانما اینجا شاید جاش نباشه میشه یه راه حل بهم بدین ؟

ذهنم درگیر همسرم و گذشتش هست گذشته نحسی که تو زندگی منم آورد حالم خوب نیست داغونم همش میگم چرا من 

چرا با این وجود اینهمه خودمو کم گرفتم و موندم باهاش و خیلی مقایسه های دیگه دلم بد شکسته 💔خیلی عصبیم از همه از خودم بیشتر 

بدم میاد از خودم به شدت شکاک شدم مشاور به خاطر هزینش نمیتونم برم پارسال دو جلسه رفتم رها کردم پادکست بهم معرفی کنید در دسترستر هست برام 

نابود شدم از دست فکر و خیال دست و دلم به هیچ کاری نمیره دلم گرفته از خدا خیلی سخت و پیچیده گذاشت جلو پای بنده از همه جا بیخبرش

عزیزم یعنی حتی کارتون لیوانها رو هم نگه نداشتین؟ اینجور برا اثاث کشی سختتون نیست؟  خود من تعدا ...

آره عزیزم. هیچی نگه نداشتم. از ی جایی می‌خریم بالاخره. البته من از همه چی کمترین تعداد رو خریدم. ‌‌ چون خیلی اهل رفت و آمد نیستم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
خانما اینجا شاید جاش نباشه میشه یه راه حل بهم بدین ؟ ذهنم درگیر همسرم و گذشتش هست گذشته نحسی که تو ...

تمام اتفاقی که باعث حال بدت بود رو بنویس گریه کن عزاداری هات رو بکن بعد کاغذ رو یا پاره کن یا بسوزون 

هرجور دوست داری

ببین شاید یک اتفاق رو نیاز باشه ده بار بنویسی عزاداری کنی و پاره کنی 

این فرمول رو تراپیست خودم بهم گفته بود قبلا و واقعا جواب داده برام

ققنوس
خانما اینجا شاید جاش نباشه میشه یه راه حل بهم بدین ؟ ذهنم درگیر همسرم و گذشتش هست گذشته نحسی که تو ...

بهزیستی یه شماره تماس برای مشاوره داره فکر کنم ۱۲۳ بود با اونا صحبت کنین

و اینم بدونین که گذشته هر چی که بوده گذشته و رفته و تموم شده الانو آینده مهمتره یه فرصت به خودتون و همسرتون بدین تا حالتون خوب بشه و اینکه با خود همسرتون اگه صحبت کنین و سنگاتونو وا بکنین بهتره

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
دیگه تا بوده همین بوده تا هست همین هست من اصلا دوست ندارم بدونم وسایل کجا می‌ره و نصیب چه کسی میشه ...

اتفاقا از نظر محیط زیستی هم به نظرم درست نیست لباسی رو بکنیم دستمال و بندازیم زباله. چه بهتره بجای تولید زباله ازش استفاده بشه. حالا یا به عنوان لباس یا به قول شما پادری و .... من فقط دستمالای خیلی کهنه و سوراخ شده آشپزخونه که پرز میده رو میذارم یه موقع همسرم کار ماشین و ... داره استفاده کنه.

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.