2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740111 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من خانه تکانی نکردم هنوز و نمیدونم از کجا شروع کنم دوس دارم منم مینیمال بشم

سلام از صفحه هشت تاپیک تمرینات هستند 

شما می‌خوابید از اونجا شروع کنید هر وقت تمرینات تموم شد شما وارد روال تاپیک شدید

و از تمرینات به بعد فقط گزارش دادن هست

ققنوس
بچه ها من مدت هاست برای خودم لباس نخریدم. یعنی حس من این بوده که من لازم ندارم و اون رو به مینیمال ب ...

ببین منم ممکنه یه  لباسی رو چند سال نگه دارم و به نظرم اگه لباسی کیفیتش خوب باشه ، رنگ و رو داشته باشه ولی زیاد نپوشیدیش مثل کاپشن یا کیف یا بوت یا بعضی کفشا، من خودم این ایتم ها رو نگه میدارم و میپوشم تو فصلش، ولی لباس مصرفی و لباس خونه ای هر شش ماه به بار جایگزین میشه حدودا، به نظرم اول بیا همین لباس خونه ای هاتو نظم و ترتیب بده، اگه شل و ول و رنگ و رو رفته س رد کن بره، بعد دو تا ست خونه ای خشگل بگیر نه خیلی زیاد، مینیمال خرید کن، از رو لیست، یه کم به خودت حال بده بعد کم کم برو سراغ ایتم های دیگه، حالا بیا اینجا نظر بگیر از بقیه برا رد کردن و نگاه داشتن چیزایی که شک داری مثلا

دوستان به نظر من خوب نیست لباسی که کهنه شده یا رنگ و روش رفته رو به کسی ببخشیم اگه نمیپوشیم تبدیل به دستمال گردگیری کنیم بهتره. بالاخره کسی که لباس بهش میدیم هم  غرور و عزت نفس داره نباید چیزی که خراب شده رو بهش بدیم. اون لباسی که سالم هست اما مطابق میل و سلیقه ما نیست اونو بدیم بهتره

فیگی جان گفتن لباساشون کهنه شده دوستان گفتن ببخش بره فیگی جان دستمالشون کن استفاده بشه دم عیدی و لباسهای جدید بخر برای خودت و کیفشونو ببر

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
دوستان به نظر من خوب نیست لباسی که کهنه شده یا رنگ و روش رفته رو به کسی ببخشیم اگه نمیپوشیم تبدیل به ...

عزیزم بخشیدن لباس فقط برای پوشیدن نیست 

من الان لباس خونگی های خودم رو می‌بخشم به یک خیریه 

و مسئول خیریه گفت بدترین لباستون برای بعضی از خانواده ها لباس مهمانی هست

و لباسایی که قابل پوشیدن نباشه رو میفرستن برای خانم های تحت پوشش خودشون باهاش پادری درست میکنن

مسئول خیریه بارها گفته حتی لباس پاره شدتون رو تبدیل به دستمال نکنید شما وسع مالی دارید دستمال بخرید اما همون لباس پاره برای پادری باف های خیریه خرج خونه و کرایه منزلشون هست

ققنوس
عزیزم بخشیدن لباس فقط برای پوشیدن نیست  من الان لباس خونگی های خودم رو می‌بخشم به یک خیریه&nbs ...

اینی که شما میگین درسته از این جهت منظورم نبود.من خودم وجدانم قبول نمیکنه لباسی که از نظر خودم قابل پوشیدن نیس چون کهنه شده رو بدم به کسی بگم بیا تو بپوشش. الان سه تا از لباسهای خودم که نهایت هر کدومو سه چهار بار پوشیدم رو کنار گذاشتم که بدم مامانم ببره بده به کسی با اینحال ناراحتم بخاطر این کارم همیشه اینطوریما نه فقط اینبار. ناراحتم که چرا توی دنیا به حدی عدالت برقرار نیست که آدمایی وجود دارن که با لباس کهنه یا استفاده شده ی دیگران خوشحال میشن ولی من تنها چه کاری از دستم برمیاد

یکی از آرزوهام اینه که همه مردم سطحشون باهم برابر باشه نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه کاش همه یه مدل خونه داشتن همه یه اندازه حقوقو درآمد داشتن و تعادل برقرار بود

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
اینی که شما میگین درسته از این جهت منظورم نبود.من خودم وجدانم قبول نمیکنه لباسی که از نظر خودم قابل ...

دیگه تا بوده همین بوده تا هست همین هست

من اصلا دوست ندارم بدونم وسایل کجا می‌ره و نصیب چه کسی میشه

الحمدالله مادرم از بچگی ما دوست خیری پیدا کردن و کار خودشون و ما رو راحت کردن

پیگیر نمیشم لباسا پوشیده میشن یا نمیشن ولی می‌دونم انسانهایی هستن که  جوراب پاره ی دوخته ی ما رو نیاز دارن 

چرا لباس رو تبدیل به دستمال کنم و بندازم توی سطل زباله

همین چند روز پیش نوشتم دو تا وست گذاشتم خروجی 

مسئول خیریه به مادرم گفته بود دستتون درد نکنه لباس عید دو نفر میشه

اینو بشنوم و بازم بخوام لباسی رو قیچی کنم روا نیست 

ققنوس