2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740623 بازدید | 44731 پست
خیلی ازتون ممنونم بانو🌺🌺🌺

ببخشید وارد بحث شدم بازار رضا مشهد هم بود که فک کنم دیدم اونجا ازاین مدل چیزای فانتزی دیده میشه یامغازه هایی که اینجور چیزا دارن به  سمت حرم دوطرف خیابونن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدا به همتون سلامتی بده .من چند روزه دور از جون همتون فشارم بالا میره پاهام ورم کرده همش دکتر بودم اصلا نمیتونم به کار خونه برسم .چند جای خونه مونده که دلم پاکسازی میخواد ولی حالم اجازه نمیده🥲

و یک پاک کننده برای مبل و فرشتون پیشنها بدم عالیه 

مارک Benri اسپری میکنی روی مبل دو دقیقه بمونه با دستمال پاک کن بعد با دستمال نمدار یه دور هم روش بکش و در آخر با حوله تمیز خشک کن مبل مثل روز اول برق میفته

سلام خدا به همتون سلامتی بده .من چند روزه دور از جون همتون فشارم بالا میره پاهام ورم کرده همش دکتر ب ...

دورازجون بلا دورباشه سلامتیتون مهم تره آن شالله زود بهبودی حاصل میشه وادامه کارها ولی الان تنها حال خودتون مهمه برای اینکاراهمیشه وقت هست اتفاقابهار وتابستون روز های بلند میشه کلی پاکسازی ونظافت و....انجام داد 

خانم ها یه سوال من موکت  خونم از این موکت هتلی ها هست با چسپ چسپوندن می خوام تمیزش کنم چیکار کن ...

گلم اینها که تو خونه میان مبل ها رو میشورن فرش و موکتهایی که به زمین چسب خورده هم میشورن 

یا حتی یه گوشه موکت کثیف که امکان جابه جایی کل موکت نیست،اونها رو هم با دستگاه لکه گیری میکنن

❌لایک❌

من دو تا لباس زیر گذاشتم خروجی...

شاید هر روز نتونم چیزی واسه خروجی بگذارم اما ذهنم آگاه هست که اگر چیزی بلا استفاده هست خارجش کنم.

بچه ها من نمیدونم آیا جنس شلوارام مشکل داره یا مشکل از منه😂شلوارک خونگیم از قسمت خشتک زودی پاره میشه🤣هم میتونم باز سری بعد پاره میشه. البته بعضی ازشلوارام مشکلی ندارن .پس احتمالا جنس شلوارم خرابه...

میخوام بگذارم کنار و جایگزینش کنم. چون دیروز که کمدم نگاه میکردم کلی شلوار خونگی این مدلی دارم.که دیگه چون همش پاره شدن و من دوختم و دوباره پاره شدن، دیگه نپوشیدمشون.نظر شماها چیه؟

من دو تا لباس زیر گذاشتم خروجی... شاید هر روز نتونم چیزی واسه خروجی بگذارم اما ذهنم آگاه هست که اگر ...

به به فیگی جان ♥️

مشکل از نوع برش شلوارته گلم 

شلوارهایی که فقط یه خط برش فاق دارن مشکل پاره شدن اصلا ندارن ولی شلوارهایی که هم برش فاق و هم برش کنار پا(از داخل ) رو دارن این مشکل پارگی رو پیدا میکنن

منم قبلا این مشکل اساسی! رو داشتم که بالاخره دلیلشو پیدا کردم.الان دیگه از اون نمونه شلوار فقط با برش فاق میخرم(یعنی فقط یه برش جلو شکم تا پشت خورده)

❌لایک❌