2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741666 بازدید | 44747 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی 

ی جفت کتونی نو دادم به خواهرم. شش سال پیش خریدم. با خودم گفتم من که تا حالا نپوشیدم از این به بعد هم نخواهم پوشید. 

قندان لب پر دوران مجردی همسرم هم گذاشتم بیرون. 

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

ورودی امروز:

عینک افتابی برای خودم.تیشرت برای همسرم،دو جفت جوراب سفید برای خودم

همه لازم و ضروری💫بازار که هستم از چیزی خوشم میاد ،میگم حالا صبر کن سری بعدی😂و اینجوری میشه که جلوی خریدای هیجانی و بی مورد گرفته میشه

دوستان یادتونه چندماه پیش گفتم شومیز خریدم ب اصرار همراهم!حالا اون شومیزه رفته رو مخم ینی اسم لباس و خرید میاد یادم میوفته😬دو دلم ،حالا بدم نیستا بهم میاد .نمیدونم هدیه بدم ب کسی یا خودم بپوشم کلا درگیری ذهنی شدیدی ایجاد کرده برام

امروز ورودی زیاد داشتیم

مانتو ، شلوار ،شومیز و شال مجلسی که همگی مورد نیازم بودن و چندتا عروسی قبل رو با لباسهای خواهرام گذرونده بودم

یه جین جوراب چون تو خونه جوراب میپوشم و زود به زود خراب میشن.نپوشم پاهام خیلی بد میشه چند وقتی بود تموم کرده بودم و فرصت خرید پیش نیومده بود

یه ست خونگی (دو ست خونگی داشتم و اعتراف میکنم لنگ میموندم یه وقتایی)

دو جفت کفش برای بچه ها(اما حس میکنم پسرم نیاز نداشت و نباید میخریدم)

کیف دستی کوچک برای دخترم که چند وقتی بود میخواست و به عنوان جایزه املا خریدم براش

یک ست خونگی برای پسرم 

نمیدونم عنوان کردنش اینجا درست هست یا نه اما قیمت ها بیداد میکنه و بیشتر مصمم شدم که قناعت کنم و لوازمم رو با احتیاط تر استفاده کنم تا دیرتر خراب شن

QUOTE=330606321]ورودی امروز: عینک افتابی برای خودم.تیشرت برای همسرم،دو جفت جوراب سفید برای خودم همه لازم و ضروری💫 ...[/QUOTE]

خب عزیزمیگی بدم نیست بهمم میاد حالا که خریدی دیگه مبارکت باشه تن سالم  بپوشش واگه مجلسیه  سه چهار یابیشتر بلکه مهمونی برو  اگه خونگی حالا که بهت میاد بپوشش مطمئن باش ازش خوشت میاد خواستی بعدا ببخشید نخواستیم هیچی دیگه درسته 

همسرم که دم عیده سرش شلوغه. مامانم و خواهرم که خودشون صدر مجلس قرار دارن و به اونا امیدی نیس. همون ن ...

منظورم اقوام همسرتون بود مادر یا خواهر شوهر

امیدوارم کوچلوتون زوده زود خوب شه

شادی صدام کنید
منظورم اقوام همسرتون بود مادر یا خواهر شوهر امیدوارم کوچلوتون زوده زود خوب شه

ممنون از محبتتون عزیزم. خواهر شوهرم که خیلی ازمون دوره یعنی یه شهر دیگه اس. مادر شوهرمم تاحالا پیش نیومده کاری داشته باشم بچه هامو یه چند ساعت برام نگه داره و فکر نمیکنمم قبول کنه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
ورودی امروز: عینک افتابی برای خودم.تیشرت برای همسرم،دو جفت جوراب سفید برای خودم همه لازم و ضروری💫 ...

خب عزیزم وقتی میگی توی تنت خوبه و خوشگلم هست پس بپوشی بهتر از اینه که بدی به کسی و مجبور باشی هزینه مجدد کنی و یه شومیز دیگه برای خودت بخری

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...