2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742213 بازدید | 44760 پست

امروز رفتم سراغ بالاس کمد و چند تا پک فیزیوتراپی انداختم دور. چند تا کارتن انداختم دور. یخچال هم یک ترشی داشتم که کسی بهم داده بود اما توی خونه طرفدار نداشت و کسی نمیخوره گذاشتم کنار....

بچه ها من دارم ذهنم رو از فکر و خیال مینیمال میکنم.مدته خیلی درگیری ذهنی داشتم. میرم روانشناس. حس خوبی الان دارم. دوس دارم مشکلاتم حل بشه....فکر میکنم پاکسازی ذهن هم یه جور مینیمال شدن باشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز جمعه بود و طبق معمول خونه تمیز شد✅ داخل یخچال مونده فقط ورودی هم لباسم که چندماه پیش داده ...

مبارکه عزیزم 🩷🩷🩷🩷

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلام دوستان شبتون بخیر

امروز کمد دخترمو پاکسازی کردم دوتا دفتر تموم شده و کلی کاغذ خورده و مدادرنگی کوچیک رفت خروجی

آویز پلاستیکی لباس

ورودی امروز هم آویز لباس برای کمد بچه ها که لازم بود و زانو برای شلوار دخترم (شلوارش نو هست یه کوچولو قسمت زانو سوراخ شده)

لباس برای بچه ها سوغات مشهد که مورد استفاده هست

چند تکه هم خرید خودمون بود و نیاز بچه ها

تسبیح و مهر که فعلا گذاشتم کشو تا بعد 

ورودی و خروجی همزمان

دوفاز مو تموم شده بود رفت خروجی یکی مثل همون ورودی داشتم فقط رنگش عوض شد

قبلی زرد بود این سری سبز برداشتم تنوع بشه

یک شلوار مشکی پارچه ای ورودی داشتم چون تنها شلوار پارچه ای رو چند وقت پیش خروج گذاشته بودم 

اونی که رفت خروجی راسته بود این دفعه دمپا خریدم

یک تیشرت و شلوارک پسر کوچیکم رفت خروجی 

بیرون که بودیم مدلی نپسندید هزینه ش رو زدم به کارتش هر وقت جایی پسندید تهیه کنه

ققنوس

خروجی جا قاشقی کریستال💫

یک دستمال اشپزخونه که استفادش نمیکردم.راه پله رو پاک کردم گزاشتم خروجی

ورودی یک جفت کفش که نیاز بود💫

الان کلا یک جفت کتونی،ی بوت،یک جفت کالج،ی پاشنه بلند مهمونی،و یک جفت مجلسی دارم.

خب من امروز خانم ها در راستاي خونه تکونی کاشی های بین کابینتی و روی کابینت و ماکروفر رو با سرکه و جوش شیرین و مایع ظرفشویی تمیز کردم در حین تمیز کاری دو تا استکان شکستم و رفتن خروجی 😁😁و بعد هم حمام رو کامل اعلا شویی کردم

سلام به همه من اومدم هلاک و خسته،گزارش بدم: امروز شروع کردیم به خونه تکونی،دوتا اتاق خوابها رو تمیز کردیم،زیر پرده اتاق خودمون رو که شستم دیدم تیکه و پاره شده،پس رفت خروجی،وچون اتاق دخترم اصلا نور شدید نداره زیر پرده اونو زدم به پنجره اتاق خودمون،والان پرده اتاق ها هردو رفتن خروجی،پنج جلد کتاب هم گذاشتم کنار اهدا کنم،یه مقدار مدارک بی خود یه کلر بوک یه پوشه طلقی،وپادری جلو حمام که دیگه به درد نمیخورد،از دور خارج شدن،از اتاق دخترم یه کوه کاغذ،طناب بازی،حلقه هولاهوپ،ویه کره زمین رفت خروجی،یه تیشرت خیلی خوشگل وخوشرنگ داشتم متاسفانه وایتکسی شد اینم گذاشتم کنار برای اثاث کشی خونه رو باهاش تمیز کنم بندارم دور،یه نصف بسته سبزی مرغ ترش داشتم توفریزر امروز دیدمش،رفت رو اعصابم سریع ناهار درست کردم باهاش،حدود دوتا گلدونم داشتم اوناروهم گذاشتم کنار بدم به خواهرم برا خونه باغش،حالا روزهای دیگه سالن و آشپزخونه رو تمیز کنم ببینم چیا میرن خروجی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود