2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741489 بازدید | 44744 پست
چه تاپیک خوبی یافتممممم ممنون میشم از تجربه های قشنگتون برام بگین ، چقد تغییر کردین تو این چند سال ...

برای من این تاپیک خیلی خیلی خیلی ارزشمنده.

اوایل تاپیک رو که میخوندم همش احساس میکردم چیز بیخودی باشه این موضوع😶‍🌫️هی جلوتر که رفتم دیدم چقدر جالبه چقدر مینی مالیست شدن باعث میشه فکر ادم ازاد تر باشه.یعنی مثل خیلی ادمای دیگه در قید و بند وسایل و خرید و غیره نباشی.

به من کمک کرد جلوی خرید هیجانی و غیر ضروری رو تا ۹۰ درصد بگیرم.

پس انداز کردن رو یاد گرفتم.

اهمیت دادن به محیط زیست.

دیگه سعی نمیکنم وسایل اطرافم رو زیاد کنم،سعی میکنم دانش و اگاهیم رو زیاد کنم.

مهارت یاد بگیرم.اگر قرار باشه چیزی اضافه بشه میخوام به ذهن و فکرم اضافه بشه نه به خونه م.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
آشپزخونم کوچیک نیس خوبه اندازه اش. اما بخاطر اینکه زود روش روغن میشینه و تمیز کردنشم سخته میگم. تازه ...

الان صفرشویی انجام میدن و مثل روز اول تحویل میدن. حتی جاهایی که فکر میکنی قابل شستشو نیست رو تمیز میکنند. . فقط بدین بیرون بشورن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان صفرشویی انجام میدن و مثل روز اول تحویل میدن. حتی جاهایی که فکر میکنی قابل شستشو نیست رو تمیز می ...

خب مهم جدا کردنشه. اگه جدا بشه خودم تمیزش میکنم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
راحت هست . برای ما روی چند تا اهرم نصب شده بود

باید بگم همسرم نگاه کنه. دستت درد نکنه عزیزم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

‏نقش آقایون تو خونه تکونی:

_بسه ديگه

_اونجارو نميخواد بشورین

_نهههههه اون تمیزه

_شما دیوونه اید

_ی چایی واسه من بيارید

_انقد آب نریزززززززز

_این باز بوی چیه میاد؟

_ناهارکی حاضرمیشه؟

_اینی که باهاش شیشه رو تمیز ميکنی شلوار من نیست؟😂😂

(فقط اون گزینه آخرش که یه تکه لباسشونو بی خبر میخوایم بذاریم بیرون!!😄😄😄)

❌لایک❌

سلام صبح جمعه ی دوستای عزیز مینیمالم بخیر؛ 

از اول بهمن داشتم کارای خونه تکونی رو کم کم انجام می‌دادم که مریض شدم و یه مقداریش موند که خیلی نگران نیستم چون تو پاکسازی ها تمیزی اساسی رو انجام داده بودم و بقیه رو هم به امید خدا روبه راه شدم انجام میدم. 

ورودی؛ 

یه مقدار دارو 

خروجی؛ 

باکس داروها رو بررسی کردم و مقداری جعبه و داروی بی مصرف رفت خروجی. 

یه شلوار جین که کمرش خیلی تنگ بود برام و بااینکه لاغر شدم بازم اندازه م نیست. یه کفش که هر وقت پام میکردم میخچه میزدم. یه لباس زیر. یه ست خودکار و خودنویس که مورد مصرف نبود دادم به کسی که اینجور چیزا رو دوست داره. 

فعلا یه سری محدود از لباسا رو دائم میپوشم که تا آخر سال بذارمشون خروجی. ورودی لباس همچنان صورت نمیگیره. 

سلام خروجی من چند تا از وسایل سفره آرایی که اصلا من استفاده نمی کنم شوهرم خریده یه میله است می کنیم تو شکم مرغ وایسه وسط سفره   

سه تا دونه انار یلدا هست از این شیشه ای ها با دو تا چراغ شبیه لاله شاه عباسی ها فرستادم مدرسه خواهرم تو مراسم ها استفاده کنن 

یکم ظرف اضافه بدون استفاده فرستادم اون یکی خونه کابینت ها  تمیز کردم فقط یخچال مونده 

‏نقش آقایون تو خونه تکونی: _بسه ديگه _اونجارو نميخواد بشورین _نهههههه اون تمیزه _شما دیوونه ا ...

😂😂😂دقیقاااا

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را