2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741867 بازدید | 44753 پست

خروجی:بالم لب و ظرف کش مو دخترم💫

کمی از خریدام مونده ،و روی کاغذ لیستشون کردم و خوب دارم روشون فکر میکنم،چیو چطوری و چه مدلی بخرم ،که وقتی رفتم بیرون هیجانی خرید نکنم که باب دلم و اون چیزی که میخوام نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبح به خیر

امروز خونه مامانمم چقدر دلم میخواد پاکسازی کنم پر وسایل اضافه است 

حیف که اجازه ندارم   وسایل خواهرا و برادر و خواهر زاده و برادر زاده همه اینجاس نمیشه کاری کرد

اگه اختیار داشتم خیلی خوب بود

❌️لایک❌️

سلام صبح به خیر امروز خونه مامانمم چقدر دلم میخواد پاکسازی کنم پر وسایل اضافه است  حیف که ...

منم دیروز خونه مامانم بودم

سه تا کشو کوچیک تو آشپزخونه داره که تصمیم گرفتم تمیز کنم

وای از مرغ تا جون آدمیزاد داخلش داشت

از وسایل غیر کاربردی که نذاشت کم کنم(تراش هویج،قند شکن و ...)

خروجی ها شد سرنگ انسولین ، چنگال یکبار مصرف زیتون ،قاشق پلاستیکی ، نخ های پلاستیکی🤦🏻‍♀️، ماسک های بدرد نخور، ست ماسوره کیک، شمع

چند وقت پیش فندک خراب شد می‌خواست بخره

ولی سه تا تو همون کشو داشت😒

خلاصه که از قبل بهتر شد ولی اصلااااا جوری که میخواستم نشد

عزییییزم  ان شاالله خدا بهش سلامتی و تندرستی دوباره عطا کنه  برای آرامش و توان و صبرتون ...

مرسی از محبتتون عزیزم. انشاالله. ممنون از دعای خوبتون

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
عزیزم بلاش دور باشه انشالله زودتر خوب شه. 🙏

فدای شما مرسی رها جوون

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
عزیزمم انشاالله هرچه زودتر خوب میشه🥺🌼کارخوبی میکنی گلم سلامتی خانواده از همه چیز مهمتره فعلا ب کوچ ...

واقعا هم حرف درستیه کار خونه همیشگیه اما سلامتی و مهمتر از همه آرامش روان از هر چیزی واجبتره. بیمارستان پر بود از خانمایی که به خاطر بی احتیاطی و کار افراطی برای خونه تکونی هر کدوم روی یه تخت خوابیده بودن و از درد دست و پاشون ناله میکردن. دور از جون شماها و خانوادتون. مواظب باشین مخصوصا روی چهارپایه که میرین خیلی مراقب باشین

عزیزم بلادوره ان شاءالله اسفند دود کن براش اصلا واجب نیس فعلا خونه تکونی

بله همینطوره اصلا واجب نیس. خونه تکونی به کنار کارهای روزمره رو هم نمیرسم انجام بدم. چند روز پیش اینجا نوشتم که چند وقته میخام لباس اتو کنم فرصت نمیشه بخدا همون لباسا الانم روی دسته مبل مونده. منی که یه دونه آشغال نمیذاشتم روی زمین بمونه الان توی یه وضعیتیم که گفتن نداره. ولی بیخیال این نیز بگذرد

ممنون عزیزم بابت راهنماییتون .خودتون تونستین به اون آرامش دلخواهتون برسین؟

خواهش میکنم خب راستش هنوز نه چون منم خیلی وقت نیستش که دارم خونمو پاکسازی میکنم ولی در کل تو این یکی دوماه به نظرم حدود ۶۰ درصد به اون چیزی که میخواستم نزدیک شدم ولی تا مینیمال شدنم هنوز خیلی مونده 

نهال🌱

امروز تمام پریزها روبازکردم تمیزشستم وصل کردم  چن تا جعبه وبطری وقوطی شیرخشک شدن خروجی

عجب دل و جراتی داری ماشالله 

من نه بلدم باز کنم نه جرات میکنم فقط دستمال نمدار میکشم اونم هر لحظه فکر میکنم الانه که برق بگیره😅😂

خروجی دیروز یه عالمه کاغذ باطله که مال دوران مدرسه م بوده

واقعا نمیدونم چرا اینارو نگه داشته بودم تا الان😩

شش تا پوشه پر کاغذ داشتم که الان دوتاش مونده از دوتا کارتن هم یکیش خالی شد و رفت خروجی

نهال🌱