2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740973 بازدید | 44733 پست

🌹جشن نیمه شعبان مبارک🌹

گفته بودم یه میز خاطره داریم همسرم اجازه نمیده بره خروجی امروز در حضور همسرم دخترم میز برگردون وایشون از ترس میز جمع کرد فعلا گذاشته تو اتاق امیدوارم از همون جا بره خروجی.

یه زیپ تو جعبه خیاطی داشتم می خواستم برای تعویض زیپ شلوار استفاده کنم که دیدم بلنده می برم شاید مادرم یا آبجیا جایی استفاده کنند.

دیروز باز هم مدارک مرتب کردم بازم خروجی داشتم

برگه ازمایش،بی بی چک وچندتا برگه سونو وکارت واکسن دخترم +دوتا عکس اتلیه بارداری گذاشتم تو کلربوک تمیز ومرتب در اینده نقاشی ها یا چند از کاردستی های دخترمم به همین کلربوک منتقل میشه.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستـــــــــــان

من از اردیبهشت گذشته بااینجا آشنا شدم 

دقیقا قصدم خونه تکونی بود چون اسفند نتونسته بودم 

وقتی خوندم دیدم همون تاپیکی هست که من آرزوشوداشتم که ببینم خیلی ذوق کردم هرروز باخوندنش شارژترمیشدم وشروع کردم طوری که هرروز 6صبح بیدارمیشدم مکان هدف ورسیدگی میکردم کلی خروجی میدادم وبا انرژی فراوان به بچه ها وروزمرگی هام میرسیدم 

نگم که چقد خروجی دادم چقد لوازم بخشیدم چقد شد بازیافتی برا زبالگردها چقد ازلوازم اضافی رو ازکابینت وخونه جمع کردم رفت برای خونه باغ هرروز چقد سبک بالترشدم وذوق وصف نشدنی بعدش هم چالش 30روزه رورفتم وبازم خروجی از یکی تاسی تا، طی سی روز وشد یک سبک زندگی برام وهیچ چیز اضافه وبیخودی رونگه نمیدارم ومدام سرمیزنم به بخش های مختلف خونه وخروجی میدم 

خریدام هدفمندترشدن 

خریدهیجانیم بشدت کم شده 

جنس های باکیفیت خریدمیکنم 

دیگه لوازم اضافی حمل نمیکنم وزحمتم واقعا کمترشده 

ازشرلوازم اضافی نجات اومدم

بابرنامه شدم

برنامه ها وکارهای که دوست دارم مال یکسال رومی نویسم  ویکی یکی رسیدگی میکنم وازلیستم خروج ميدم 

وچقدذهنم آزادترشده

الهی شکر الهی شکر الهی شکر 

امیدوارم خدا به استارتر واعضای شادی وسلامتی همیشگی عطا کنه 💖

سلام سلام خانما✋🏻

روز برفی قشنگتون بخیر❄️☃️

من امروز یسری ورودی و خروجی داشتم

خروجی هام:چندتا گل خشک داشتم که یادگاری بود ولی چون  انرژی منفی داره ریختم رفت

یسری گیره سر و کش مو خراب داشتم ریختم رفت

ورودی:یه ست لباس خونگی

رها ز هرچه هست و نیست🤍🍂

امروز بعد از یک مدت که فعال نبودم، یک حرکتی زدم. سریع کبینت ها باز کردم. شیشه خالی و پلاستیک و اون سبزی خشک هایی که اندازه ۵ قاشق بودن🤣و اصلا نمیدونم چه سبزی بودن رو گذاشتم کنار. کارتن شیرینی که برای کازدستی بچه ها نگه داشته بودم هم چند وقت هست که بچه ها استفاده نمیکنن. اونا رو هم گذاشتم کنار. 

خلاصه خلوت شد. اما حقیقتش داخل کابینت ها گردگیری نکردم.فقط خواستم فکرم راحت بشه.

آخر سالی چند جلسه مشاوره فرزندپروری رفتم و حالا نوبت خودمه... برای همین خیلی نمیخوام برای گردگیری وقت بگذارم. 

چندتا تیکه یادگاری نگه دار بقیه بذار خروجی اسباب بازی ام اگه قصد بچه دوم داری نگه دار وگرنه بذار خر ...

والا در مورد بچه دوم جدی فکر نکردم و نمی‌دونم! 

ببینیم از عهده تربیت و مادی و معنوی یکی برمیاییم  🥴🥴 

امروز برای کاری با همسرم بیرون بودیم و مجبور بودم نیم ساعتی تو ماشین منتظر بمونم، دست به کار شدم ومحتویات داشبورد رو پاکسازی کردم. هرچند وقت یکبار اینکارو انجام میدم، اصلا متوجه نمیشم چرا چیزی که نیاز نیست تو داشبورد منتقل میشه. 

دوتا شلوار خونگیم که سوراخ شده بود رفت خروجی و جایگزین نمیکنم. 

یه بشقاب بامبو که لبه ش کمی ترک برداشته رو گذاشتم تو بالکن برای زیر گلدونم و ظرف یکبار مصرفی که قبلا جاش بود رو انداختم رفت. 

چندتا گلدون سرامیکی دارم که باید همت کنم با گلدونای پلاستیکی جابجا کنم ولی بخاطر کسالتی که چند وقت اخیر داشتم فعلا دست نگه داشتم

من چند بار در روز سر میزنم به سایت، دو روز نبودم عکسارو ندیدم😥 موش جان؛ میشه دوباره بزاری؟

یه ساعتی ک انلاین میشین بگین دوباره بذارم و پاک کنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم