2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741871 بازدید | 44753 پست
چقد عکسا تارشدن🙁

خیلی تمیزو قشنگه. خیلی خیلی با سلیقه ای. به نظر من که عالیه همینطوری

البته شلوغی یا خلوتی سلیقه شخصی آدماس. شاید اون چیزی که از نظر من خلوته از نظر دیگری شلوغ باشه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
چقدر قشنگن😍من عاشق دبه روغنت شدم😁😍

دبه روغنشو از کجا دیدی؟ من ندیدم چرا

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال. چیزی لای در ماشین لباسشویی گذاشتین که نیمه باز بمونه؟ من میخوام لباسشویی نیمه باز باشه ولی ...

من به قفل درش یه نخ وصل کردم بعد اونو با چسب به بدنه لباسشویی میچسبونم اینطوری باز نمیشه. مال منم طوریه که نیمه باز نمیمونه یا باید ببندمش یا کلا باز باشه

مشکل از در ماشین منه یعنی ☹️

شاید ماشینتون تراز نیست یا اون اهرمش شل شده رو لاستیکش حوله بذار که مانع از بسته شدن در بشه 

وقتی رطوبت داره در و نبند چون باعث میشه لباسشویی خراب بشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

[QUOTE=329583645]شاید ماشینتون تراز نیست یا اون اهرمش شل شده رو لاستیکش حوله بذار که مانع از بسته شدن در بشه  و 

از روز اول همینجوری بود درش. وقتی خیسه کامل باز میذارم. یه مدت حوله میذاشتم بنظرم نامرتب میومد. 

اون قرمز خال خالیه بغل گاز دبه روغن جامده 🤔نیست؟ 

نمیدونم 😅😅

سلام خانمای قشنگ😊

امیدوارم حالتون خوب باشه

من امروز قسمت گلخونه خونمو تمیز کردم از اونجایی که حیون خونگی دارم و توخونمون گل نمیمونه پرنده هامو قسمت گلخونه گذاشتم،امروز پرنده هامو حموم کردم اب و دونشونو تمیز کردم و جاشونوتمیزکردم وچند تیکه اسباب بازی هاشون که خراب کرده بودنو گذاشتم خروجی

رها ز هرچه هست و نیست🤍🍂

عزیزم خیلی تمیز و قشنگه اشپز خونت💫♥️

ی ایده ب ذهنم رسید میتونی طبقه پایین ماگ هارو خالی کنی،جا ادویه هاتو بزاری اونجا ،استندشم یا بزاری کابینت یا خروجی،،،ب نظرم خلوت تر میشه 

سلام خونه تکونی رو شروع کردم و هر چی که فکر کنم لازمم نمیشه رو میذارم بیرون

تا الان خروجی از یه اتاق سه کارتن کتاب درسی  ،یه گلدون سفالی که سرش شکسته وازونجایی که دیگه نمیخوام وسیله لب پر وشکسته نگه دارم که شاید یه روزی تعمیر شد اونم میذارم خروجی ،چندتا شیشه مربا  ودبه ماست ،یه جاشمعی سفالی کوچک که اونم یه تکه اش شکست ،فعلا تا اینجا 

تافت مو و کرم بعد از اصلاح داشتیم که نیاز نمیشد دادم به همسرم که بده دوستش که پیرایشگر هستن 

این روزها من ورودی و خروجی ندارم خیلی بلاتکلیف موندم به خاطر اسباب کشی دم عیدی با یه عالمه وسیله تو کارتون 😭

هر سال این موقع مشغول خونه تکونی بودم ولی امسال دست و دلم به کار نمیده فقط روزها رو میشمارم که تموم بشه وتکلیفمون مشخص بشه

من کامل خوندم بیشترشون جالب نبود مثلا از قوطی جا مدادی و... درست کرده بودن این چیزا اولش خوبه بعدش د ...

😅😅

منم فقط ده صفحه اول شو خوندم . بنظرم خوب بود 

البته اینکه از بعضی وسایل میشه نظم دهنده درست کرد و هزینه براش ندیم خوشم اومد و یه سری ایده خانه داری هم بود 

البته بازم از تاپیک هایی که فقط شده خیانت .... یکم بهتر بود🤦🏻‍♀️

عزیزان همه کامنت هارو خوندم.تک تک ریپلای نمیکنم ک شلوغ نشه.

ممنونم از همتون بهم لطف داشتین.

اون دوستی ک پرسیده بودن در لباسشویی باز میمونه بله همینطوریه چیزی لاش نذاشتم.ولی شما یه دستمال لوله که لاش بذار تا باز بمونه بو نگیره.

اون دبه قرمز خالخالیه هم جا روغنیه.❤️

ابزارهارو دوست دارم تو کشو بذارم ولی داخل کشو خیلی شلوغ میشه.برداشتن و پیدا کردن بعضی چیزا سخت میشه.

ابزار قهوه هم همینطور،تو کشو باشه دیگه پیداش نمیکنم.

حالا برای امتحان یه مدت میذارم تو کشو همه ابزار هارو تا ببینم چی میشه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
به نظر من روی کابینتها هیچی نزارید فقط پاسماوری و سماور بزارید دیگه هیچی

نمیشه عزیزم یه سری چیزا هر روز و همیشه استفاده میشن.

باید باشن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم