2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742831 بازدید | 44773 پست
به نظرم تا اون موقع خیلی طرح و جنسش ممکنه قدیمی بشه

سلیقه هم خیلی مهمه 

ممکنه دختر ما سلیقه ما رو بپسنده چون تقریبا با سلیقه ی ما بزرگ شده 

ولی برای عروس خیلی ریسکی هست تفاوت سلیقه ها و اینکه شاید ناراحت بشه چادر قدیمی بهش بدیم

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب الان فصل خونه تکونی هست و منم عاشق رد کردن وسایل اضافی😂اول از همه چندین لباس داشتم که نو بود ولی خب استفاده نمیکردی همه رو دادم به خانوم که نیاد کمکم.به اضافه کلی لباس استفاده شده که کفش کیف نو و….بعد یه روتختی کاملا نو ساتن داشتم فقط شب عروسیم انداختم.که اونم میخوام بدم برای دختر اون خانوم. استخر بادی پسرم که سوراخ بود انداختم دور.کلی اسباب ازی که بازی نمیکرد دادم به کسی. چندتا پرده قدیمی و خنزل پنزل هم بود

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن

دلم می‌خواد خونم خلوت بشه.ولی خب شوهرم نمیزاره. مولا چندین نیمکت چوبی داریم واسه سر کار همسرم بوده کلی وسیله چوبی مجسمه چوبی. یه سری شو تو خونه گذاشتم یه سری بالای کمد دیواری هست.کلی وسیله خوب هست برای سرکارش بوده.میگم اینارو بفروش خلوت بشیم.قبول نمیکنه😑جکوزی داریم تو حموم اصلا استفاده نمیکنیم دوست دارم بفروشیم اما نمیزاره دیگه

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن

ممنونم بچه ها این هفته می برم برام بدوزن.اتفاقا خیلی قشنگه وبا شال نمازم ست.

یکی دیگه ام هست اون گل ریز مامان طوریه می ذارم ببینم کی لازم میشه

ورودی یه سر رسید چون اهل برنامه ریزی ام،سه رنگ خودکار،

یه کلربوک که نقاشی ها مدارک بارداری کاردستی های دخترم بذارم توش.۴۰ برگ

شادی صدام کنید

قدم به قدم دارم به ایده آل هام نزدیک میشم خیلی خوشحالم.

راستی برای عید هم مانتو یا کت شلوار نگرفتم از همون هایی که دارم استفاده می کنم.ورودی شال وکیفم نداشتم.

دلم می خواد وسایل خونه همه نو باشه کم وبا کیفیت.یه میز خاطره دارم اگه بدونید چقدر ازش بدم میاد شوهرم نمی ذاره بذارم خروجی یکی از هدف هام اینه تا سال بعد این موقعه رفته باشه خروجی.به جاش یه مدل کتابخونه دیدم که برای اون قسمت خونمون مناسبه.من صندلی راک ام دارم باب دلم بود خودم برای جهیزیه گرفتم ولی الان بعد از اشنایی با این تاپیک باید بگم یه خرید کاملا اشتباه بوده.این مورد محال بره خروجی چون همه فامیل ازش خوششون میاد.

شادی صدام کنید

راستی خانم ها من کیف پولم کهنه شده وبعد از عید باید کیف پول بخرم به نظرتون از این کیف پول های معمول که خانمانه است بخرم یا یه دونه کوچیک وجمع وجور که فقط کارت ها توش بذارم.با توجه به اینکه دیگه پول نقد انچنان استفاده نمیشه؟

شادی صدام کنید

سلام 

بچها می تونین چادرهای نو و سالم رو اگه امکانشو دارین ببرین بدین به امامزاده ها زیارتگاه‌ها اونجا استفاده بشه . 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

یه مانتو داشتم نو بود میخوام کوتاهش کنم برای عید بپوشم و ورودی نداشته باشم.من قرار بود لوازم ارایش و عطر تا تموم بشه نخرم ولی امسال هم کادو گرفتم هم سوغاتی نمیدونم چکار کنم

سلام به همه،خروجی من: دوتا شمع کوچولو خوشگل ودوتا مجسمه کوچولو روشلف دستشویی بود گذاشتم بدم به خواهرم،یه زیر سارافون دخترم کهنه شد اونم گذاشتم برای تمیز کاری،یه دورس دخترم هم در حد نو بود چون قدش بلنده براش کوتاه شده وبه قول دخترم خودم چون کوچولو موچولوام برا خودم برداشتم،سه تا شلوارم داشت طرحشون خیلی دخترونه هست ولی براش کوچیک شده نمیدونم بدم به دخترای خواهرم یا خودم بردارم،خیلی نو هستن،یه ظرف دوغ و یه ظرف مایع دستشویی خالی شدن رفتن بازیافت،یه ظرف طلقی خوشگل داشتم توش ژله درست میکردم امروز شکست ورفت بازیافت

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود