2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742643 بازدید | 44772 پست
سلام خانما من خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم و خیلی چیزا ازتون یادگرفتم😊 مرسی از همگی که تجربه ...

به به چه عروس خانم مرتب وتمییزی ماشالله آفرین لذت بردم چه به موقع بااین تایپیک اشناووارد شدی عزیز از اول زندگی خوشبخت وعاقبت بخیر باشید بااجازه استارتر محترم میگم خوش اومدی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این هفته کمکیم رو بردم خونه مامانم 

کلی پاکسازی انجام دادیم 

یه تعداد نعلبکی قدیمی 

مقداری ظروف ملامین

یه مقدار موکت نو و شسته شده که خیلی ساله ازش استفاده ای نمیشه

یه مقدار ظروف استیل(لیوان،دیس و بشقاب و .....خواستم اینو بین خودمون تقسیم کنم بعنوان ظروف پیکنیک،بعد دیدم همه به اندازه کافی داریم گفتم ولش کن بذار برسه دست کسی که بیشتر نیاز داره)

چند تا دبه ۲۰ لیتری غیر استفاده،و چند تا دبه ماست

یه تشت پلاستیکی که یه گوشه ش شکسته بود،نمیدونم چرا اونو نگه داشته بودن درصورتی که تو حیاط از خیلی ساله یه تشت رویی داریم و استفاده میکنیم

یه تعداد رختخواب(بالش و تشک) که مادربزرگم با خرده های پارچه درست کرده بود(چون خیاط بود) این همینجوری لای چادر شب مونده بود،درصورتی که الان رختخوابهای ما همه پنبه ایه .

فعلا انباری پاکسازی شد😇😇😇

❌لایک❌
من امروز چرخ خیاطی رو آوردم چند تا پارچه داشتم برای بالشها رو بالشی دوختم همگی یه رنگ و خوشگل شدن چن ...

چه کارای قشنگی  احسنت بانو واقعا خیلی لذت بردم کار دست آدم خودش خیلی به دل میشینه هی آدم میره نگاهش میکنه ویه جورایی بهت حس خوب میده مبارکت باشه منم دیروز یه بلوز برای دخترم دوختم خوب شد خیلی خوشش اومد باوجود کلی لباس برای اون یه ذوقی می‌کرد 

من امروز چرخ خیاطی رو آوردم چند تا پارچه داشتم برای بالشها رو بالشی دوختم همگی یه رنگ و خوشگل شدن چن ...

خیلی عالیه عزیزم خسته نباشی

منم همیشه خودم روبالشیهامو میدوزم ولی تا حالا کوسن ندوختم و بلد نیستم

ورودی امروز دوتا اسکاچ تری واش خریدم ببینم چطوره همینجوری که تعریف میکنن هست یا نه‌‌. خروجی هم چند ...

من آخر تابستون یه اسکاچ خریدم شبیه توریه نمیدونم تری واش اسمشه یا نه، ولی همینجا یکی از دوستان عکسشو گذاشته بود، خیلی عالیه. هفته ای یکبارم میذارم تو سرکه و مایع ظرفشویی چندساعت میمونه ضدعفونی بشه. 

دوستان یه موضوعی هست مدتیه فکرم مشغوله. من گاهی استوری های لبلی دیلی رو میبینم.وسایلش خیلی کم و به ...

اون داره از این طریق درآمد کسب میکنه تو ززندگی واقعیه نمیشه اینقدر مینیمال زندگی کرد. دنبال کردن افرادی مثل لیلی ادمو دچار وسواس میکنه تو مسیر مینیمالیستی

خانم ها یه سوال 

من چندسال نازایی داشتم.تو چمدونم مقداری چادر بود یه تعدادی دادم به مادرم.

دوتا نگه داشتم به نیت عروس ودخترم که بذارم تو چمدونشون خداروشکر صاحب فرزند شدم ولی حالا میگم کو تا ۲۰ سال دیگه.این پارچه ها بمونه تو چمدون؟از طرفی هم چادرنماز نو نیاز دارم.به نظرتون میشه این چادر نمازها استفاده کنم به وقتش همون موقع ازدواج برای بچه ها چادر بخرم تبرک کنم براشون بذارم؟

شادی صدام کنید
خانم ها یه سوال  من چندسال نازایی داشتم.تو چمدونم مقداری چادر بود یه تعدادی دادم به مادرم. دو ...

ایده خودتون منطقی و بهترین ایده ست

الان استفاده کنید به وقتش با سلیقه خودشون براشون بخرید 

هم اونا از هدیه شما خوشحال میشن هم چون نظر خودشون هست انباشتگی نمیشه براشون

ققنوس
ایده خودتون منطقی و بهترین ایده ست الان استفاده کنید به وقتش با سلیقه خودشون براشون بخرید  هم ...

چون به نیت بچه دار شدنم کنار گذاشته بودم دو دل بودم.

اون موقعه انقدر مستاصل بودم به این فکر نکردم چطور میشه یه چادر بیست سال نگه داشت.

شادی صدام کنید