2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44775 پست
بعد مدت ها که اینستا نداشتم و  دیروز نصب کردم استوری و پست های لیلی دیلی رو نگاه کردم چقدر عوض ...

منم یکساله انفالوش کردم ،دیگه محتواش جالب نیست همش خاله زنگ بازی و تیکه به اقوام شوهرش میزاره یا عکس و فیلم از دختر داداشش ...اخه بما چه🥴

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چند وقته شکستنی هات زیاد نشده؟؟ خودت از قصد میشکونی یا خود به خود میشکنن؟ 😅(نمیدونم شما بودی یا ...

نه عزیزم پسر کوچیکم بازیگوشه هر چی دستش برسه میکوبه زمین تا بشکنه. حالا ظرفای دم دستیم بود ناراحت نشدم آخه از بس خودمم شکوندم لنگه به لنگه شدن یه مدت دیگه همشو میذارم خروجی

راستی پستاتونو که میخونم میگم خوش بحال همسر آینده اش که این همه خانوم باسلیقه ای قراره نصیبش بشه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
بعد مدت ها که اینستا نداشتم و  دیروز نصب کردم استوری و پست های لیلی دیلی رو نگاه کردم چقدر عوض ...

اون کاملا دستش بازه تو خونه جدید دوبار فرش سفارش داد گل خرید ۱۲ میلیون من خودم به شخصه چیزی داشته باشم نو هم کسی ازم نمیخره شرایط بلاکرها کاملا متفاوت

امروز نوبت پنتری ولی همچنان کاری نداره ومرتبه.

بدون برنامه رفتم سراغ اتاق خواب

یه تاپ که کهنه شده گذاشتم خروجی.

یه کیف ام کاملا نو ولی زیپ اش خراب شده یکبار تعمیر کردم دوباره خراب شد مدارک دسته بندی کردم گذاشتم توش.

جالبه که بازم یه سری دور ریز از قسمت مدارک داشتم.

چندتا پاکت پول جدا کردم بدم به مامانم 

دو سه تا پاکت کاغذی نگه داشته بودم نیاز بشه که نشد ورفت خروجی

یه دفترچه یادداشت گذاشتم دم دست استفاده کنیم تموم شه.

یه قاب عکس ۴×۳گذاشتم خروجی.

توپ های دخترم جمع کردم گذاشتم کنار چون تو این سن بلد نیست با توپ بازی کنه خودمون نخریدیم هدیه بود.

یه کوله که نیاز به تعمیر داره گذاشتم کنار که همسرم ببره درست کنه

گهواره دخترم که امانت اقوام بود جمع کردم گذاشتم گوشه اتاق کی همسرم ببره بده نمی دونم.

اتاق گردگیری وجارو زدم.

شادی صدام کنید

دوتا سبد نظم دهنده مستطیل دارم سرگردان تو خونه هر قسمت می ذارم بعد از مدتی برام اذیت کننده است از یخچال تا کشو ها وپنتری.مخصولات ارایشی وبهداشتی گذاشته بودم تو این سبد وتو یه طبقه نیز توالت گذاشته بودم باز موقع استفاده راحت نبودم برداشتم.اون یکی ام تو هال اسباب بازی های دخترم جمع می کنم توش.

به شخصه خرید نطم دهنده نخواهم داشت.

ولی ظروف فریزر ویخجال ورودی خواهم داشت.

در مورد لیلی دیلی من هم این اواخرنمی پسندمش  آنفالو کردم.

در حال حاضر فقط دوتا بلاگر که همشهری هستن دنبال می کنم.

شادی صدام کنید
نه عزیزم پسر کوچیکم بازیگوشه هر چی دستش برسه میکوبه زمین تا بشکنه. حالا ظرفای دم دستیم بود ناراحت نش ...

عزیزم خدا حفظش کنه😍

شما بهم لطف داری 😘😘♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

لیلی دیلی کلا اخلاقش عوض شده به راحتی توهین وبی ادبی میکنه فضا مجازی براش فقط منبع درآمده ارزشی برای مخاطب قائل نیست هروقت دوست داره هیت هروقت نه نیست 

پولم که زیردستش فراوووان تازه از همین خونه هم راضی نیست وبعدعیدمیخوادبلندشه ازاینجا محتواهاشم کلا بیخود ی سره یا خونه مادرش هست یا داداشش اینا اونجان ی غذای بیرون وعکسای تکراری ازغذا وسالادوکیک وعکس بچه برادرش که همش دست وپاش هست وتمام جسارت وتوهین به خانواده همسرم راحت میرسونه قبلا بهتربود 

لیلی دیلی کلا اخلاقش عوض شده به راحتی توهین وبی ادبی میکنه فضا مجازی براش فقط منبع درآمده ارزشی برای ...

از کجا فهمیدین که از این خونه ش راضی نیست اون که میگه خونه مورد علاقه م 

اتفاقا اصلا حس غر زدن رو به آدم منتقل نمی کنن اون صداقت و شفافیت و دقت تون توی تحلیل وضعیت و خودتون ...

وااای مرسی چه خاطراتی رو زنده کردین برام، یاد اون روز افتادم 😁 خداروشکر همسرم الان خیلی همراه شده باهام 

دشمنتون شرمنده عزیزم انشالله همیشه بخندین 💚🌸