2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موشی جان منم چندبار خواستم اینجا نظرم گفتم شاید از حوصله دوستان خارج باشه منم یه مدت کلافه بودم چرا ...

بهترین راه همون کنار اومدنه.

اون ایده الی که من در نظر دارم هیچ وقت اتفاق نمیوفته

هم اینکه سه نفر دیگه هم هستن تو خونمون.

بهتره حساسیتم رو کم کنم و روی موضوع دیگه ای تمرکز کنم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلاااام امروز یه کابینت و پاکسازی کردم  توش پر از کارتن رشته و دبه ماست و ترشی بود که با اجازه مامانم گذاشتم خروجی😁

یه سری از گیاهان دارویی و نمک و زردچوبه بسته بندی رو هم گذاشتم داخل جعبه نون و خیلی جمع و جور شد 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اول از لباسام شروع کردم ۶ تا گونی بزرگ لباس دد کردم رفت یه تعدادش برا بهزیستی و یه تعداد برا کسایی ک ...

به به اساسی پاکسازی کردی😍خسته نباشی

خیر سرم کارمند هم هستم .دیگه این روزا وقتی میرم سر کار کارم تو خونه کمتر شده .به خاطر نظم فکری که در ...

عزیزم ظروف نظم دهنده  هم خیلی تو نظم وسایل تاثیر دارن دوست داشتی از اونا هم بخر

خروجی های امروز من سه تا بشقاب که شکست و یکی هم قبلا لب پر شده بود همشونو گذاشتم بیرون. دوتا رژ که ف ...

این چند وقته شکستنی هات زیاد نشده؟؟ خودت از قصد میشکونی یا خود به خود میشکنن؟ 😅(نمیدونم شما بودی یا یه کاربر دیگه ولی تو خروجی ها همش ظروف شکسته بود!)  صدقه بدید

اخه ۱۰۰۰ تا کامنت خلیه

من پنج صفحه اول و خوندم فقط 

دیدم حرفایی که استارتر زده من تو ذاتمه دیگه اومدم اخر صفحات و با گزارش های دوستان اشنا شدم و منم گزارش میدم😁

مثلا پاکسازی گوشی تلفن.... من سال هاست ماهی یکبار کل گوشیمو پاکسازی میکنم حتی گوشی مامان و بابام و هم هر چند وقت پاکسازی میکنم

هیچ پیام اضافه یا عکس اضافی ندارم

همه عکس هایی که لازم دارم و ریختم تو لپ تاپ و از هر عکسی (هر ژست یا اسکرین) یدونه دارم 

من اصلا ردم نمیشد اینجا بگم رو کانتر چیزی گذاشتم،چون اونجوری ک دوستان گفتن اشپزخونه هاشون خیلی خلوته ...

وای چقدر شبیه مال منه😳😳😳😳 کاش اگه میتونی عکس بدی منم اگه شد عکس میدم ببینی

دوستان یه موضوعی هست مدتیه فکرم مشغوله. من گاهی استوری های لبلی دیلی رو میبینم.وسایلش خیلی کم و به ...

بعد مدت ها که اینستا نداشتم و  دیروز نصب کردم استوری و پست های لیلی دیلی رو نگاه کردم چقدر عوض شده و چقدر راحت تمام وسایلش رو فروخت و خونه مورد علاقه ش رو خریده و وسایل همه نو و استوری امروز صبحشم که خیلی مزخرف به نظرم اومد درست کردن سالاد و خرید از فروشگاه و مزه دار کردن مرغ...هیچ محتوای کاربردی ندیدم و به خودم گفتم که چقدر بیکار بودم قبلا ایشون رو دنبال میکردم ...