30 دی
خروجی.یک جعبه شارژر و یک کابل شارژر که بریدگی داشت.
1بهمن
خروجی. یک جفت کفش همسرم
2بهمن
خروجی. دوتا توپ که دیگه نابود شدند و بالافاصله یه دونه جایگزین شد برای پسرم..یک ظرف خمیر اسلایم که دربشو پیدا نکردم.
3بهمن
خروجی. دوتا از لگوهای شکسته پسرم. علاقه خاصی بهشون داره و از بس باهاش سرگرم بوده داغون شدن 🙆. از نظر ما همشون باید برن پی زندگیشون و از نظر پسر همه عالی ان.
4بهمن
خروجی. یه تکه که نگه داشته بودم برای درب ترشی و یه گیره مویی.
ورودی عطر که به عنوان کادو خریدیم و دوباره رفت خارج از خونه و دو بسته نوک اتود برای پسرم 😑.
5بهمن
خروجی.یه بطری آب که شکست.
دفتریادداشت پسرم که بازم تبلیغاتی بهش دادم تا استفاده کنه 😎.
6بهمن
خروجی. مجسمه کوتوله که شکست 😑هدیه بود و جفت بودن.
شیشه عطر همسرم که تا بی نهایت کادو بهش دادن و جایگزین داره .
8بهمن
خروجی.دو تکه شیشه فرم خام عینک.
9 بهمن
خروجی.یه اسپری سرویس که نیاز به جایگزین داره
یه رژ مدادی که انگار تا انتها خشک شده با اینکه دربشو بسته بودم.
11بهمن
خروجی. دار قالی
12بهمن
خروجی. دوتا دفترچه فاکتور
14بهمن
خروجی. یک ماژیک لاینر که خشک شده و جایگزین نداره و یه قطعه پلاستیکی که کاربریشو نمیدونم 😑.
یه گیره مویی و ساعت پسرم که کاملا شکست .که جبران 7 بهمن شد امروز.
16بهمن.
خروجی .تسویه ی یک وام کوچیک که برای خودم بود...
18بهمن
خروجی. پنج جفت جوراب. یکی برای من و چهار تا پسرم که فقط کوچیک شدند. سه تا برای امروز و دو تا هم به جبران 10 بهمن که خروجی پیدا نکرده بودم 😁.
ورودی. اسپری خوشبوکننده سرویس
20بهمن
خروجی. بطری آب مدرسه پسرم که ترک برداشت و یک درب لیوان مدرسه و یک گونیا که گم کرده و نیاز به جایگزین داره
21بهمن
ورودی دوتا بازی فکری که به پسرم هدیه دادند و یک آویز دریم کچر.
23بهمن
خروجی یه گیره مویی
ورودی یه بازی فکری بزرگسال که برای مهمانمون بود و دید ما خوشمون اومده داد به ما 😊
24بهمن
ورودی یه بلوز آستین بلند برای پسرم که دوستش براش سوغات اورده.
25بهمن
خروجی یه شال گرم که کنار گذاشتم برای یه آدم سرمایی. اومد خونمون بهش میدم.
یه بلوز خونگی که هدیه بود و با چندبار شستشو برچسب بزرگ روش ترک برداشت و تکه تکه شد ولی همچنان میپوشیدم چون میگفتم حیفه 😑...
نزدیک به ده ورق برچسب حیوانات و هزار افرین و میوه و .... که از خواهرزادم به پسرم رسید. کنار گذاشتم تا بدم به کسی که پیش یا اولی داشته باشه
یه سری دست ورزی مدرسه خودم و پسرم خروجی گذاشتم. . حداقل کمی جبران 13بهمن شد. 😁
26بهمن
ورودی....ماشین حساب. گونیا. دو بسته نوک اتود. مام. شش عدد سیخ .
الان یادم افتاد. یکی دیگه از مهمانها برای پسرم کتاب داستان اورد.
27بهمن
خروجی .دفتر مشق پسرم. چندتا از دست ورزی های امسالش. یه بلوز خونگی از پسرم که کاملا نو هست فقط کوتاه شده و کنار گذاشته میشه تا به وقتش بخشیده بشه.سی تا عکس از گوشی پاک کردم.چندروز پیش یه عالم نارنج چیده بودیم که ابگیری کردم و ترشی کردم ولی حس کردم توی غذا باب میلمون نمیشه ... ترشی نارنج ها رو ریختیم روی آلوبخارا و قیصی ها 😊... الان یادم افتادم و رفتم سراغشون و محشر شدند،اینم یه تجربه خوشمزه شد واسم ....امروز جبران 15 بهمن هم شد .
تمام خروجی و ورودی های خانواده ما