2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744050 بازدید | 44787 پست
چه عالی     چای خور نیستید؟ چای رو با چی میخورین معمولا؟

عزیزم اگه میخای قند مصنوعی رو حذف کنی میتونی بجاش از قندهای طبیعی استفاده کنی مثل خرما توت خشک انجیر مویز کشمش عسل

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
کادوها مبارکت باشه عزیزم منم وقتی از همسر و پسرا کادو میگیرم اغلب به انتخاب خودمه و سعی میکنم از کا ...

ایده شما رو پسندیدم 

حس میکنم پسرای منم دوست دارن هدیه شون رو زود استفاده کنم

هدایاشون رو میذارم اولویت برای استفاده در اولین مهمانی

هم ببینند که استفاده کردم و هم در محیط خوبی استفاده بشن

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دبه ماستی که شوهرم اصرار داره همیشه نگه داریم تا دفعه های بعدی که میریم شهرستان پول دبه ندیم گذا ...

از این سطل های ماست پلاستیکی بزرگ بخر که در داره هم تو خونه میتونی استفاده کنی هم برای مسافرتتون میتونید ببرید 

دیروز ماست ما هم تموم شد دبه اش و گذاشتم کنار اشغالا که بندازیم بره امروز دیدم مامانم شسته گذاشته ابچکون🫤

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان عزیز مینیمالیستی اگه تونستید و وسایل و لباس هایی که قابل پوشیدن هست رو برای این دوستمون جیران ...

ممنونم عزیزم🙏😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
یه دبه ماستی که شوهرم اصرار داره همیشه نگه داریم تا دفعه های بعدی که میریم شهرستان پول دبه ندیم گذا ...

خب اگه استفاده دارین نگهش دار عزیزم که هر بار مجبور نشین بخرین

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

بچه ها کسی لباس دخترونه 6یا7ساله داره قابل پوشیدن باشه بده به دخترمن 😔بخدالباساش کهنه وپاره شدن میبرمش حموم لباس پیدانمکینم براش بپوشونم😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

خروجی امر‌وز : یه گلدون که توش چند شاخه گل بود دخترم دستش خورد افتاد شکست تو فکرمم نیست که جایگزینشو بخرم

یه کیف پول که اندازش بزرگ بود استفاده نمیکردم دادم به یه دوستی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

امروز نوبت کمد دیواری هاست کمد دیواری بخش خودم مرتب کردم اون جور که می خوام مرتب نشد.

یه  جعبه قرآن دارم مال عقدم که انقدر عمق اش کمه که خود قرآن فقط توش جا میشه ولی خودش حجیم وسنگین 

این باید یه وقتی ببرم یه مسجدی امامزاده ای جایی.چون قرآن توش نمی ذارم.دوتا سجاده نو نگه داشتم برای مهمان بزرگ نه ها کوچیک اش.

مهرم ندارم منتظرم ببینم کسی کربلایی جایی می ره برام سوغات بیاره.

شادی صدام کنید
دوربین مداربسته از ضروریاته به نظر من. اگه حیاطتون بزرگه برای حیاط هم خیلی خوبه. من چون تجربه ی بدی ...

اره عزیزم، خودمم به این نتیجه رسیدم این دوربین از واجباتمونه

چیزی هم نداریما 😁 ولی خیالم راحته یه جورایی

❌لایک❌