2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744674 بازدید | 44800 پست
چرا دارم خرید اشتباه جهیزیه بوده‌ تو صحبت هایی که اینجا با خانم ها دااشتیم به این نتیجه رسیدیم استی ...

همه لوازم پلاستیک که استیل نداره اخه مثلا جای شیر یا ظرفی که داخلش سبزی میریزیم برای داخل یخچال... 

اگر من جای شما بودم ی سرویس ۲۴نفره ارکوپال برای مهمان میخریدم،و از ظرفایی که دارم یک دست شش نفره جدا ...

نمی دونم انگار اکروپال برای مهمان مناسب نیست البته این نظر منه شاید اشتباه باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه لوازم پلاستیک که استیل نداره اخه مثلا جای شیر یا ظرفی که داخلش سبزی میریزیم برای داخل یخچال...&n ...

من در حد آبکش ولگن وکاسه های استیل گفتم که در هم دارند بدون در هم هست.

شادی صدام کنید
درسته البته قیف که دیگه مهم نیست استیل باشه یا پلاستیک  آبکش و لگن استیل چند تیکه خوبه  ...

من چهار تا آبکش چهار تا لگن دارم در چهار سایز مختلف که کوچیکه برای زرشک و ... ست بزرگه در حد شستن چهار پنج کیلو میوه دو تای دیگه سایز وسط بین این دو تا هست برای کارای دیگه

تا باحال هم کم نیاوردم

سطل زباله هم پلاستیکی دارم از اینا که به درب کابینت متصل میشن همون اگر پر بشه می‌بریم بیرون میریزیم

زباله خشک هم که توی کیسه جدا نگه میدارم کیسه زباله خشکمون هم گونی هست 

ققنوس

عزیزم من دو سه ماه پیش 6 تا لگن و 6 تا آبکش استیل از همین مارک یونیک خریدم  خیلی ضخیم و خوبن آهنربا هم بهش نمی چسبه ولی از این آبکش پانچی که عکسشو گذاشتی هم تو اون مغازه بود خیلیییی نازک بودن و اصلا به دلم ننشست 

عزیزم من دو سه ماه پیش 6 تا لگن و 6 تا آبکش استیل از همین مارک یونیک خریدم  خیلی ضخیم و خوبن آه ...

چند گرفتی شما همه شو 

این که عکس گذاشتم قیمتش رو خوب گفته؟ 

چه سایزایی شما گرفتی

عزیزم من دو سه ماه پیش 6 تا لگن و 6 تا آبکش استیل از همین مارک یونیک خریدم  خیلی ضخیم و خوبن آه ...

من ابكش أستيل دارم ١٢ ساله رنگشون فرق كرده اماپانچي هااا عاليهههههههههههههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
من ابكش أستيل دارم ١٢ ساله رنگشون فرق كرده اماپانچي هااا عاليهههههههههههههه

من تا حالا پانچی استفاده نکردم البته شاید پانچی های اون معازه جنسشون بد بود مارکشونم یونیک نبود حتما پانچی های شما جنسشون فرق میکنه ولی اونایی که من دیدم خیلی نازک و سبک بود