خیلی دوست دارم یه تنوعی ایجاد بشه و اینا هم دیگه جلوی چشمم نباشه من خودم نظرم روی 12 نفره آکر ...
خوب اگر اینطوره یا ببخش یا بفروش کلشو،یا اینکه به اندازه یه شش نفره جدا کن بزار تو کارتن وبزار تو کمد یا انباری مثلا دو سال دیگه بیار دم دستیش کن،که بازم تنوع داشته باشی،بقیشو ببخش به کسی،
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام خانما کسی راهکار خونگی برای لاغری شکم و پهلو سراغ داره
بالاخره باید انداممون هم مینیمال بشه دیگه🤭🤭🤭🤭🤭
خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعاکنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
سلام اینکه ظروف مهمان چند نفره باشه به تعداد مهمونا بستگی داره،من خودم وقتی خانواده شوهرم و خانواده ...
عزیزم بنظرم زیاد دور و برتو شلوغ نکن. اول ببین خونتون ظرفیت چنتا مهمان داره بر اساس اون خرید کن. من باشم فقط یه ۱۸ نفره آرکوپال میخرم. مال من لومینارک هست ولی الان خیلی گرون شده. بنظرم ایرانی ها هم کیفیت خوبی دارن. از اون چینی ها هم یه سرویس ده نفره جدا میکنم و بقیه که تک مونده رو رد میکنم.مهمانم بیاد از همینا استفاده میکنم. در مورد پلاستیکی ها هم اصلا مهم نیست که رنگارنگ باشن. اتفاقا همه چی یه رنگ باشه خسته میشی. قشنگ همه رو بریز بیرون بررسی کن. اونایی که خراب شدن یا بی مصرف هستن رد کن. فقط همون چنتا تیکه ای که نیاز داری رو بخر
هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
سلام خانما کسی راهکار خونگی برای لاغری شکم و پهلو سراغ داره بالاخره باید انداممون هم مینیمال ...
کربوهیدرات شامل آرد سفید و برنج کم بخور .
مخصوصا شبا اصلا نخور.قند مصنوعی رو حذف کن.نمک رو ب حداقل برسون
پروتیین و سبزیجات بیشتر بخور
۱۰ دقیقه برقص گرم که شدی
حرکات پلانک .کوهنورد .و کلی حرکت شکمی سرچ کن و میتونی انجام بدی
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
خروجی اول صبح من از انباری: کارتن جاروبرقی و ماکروفر که داخلشون کارتنای ظروف کریستال بود. اینا رو نگه داشته بودم چون فک میکردم شاید یه روز بتونم خونه رو عوض کنم ولی امروز دیگه از شرشون راحت شدم. سیخ جوجه گردان و یه صفحه فلزی. مال داخل فر بود که تو این چند سال استفاده نکردم. یه طبقه فریزر و جای یخ که از روزی که یخچالو خریدم اینارو درآوردم و چند ساله الکی داخل انباری نگه داشتم. یه تابلو بزرگ که تو دیوار فروش نرفت. چنتا کارتن خالی بزرگ که چون محکم و خوب بودن نگه داشته بودم ولی دیدم مصرفی نداره. همه رو دادم به رفتگر عزیز محلمون. کلا هر چیزی رو بخام رد کنم میدم رفتگر خیلیم تشکر میکنه
هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
خوب اگر اینطوره یا ببخش یا بفروش کلشو،یا اینکه به اندازه یه شش نفره جدا کن بزار تو کارتن وبزار تو کم ...
آره اینم فکر خوبیه یه 6 نفره جدا کنم
بقیه ش رو می تونم به کجا ببخشم آخه خیلی لنگ میشه و ظرفای مدل های مختلف و لنگ هم زیاد دارم مثلا از یه مدل سه تا بشقاب از یه مدل چند تا پیاله اینجوری هم ببخشم ایرادی نداره؟
سلام خانما کسی راهکار خونگی برای لاغری شکم و پهلو سراغ داره بالاخره باید انداممون هم مینیمال ...
من فصل سرما . سالی یکبار فقط به مدت ده روز دمنوش زیر سیاه میخورم . نابود میکنه چربی عروق و پهلو و مخصوصا شکم . البته به شرطی که این ده روز حواست به خوراکت هم باشه .
خداروشکر نزدیک به پنج سال اینکارو میکنم . شکم و پهلو ندارم
خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعاکنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
من فصل سرما . سالی یکبار فقط به مدت ده روز دمنوش زیر سیاه میخورم . نابود میکنه چربی عروق و پهلو و مخ ...
ممنونم عزیزم
بعد از ۱۰ روز قطع کنم دیگه مصرفش رو
آره اینم فکر خوبیه یه 6 نفره جدا کنم بقیه ش رو می تونم به کجا ببخشم آخه خیلی لنگ میشه و ظرفای ...
آره بدین بره شاید اون چیزی که از نظر شما قابل استفاده نیس از نظر کس دیگه اینطوری نباشه و نیاز داشته باشه به همون یه تیکه ظرف
وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱ ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت... شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!! پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...