2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740769 بازدید | 44733 پست
خب آخه مسخره م میکنن  زشت نیست چند مدل ظرف

چه اشکال داره عزیزم.ارزش میزبان مگه ب ظرفهاشه؟

دو مدل باشه بهتره تا اینکه لنگه ب لنگه باشه چند مدل بودن منظورمه

یااینکه کم بیاد ظرف

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
چه اشکال داره عزیزم.ارزش میزبان مگه ب ظرفهاشه؟ دو مدل باشه بهتره تا اینکه لنگه ب لنگه باشه چند مدل ...

نمیدونم 

انگار حس خجالت دارم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بار چربی زدای نانو از اینستا سفارش دادم خیلی حجمش کم بود. الان نزدیک چهار ساله از لوله ب ...

وووی خونه ما خیلی خیلی خیلی چرب بود.اصلا هیچی قابل استفاده نبود.

من ب ذهنم نرسید با لوله باز کن تمیز کنم تمام کاشی هارو چربی زدا نانو زدم،انقدر سابیدم

کاش زودتر متوجه میشدم،چربی زدام تموم نمیشد

چون دیگه گیر نیاوردم

وای ینی انداختی دور؟؟؟؟؟😢

خب نمیشه گفت انداختم دور🤐

روبانای دورشو باز کردم و گذاشتم تو باکسی که وسایل تزیینی عروسک سازیم هست😁

اون توری ها( نمیدونم اسمشون چیه) دور گلارو هم باز کردم و خیلی مرتب تا زدم گذاشتم برا کاردستی های مهد دخترم😅

سیم مفتولایی که داخل دسته گل ها بود رو هم یکجا کردم و گذاشتم تو زباله بازیافتی ها

بعدش تو یکی از دسته گلا دوتا شاخه مصنوعی گل نرگس بود که اونارو برداشتم گذاشتم داخل یه گلدون دکوری

بعدش موند گلهای خشک شده و متعلقاتش که کلی هم خاک روش نشسته بود و تمیزم نمیشد،رفت تو پلاستیک زباله 🤐😂

نمیدونم  انگار حس خجالت دارم

من قبلنا خیلی ب این چیزا بها میدادم،الان واقعا برام مهم نیست

ببخشیدا با توجه ب ادمهایی ک باهاشون ارتباط دارم میگم، اگر خودم رو قیمه قیمه هم کنم باز از خونه م از وسایلم و .....ی حرفی درمیارن.

پس چه بهتر ک اهمیت ندیم بهشون

بله خیلی هزینه ش بالاست  من سرویس چینی پرسیدم هر سرویس ۵ تومن یعنی حدود ۲۵ تومن پول باید هزینه ...

اصلا عقلانی هست؟

من فکر کنم خیلییی ازت بزرگتر باشم

نیاز به تکرار نیست بالاتر برات نوشتم

بعد هجده سال زندگی مشترک دو تا سرویس دوازده نفره با دو طرح مختلف دارم

هردوشون رو هم خیلی دوست دارم و اصلا دلم نمی‌خواد یکیشون نباشه ولی اون یکی ۲۴تا یک شکل باشه

ارزش من اگر به کاسه بشقاب بود که اصلا سبک مینیمالیست رو برای زندگی انتخاب نمی‌کردم 

ققنوس
من قبلنا خیلی ب این چیزا بها میدادم،الان واقعا برام مهم نیست ببخشیدا با توجه ب ادمهایی ک باهاشون ار ...

اطرافیان منم همینطور ولی من ی کم به خودم سخت میگیرم 

باید ی کم تفکرم رو عوض کنم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

ای کاش مامان منم یکم با این سبک اشنا بشه

خونمون پر چیزای قدیمی بلا استفادس

حتی تقویم سال 91ام داره! 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
مدتهاست شروع کردم به مطالعه‌ی تاپیک  چون کتاب ها رو هم با تلفن همراهم میخونم سعی کردم مثل کتاب ...

من کلی عکس گرفتم ولی روم نشد تو تاپیک بذارم.بعد پاکشون کردم

کاش بودن الان مقایسه میکردم

البته الان میدونم نسبت ب قبل خیلی مرتب تر شده ولی عکس ی چیز دیگه س.

اصلا عقلانی هست؟ من فکر کنم خیلییی ازت بزرگتر باشم نیاز به تکرار نیست بالاتر برات نوشتم بعد هجده ...

نه عقلانی ک اصلا نیست 

من دارم ی کم سخت میگیرم به خودم...بنظرم سبک زندگی مینیمال میخواد بهمون یاد بده ک طرز تفکر دیگران نسبت به ما اهمیتی نداره و ما باید اونطور که خودمون راحت هستیم و لذت می‌بریم زندگی کنیم بدون توجه به قضاوت ها 

نه عقلانی ک اصلا نیست  من دارم ی کم سخت میگیرم به خودم...بنظرم سبک زندگی مینیمال میخواد بهمون ...

🤌🤌افرین دقیقا همینه.

از داشته هامون راضی باشیم،قضاوت بقیه برامون مهم نباشه

خانمای مینی‌مالیست بنظرتون میز نهار خوری بخرم؟ یا اینکه ۳ تا صندلی برای پای اوپن بگیرم فقط 

بستگی به استفاده اتون داره

شوهر من از اول پشت میز غذا نمیخوره به جز صبحانه، میز نهارخوری جهازم ۴نفره بود که تا همین تابستون داشتمش، و. بعد فروختم و یه دو نفره خریدم

الانم از میز برا کارم استفاده میکنم نه برا غذا خوردن 

شما اگه غذا میخورید که حتما بخرید

ولی اگه فقط برا مثل یه چای یا صبحانه خوردن استفاده میکنید صندلی برا اپن گزینه بهتریه

من کلی عکس گرفتم ولی روم نشد تو تاپیک بذارم.بعد پاکشون کردم کاش بودن الان مقایسه میکردم البته الان ...

من عکس می‌گرفتم هنوز هم میگیرم قبلا  ارسال هم انجام میشد

تا اینکه دوستان فرمودند احتمال اینکه عکس ارسالی در سرچ گوگل مشاهده بشه بسیار زیاده

منم دوست ندارم جز اعضای عزیز اینجا عکس ها توسط سایرین دیده بشه علی الخصوص تعدادی از اقوام 

لوازم منزل منم سالهاست تکراری هست

سالها همین منزل زندگی کردم و چیدمان لوازم هم تکراری هست دوست ندارم کوته بینان (البته بلا نسبت جمع اینجا منظورم همان تعدادی از اقوام هست) راجع به سبک زندگی من، تفکرات و عقایدم سوژه بدست بیارن

ققنوس
خانما ببخشید کسی لینک تاپیک پس اندازو داره؟

دستت رو روش نگهدار گزینه باز کردن اومد بزنی تاپیک برات باز میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11519687/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%93%d9%85%d8%af-%d9%87%d8%a7-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%db%8c-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-2

ققنوس