2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740471 بازدید | 44731 پست
میگن لوله باز کن برای چدن ها خوب نیست  درسته؟ شما از کی دارید با لوله باز کن چدن های گاز رو ت ...

نمیدونم عزیزم من از چند سال پیش تا حالا ۵ ۶ بار شستم هیچیش نشده.

مامانم چدنای گازش ی جنس دیگه بود اونم زد هیچی نشد.

فقط اگر میترسین ک خراب بشه،روش اسپری کنین مایع لوله باز کن رو بعد سریع با اسکاچ بسابین و اب بریزین.

اگر تمیز نشد ی بار دیگه امتحان کنین.

روی سرشعله ها هم نریزین که سیاه میشه یا بدتر شاید سوراخ بشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خانما من ی سرویس ۱۲ نفره چینی زرین 

ی سرویس ارکوپال ۱۲ نفره و ی ارکوپال ۶ نفره دم دستی دارم 

الان مدتیه میگم ی سرویس ۳۰ نفره برای مهمانی با تعداد بالا بگیرم البته این مهمانی شاید سالی یکبار باشه 

اون سالی یکبار هم میتونم ظرف از مادرم بگیرم.بنظرتون خودم بخرم ی امانت بگیرم؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برچسب ماشین رو به چ روشی جدا میکنید؟

برچسبای محکم با باد سشوار میگن میره من امتحان نکردم.

یکم شیشه پاک کن یا اب اسپری میکنم و با دستمال میتراشم. بعد رد چسب رو اسپری چسب ۱۲۳ میزنم چسب حل میشه با کهنه پاک میکنم.

این برچسب قدیمی بود من دم قاشق رو روش دستمال انداختم که خط نندازه بعد برچسب رو تراشیدم. و اسپری زدم کاملا رفت

خانما من ی سرویس ۱۲ نفره چینی زرین  ی سرویس ارکوپال ۱۲ نفره و ی ارکوپال ۶ نفره دم دستی دارم&nb ...

من یه ۲۴ نفره فقط دارم برای مهمان.

ظروف دم دستی دوتا ست ۶ نفره س که ناقصه.ب زودی یکیش رو میفروشم.

سرویس ۱۲ نفره هم داشتم فروختم

برچسبای محکم با باد سشوار میگن میره من امتحان نکردم. یکم شیشه پاک کن یا اب اسپری میکنم و با دستمال ...

ممنونم عزیزم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
من یه ۲۴ نفره فقط دارم برای مهمان. ظروف دم دستی دوتا ست ۶ نفره س که ناقصه.ب زودی یکیش رو میفروشم. ...

خب حالا بااین تفاسیر 

من ۳۰ نفره بخرم ایا؟

چرا نخرن؟دیوار بذارین مشتریش پیدا میشه. کلا هرچی ک استفاده نمیشه و حالت دکوری داره از دور خارج بشه ...

پیشنهاد خوبیه 🤔 اما دست بفروشم خوب نیست 

به نظرم بفروشین حس میکنم خوب هم فروش میرن وسایلتون

خب حالا بااین تفاسیر  من ۳۰ نفره بخرم ایا؟

اگه فقط سالی یکباره نخر

من سالها یه سرویس ۱۲ نفره داشتو با ۶ تابشقاب برنج اضافه کلا برای ۱۸ نفر مهمون.

وقتی خونواده خودم تعدادش زیاد شد و خونه ای که گنجایش ۳۰ نفر مهمون داره ،خریدیم.

بعدش بصورت فله برای ۳۰ نفر خرید کردم و شاید سالی ۴ بار کامل استفاده میشه.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خانما من ی سرویس ۱۲ نفره چینی زرین  ی سرویس ارکوپال ۱۲ نفره و ی ارکوپال ۶ نفره دم دستی دارم&nb ...

با همین دو تا دوازده و یک شش که جمعا میشن سی نفره سختتون هست پذیرایی کردن؟

دوست دارید سرویس مهمان یکدست باشه یا مهموناتون بالای سی نفر هستن؟

ققنوس

ب نظرم اگر کارتون با ظرفای مادرتون راه میوفته زحمت و هزینه برای خودتون درست نکنید.

اگرم کلا در نظر دارین ظرفاتونو عوض کنین،همه رو بفروشین و ۳۰ نفره بخرین ،بعد ظروف دم دست و ظروف مهمان یکی بشه.

این نظر منه.

پیشنهاد خوبیه 🤔 اما دست بفروشم خوب نیست  به نظرم بفروشین حس میکنم خوب هم فروش میرن وسایلتون

وای دیگه رفت تو مخم😅😅 هدف بعدی فروش ظرفای مهمان

من دو تا دوازده نفره چینی دارم با دو طرح مختلف

تایم مهمانی همشون مصرف میشن 

دوازده نفره دوم رو طی دو سال اخیر که جمعیت خانواده بالا رفت اضافه کردم و خواستم بعد سالها طرح جدیدی داشته باشم

اصلا هم اذیت نیستم که سرویس ها با هم فرقی دارن

ققنوس