2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735238 بازدید | 44656 پست

روی بخچال دوتا مگنت که برمیدارم باز پسرم میاره میچسبونه.

برچسب انرژی و مارک کاغذیش رو هم پارسال کندم خیلی مرتب شد.

برچسب روی لباسشوییم کندم😌

توی در هم دوتا بطری اب

ی شیشه ابلیمو و ی شیشه سس خونگی

داروهای پسرام

و مخزن ابسردکن ک خالیه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امان از خرید هیجانی😖 من اخرین بار تو خرید هیجانی ی کیف زررررررد خریدم. اشتباه ترین کار ممکن چون ا ...

من ‌کیف روزمره م زرده 😁 چقدرم دوسش دارم.

درست میگی موقع خرید باید دقت کنیم که به بقیه ایتم های استایلمون هم بیاد یا اندازه ش مناسب باشه و...

من کلا زرد دوس دارم. یه کیف زرد دیگه هم دارم که خیلی کوچیکه و فقط گوشیم و کلید داخلش جا میشه و برای من کاربردی نیست و گذاشتم بفروشمش چون کاملا نوه و فقط یه بار استفاده کردم. میشه گفت خرید هیجانی و بدون فکر بوده چون تو حراجی خریدمش و اصلا اون موقع که خریدمش کیف نیاز نداشتم!

بچه ها از این خریدای هیجانی هم بگید در کنار خروجیا با مثال،خریدایی که بعدش پشیمون شدین یا حتی چیزی ...

من امسال ی مانتو جلوباز گرفتم خیلی ساده هست ولی خیییییلی پشیمون شدم.

کیف زرررررردم

تونیکمم پشیمونم چون الان تو دوران شیردهیم سختمه ولی بعدا میتونم بپوشم نگهش میدارم

ی شلوار لی گرفتم ک عین همونو تو کمد داشتم 

فعلا همینا.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
امان از خرید هیجانی😖 من اخرین بار تو خرید هیجانی ی کیف زررررررد خریدم. اشتباه ترین کار ممکن چون ا ...

منم چند سال پیش کیف زرد خریدم 

حتی یه بارم استفاده نکردم

بعد از آشنایی با تاپیک گذاشتم خروجی

چند روزی هست که از صفحه ۵۰۰ به بعد مطالب این تاپیکو میخونم و متوجه دلیل خلوتی این تاپیک شدم و اینکه ...

@ترسو68   (شادی جان) هنوز فعالن

@ماهی_تنگ_طلا هم فعال هستن 

@فیگی جان تا این اواخر هم من پست هاشونو میدیدم 

هرجا هستند موفق و دلشاد و تندرست باشید دوستان🌺

❌لایک❌
💥💥💥 چالش امروز: در یخچال. اگه بگین رو در یخچالتون چی میذارین خیلی کمکم میکنه. 💥💥💥

هیچی 

قبلا یه دونه مگنت چوبی داشتم که خودم ساخته بودم و خیلی دوسش داشتم. اونو برداشتم و تبدیلش کردم به جاکلیدی و الان هیچی روی یخچال نیست 

فقط یه بافت میپوشم با شلوار عزیزم  هرجام برم فقط چادر و روسریمو میذارم کنار  من وزنم منا ...

خیلیییی عالیه ممنون عزیزم

فقط شاید چادر شما جلوش بسته است وکش داره چادر من از اون چادر معمولی هاست که دائم یا از سرم می افته یا جلوش باز وبسته میشه 😥

بچه ها از این خریدای هیجانی هم بگید در کنار خروجیا با مثال،خریدایی که بعدش پشیمون شدین یا حتی چیزی ...

من زمان ازدواج تخت و متعلقاتش ، جلو مبلی و میز ناهار خوری رو گرد خریدم

دو سال بعد مجبور شدم همه رو ببخشم به دیگران و مستطیل بگیرم میز ناهار خوری رو یمقدار بیشتر نگه داشتم ولی بسیار برام آزار دهنده بود

جز اون خرید هیجانی دیگه ای نداشتم اون زمان شانزده هفده ساله بودم

تا این سن به همه ی خانم های فامیل در شرف ازدواج این نکته رو گوشزد کردم که وسایل گرد تهیه نکنن

حتی ظروف در دار هم مستطیل و مربع باشن بهتر از گرد هست 

چون گرد باعث پرتی فضا میشه

ققنوس
هیدوا جان منم چادریم زمستونها برای پالتو پوشیدن مشکل دارم یعنی وقتی پالتو میپوشم بعد چادر سر میکنم ا ...

پالتوهای پفی و حجیم نپوش

فوتر نازک بپوش،یا پارچه بگیر بده خیاط بدوزه مثل مانتو هست فقط کمی ضخیمتره و برا زمستون خوبه

خواهرشوهر منم قدیما پالتو نمیپوشید وسط زمستون با یه سویشرت نازک از خونه میزد بیرون میگفت با پالتو چاق میشم، ولی الان خودش خیاطه پارچه میگیره با توجه به فرم بدنش پالتو میدوزه دیگه حس قبل رو هداره

💥💥💥 چالش امروز: در یخچال. اگه بگین رو در یخچالتون چی میذارین خیلی کمکم میکنه. 💥💥💥

قبلا یه عالمه مگنت داشتم زده بودم روی در یخچال ولی حالا خیلی وقته همشو انداختم دور  و روی در یخچالم هیچییییی نیست😍

من دوبار رفتم بانه یه بار ۱۰ سال پیش یه بارم ۵ سال پیش

اینقدر چرت و پرت خریدم که نگو

قرص ظرفشویی خریدم که فیک از آب دراومد نتونستم استفاده کنم

کلاه شنا خریدم موقع باز کردن چنان به هم چسبیده بود که پاره شد

قابلمه خریدم راضی بودم

اما خریدای هیجانی خیلی خیلی زیاد بود

الان دیگه برای سفر شهرهایی که برای خرید هست نمیرم

میدونید چیزی که ما رو وسوسه میکنه برای خرید قیمت پایین اون جنس به نسبت شهر خودمونه

اینجور مواقع باید از خودمون بپرسیم 

آیا واقعا نیازه یا جو گیر شدیم

من که خدا رو شکر دو سالیه خیلی خیلی شدت جو گیریم کمتر شده

2810