2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735315 بازدید | 44658 پست
💥💥💥 چالش امروز: « کابینت ظرفای دم دستی» 💥💥💥

28 آبان
یک درب کشوی جورابها .خروجی نداشت و ورودی فعلا باز نمیکنم.
کابینت ظروف دم دستی هم چک کردم و همه قشنگ نشستن سرجاشون .
سینک تمیز و زباله ها خارج شدند
دوتا خروجی لیف و دو تا ورودی لیف پدروپسر که جایگزین شدند و پنج عدد قوطی شامپو که فعلا جایگزین ندارند چون هنوز چهار شامپو دیگه مونده که تمام بشه... تو این مدت مهمان که میاد معمولا با خودش شامپو میاره و نمیبره واسه همین همزمان چندتا شامپو برای استفاده هست.
بیست دقیقه اول پاکسازی
کتاب و حفظ شعر باز باران 😅...
ورزش دو کیلومتر پیاده روی با خواهرم ...
همسایه رفته بود بندر ترکمن و یه عالم خرید کرده بود .منم رفتم خونه همسایه نشستم و از خریدای اونا لذت بردم 😂... هیچ حس خرید ندارم چرا؟؟؟.... چقدر خوشحال شدن و با لذت برام تعریف میکردن
ده دقیقه وقت برای نظم یخچال و جاگیر کردن لباسهای شسته شده.
بیست دقیقه پاکسازی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوال از خانم های مینیمالیست شما برای چند روزتون گوشت و مرغ و ماهی میخرید؟

گوشت چرخی یک کیلو 

مرغ دوتا 

هرکدوم که تموم شن بعد میخریم.

گوسفندی در حد نیاز و تازه

ماهی فقط تازه . در حد مصرف

کلا فریزر زیاد استفاده نمیکنیم.

کاش یه تاپیک با مضمون نظم والبته استایل هم وجود داشت با همین اعضای فعال

من نظم وبرنامه ریزی برام خیلی مهمه.

مثلا الان خونه ام اون نظمی که می خوام نداره.

من همه چیز تو دفتر یا نوت گوشی برنامه می نویسم وانجام میدم.

مثلا هر روز دخترم نیم ساعت ببرم حیاط هوا خوری

یا ماهی دو یا سه آیتم کیک وشیرینی پزی

یا هفته ای یکبار دیدار بزرگ ترها

والی آخر

تو چیدمان خونه نظم برام خیلی مهمه باردار که شدم همه گفتند تو بارداری خونه بهم‌می ریزه بعد گفتند نوزادی خونه شلخته است ولی من با نظم وبرنانه ریزی تا اینجا خوب جلو اومدم

شادی صدام کنید

ادامه خروجی ها :ی شامپو ک دیگه مصرف نمیشه.ی کفگیر پلاستیکی

گوشت معمولا برای دوماه یا بیشتر میخریم..مرغ و زود ب زود میخریم هرماه ،یا حتی ماهی دوبار.....ماهی هم تازه مصرف میکنیم یا چندتا میگیریم طی یک ماه زود ب زود میزارم تموم بشه

یکی از اشناهای منم همینطوره...شاید از این خانومم بدتر،ب طوری که با وجود دوتا کمد دیواری بزرگ ..دوتا ...

حالا خونه خواهر منو ببینید که واویلاست

تو کشو آشپزخونه همه چی هست نایلون فریزر ، کش مو،

دستگیره، اکسیدان، رنگ مو

همه جا لبریز از وسایل

یعنی وقتی میرم حالم بد میشه

یعنی کشوهای دراور بسته نمیشن کشو رو یبار دارد بیرون چند تا روسری افتاده بود پشت کشو

ایشون خیلی لباس می‌خرن ،که البته ارزون و بی کیفیت 

بعد چند بار پوشیدن و شستن لباس قابل استفاده نیست اما دلش نمیاد بندازه بیرون

اینقدر انرژی منفی خودش و خونه اش زیاده که اصلا علاقه ای به رفتن ندارم

متاسفانه اینجور آدمها تنبل و شلخته هستن

البته شاید گذرشون به این تاپیک بخوره یکم سر به راه بشن😜

خروجی های امروزم:

یه ست کفگیر ملاقه فانتزی که خرید هیجانی بود و جنس و سایز خوبی نداشت،فقط از کفگیر و ملاقه اش استفاده میشد،بقیه اش که چنگال و قاشق بزرگ و ... بود رفت خروجی

یه ظرف پنیر لیقوان(این ظرفا جنسش خوبه سرشم کیپ میگیره قبلا توش چیزی گذاشته بودم که خالی شد)

طبق برنامه از تو اسباب بازیای بچه ها یک تیکه کوچیک انداختم دور

یه کارتن بیسکوییت خالی شد

من چند روز دیگه چندتا مهمون خیلییییی رودربایسی دار برام میاد که خیلی وسواسی و کدبانو و خلاصه همه چی تمومن

از سر شب هی به یه قسمت از خونه خیره میشم میگم اینجا شلوغ نیس؟ زیبایی بصری داره؟ به هم ریخته دیده نمیشه؟😂

خداروشکر خروجی خاصی ندارم، ولی بازم فردا باید یه نگاه کلی دیگه بندازم 

من چند روز دیگه چندتا مهمون خیلییییی رودربایسی دار برام میاد که خیلی وسواسی و کدبانو و خلاصه همه چی ...

ایشالا به شادی و خوشی 

حساس نشو

تو بهترینی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خب خانما تقریبا پاکسازی های منم تموم شد😁💪 تک تک نمی نویسم،در حالت کلی اکثرشو دادم به کساییکه به د ...

ببخشید میشه بپرسم چند ساله ازدواج کردید که اینهمه وسایل اضافه داشتید و دیگه اینکه هر سال در همین حد پاکسازی انجام میدید ؟ به نظرم این پستتون بارها باید خونده بشه تا بعضی‌ها از وسایل اضافه دل بکنند آفرین به شما .خسته نباشی واقعا کولاک کردی

2810