2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736490 بازدید | 44686 پست

البته اینا خیلی آهسته و پیوسته و بدون اطلاع همسر فروخته یا بخشیده شده چون کلا با این کارام مخالفه😕

به وسیله های خودشم کاری ندارم که بتونه نظر بده☺️

به نظر خانوم اون همه همیشه تو خونه حضور داره و خونه باید مطابق سلیقه اون باشه ولی خب اکثر مردا با رفع انباشتگی و مینیمال بودن مخالف هستن

به همین خاطر خیلی در جریان کارام قرار نمیدمش😁

سلام عزیزای دلم تا الان تا صفحه ۱۰۰۹ همراهان بودم،رفع انباشتگی ها و نکته هاتون عالیه به نظر من هر ...

سلام عزیزم خسته نباشی 

خوب شد گفتی منم میخواستم جا ادویه کشویی بخرم ولی حالا که گفتی بوهاش قاطی میشه دیگه نمیخرم مرسی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری توش برنج میزارن؟

برنج رو میشورم و خیس هم نمیدم. بعد کمی نمک و روغن ... اگر دوست داری دون دون بشه فقط به اندازه یه بند انگشت آب از سطح برنج بیشتر بزاره. اگر کته ای و به قول خودمون چسبیده بهم دوست دارین . یک بند و نیم اب از سطح برنج بیشتر بزار...

برای برنج های مخلوط مثل عدس و لوبیا یا باغله ... جدا میزارم غل بخورن و قاطی برنج میکنم که باهم دم بیان...

برای پلوسبزی . سیر و سبزی هم به اب اضافه میکنم و میدم به برنج ... 

من امروز خروجی نداشتم.بچه ها دخترم یه دست لباس بیرونی داره سه دست خونگی خونگی ها همون لحظه که کثیف میشه تو حموم می شورم تا فردا خشک میشه وهمین طور الی آخر

خودمم سه دست لباس خونگی دارم روزی یا دو روز یه بار یه دست عوض می کنم‌می شورم تا وعده بعدی که استفاده کنم‌خشک میشه خیلی حس خوب وسبکی داره‌

هر دست که خارج بشه یه دست اضافه میشه.

امروز یه پیش بند دخترم که جز ست اش بود خیلی کوچیک بود با یه تی شرت اش که کهنه شده بود گذاشتم خروجی

البته لباس دخترم باید دو دست بیرونی باشه ولی الان که هوا سرد شده زیاد بیرون نمی ریم

شادی صدام کنید

خروجی امروز یه ملحفه کهنه شده و یه شلوارک کهنه و یه تی شرت پسرم و یه پیش بند دیشبم یه ظرف ژله شکست اونم رفت خروجی...کلی از لباس های بچه ها رو هم دادم به کسی استفاده کنه چند تکه هم فروختم

خروجی های پاکسازی کابینت قابلمه ها: شیرجوش  ماهیتابه  دوتا کاسه رویی  خروجی بق ...

من چند هفته پیش کابینت قابلمه ها رو پاکسازی کردم دو تا قابلمه خروجی شد یه ماهیتابه هم در انتظار خروجی هست. چون میخوام یه ماهیتابه روحی بگیرم بعد خروجش بدم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
سلام عزیزای دلم تا الان تا صفحه ۱۰۰۹ همراهان بودم،رفع انباشتگی ها و نکته هاتون عالیه به نظر من هر ...

منم جاکلیدی رو خروج دادم کلیدارو میذارم تو کشوی جاکفشی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

خروجی

یه بلوز بافتنی پسرم آستینش پاره شد

یه ظرف مادر شوهرم خونه مون بود بردم براشون

ورودی 

یه بلوز پاییزه برا خودم

یه کتاب داستان برا پسرم

کلی وسیله شور انداختن همسرم نگفته به من خریده اصلا حسشو ندارم

❌️لایک❌️