2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736393 بازدید | 44685 پست
سلام دوستان ،من از کوچیکی مینیمال بودم ولی چون نمیدونستم اینم یه سبکی از زندگی محسوب میشه همه مخصوصا ...

شما یه مینیمالیست اورجینال هستید 

ما داریم تمرین میکنیم تا به این مراحل برسیم 😄

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل این کارتون چیه؟ چرا میارین بیرون؟

تو کتاب جادوی نظم خوندم که ماری کاندو همین کار و میکرده.

وسایل تو حموم خیس میشن دیدی زیر شامپوها یه حالت لزج مانندی میبنده ؟ حتا روی استند ...یا مثلا لیف تو محیط مرطوب حموم درست خشک نمیشه و میکروب ها داخلش رشد میکنند ما اب گرم خونمون زنگ داره لگن همیشه یه ذره اب تهش جمع میشه زنگ ها رسوب میکنن خب اینا اگه بعد از استحمام بیاریم بیرون اینهمه داستان نداریم همشون خشک و تمیز میمونه. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من اصلا کتابامو نمیدم به هیچکس

منم نمیدم

هر وسیله ای رو بگی میتونم توش مینیمال بشم یا دور بندازم ولی کتابامو نمیتونم رد کنم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
سلام دوستان ،من از کوچیکی مینیمال بودم ولی چون نمیدونستم اینم یه سبکی از زندگی محسوب میشه همه مخصوصا ...

خوش به حالت ما انقد وسیله دکوری جور و واجور داریم که حد نداره. شوهرم راضی به جمع کردن هیچ کدوم نیست چه برسه به دور انداختن. این خونه فسقلی ما فقط ۴ تا تابلو به در و دیواره. در حدی که کلا ساعت و برداشتم. از این ریسه های گل مصنوعی از گوشه های سقف اویزون کرده یعنی از این همه دکوری احساس خفگی میکنم ولی کاری از دستم بر نمیاد. فک کن ما رفتیم شیراز ۹۰ درصد خریدامون دکوری بود. فقط ۴ مدل جاعودی و اسانس سوز داریم.

خوش به حالت ما انقد وسیله دکوری جور و واجور داریم که حد نداره. شوهرم راضی به جمع کردن هیچ کدوم نیست ...

پس خونتون حسابی شلوغه😅..من تو جهازم که هفت سال پیش بود اصلا دکوری ابنا نخریدم.فقط یه ساعت ایستاده تو خونه دارم که اضافه هست گذاشتمش کنار نمیدونم باهاش چیکار کنم ،چون شیشه جلوش یه ترک مویی هم داره وگرنه تو دیوار میفروختمش تا الان 😂.حالا برعکس خودم خواهرم کلی خرت و پرت داره ،اونم میگه از خلوتی خونه خوشم نمیاد😒

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

پس خونتون حسابی شلوغه😅..من تو جهازم که هفت سال پیش بود اصلا دکوری ابنا نخریدم.فقط یه ساعت ایستاده ت ...

منم تو جهازم دکوری نداشتم اینا رو همه اقای همسر خریداری کرده🤣

خروجی امروز از لباسهای همسرم بود البته دور از چشمش😂 دو تا کلاه بافتنی دو تا شلوار تو خونه چند تا ...

دیروز دستگیر شدم😂

همسرم شلوارهاشو کنار جاکفشی دید و فهمید میخوام بندازم دور آورد گذاشت سر جاش 😣

منم تاشب باهاش قهر کردم مجبور شد خودش ببره بندازه دور 😍😂

سلام عزیزای دلم

تا الان تا صفحه ۱۰۰۹ همراهان بودم،رفع انباشتگی ها و نکته هاتون عالیه

به نظر من هر چقدر هم کتاب پر بار و مفید باشه به پای تجربه های شما نمی‌رسه

من خودم کتابهای جادوی نظم،لذت کمتر داشتن،کمتر بیشتر است،مینیمالیست و ... رو خوندم

ولی شما اینجا نکته های رو میگید که تو هیچ کتابی نیست

تو دنیای واقعی که کسی رو ندارم که درکم کنه ولی اینجا هممون یه هدف مشترک داریم

در راستای رفع انباشتگی موارد زیر رو خروجی دادم

چندتا تشک و لحاف و پشتی

تمام دکوری ها

لباس های کوچیک و کهنه دخترم

چندتا لباس مجلسی

جا کلیدی(کلید هارو تو کشو میزاریم)

یه سری ابزار بدون استفاده آشپزخونه (سیب زمینی پوره کم،آبلیمو گیر دستی،انبر سالاد و...)

چند تا روسری

دو تا کاپشن و پالتو

چند دست لباس خونگی کوچیک خودم

دوتا مانتو

دوتا برس (یکی دستش شکسته بود ،یکی موهای دخترمو میکشید بدرد نمی‌خورد)

روسری کوچیک دخترم

چندتا کتاب پاره پوره

دفتر نقاشی و رنگ آمیزی استفاده شده

جا ادویه کشویی(تحت تاثیر تبلیغات اینستا خریدم ولی راضی نبودم چون عطر و بوی ادویه ها قاطی میشد)

روبالشتی های کهنه(جدید خریدم)

یه عالمه جعبه و باکس ولنتاین و طلافروشی و اینا(تازگی ها حتی جعبه طلا رو هم نمی‌گیرم همونجا یا میزارم تو کیفم یا سر و گردنم میکنم که بگن طلا ندیدس 😂)

یه سری ماسک نو ،قطره های نو دخترم(بهداشت داده ولی دخترم نمیخوره مدل دیگه خریدیم)گذاشتم ببرم مرکز بهداشت محله مون

دوتا کفش مجلسی

کفش عروسیم 

در حال حاضر سه تا کتونی،یک مجلسی،یه روزمره،یه دمپایی ،یه دمپایی روفرشی دارم