2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736776 بازدید | 44690 پست
صاحبخونمون گفته تا ۲ماه دیگه باید از اینجا پاشیم،من چقدر تو دلم خوشحال شدم! ولی به روی خودم نیاوردم ...

خیلی عالیه

منم دوست دارم یه جا به جایی داشته باشم به یک منزل ساده تر 

البته ساده تر من باب امکانات عرض نمیکنم ساده تر از نظر ساختمان

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نمیشه برم پدرشوهرم غیر مستقیم بهم گفته بیا اینجا کارای ما رو انجام بده اگه یه بار برم دیگه ...

دقیقا،عادت کردن،خونه مادرشوهرمنم مثه سمساریه،یبار تو عقد بودیم یواشکی اتاق شوهرمو پاکسازی کردیم و پدرشوهر مادرشوهرم دم در پلاستیکو گرفتن ازم و گفتن حیفه اینا و برد کذاشت سرجاش...خودکار تمومشده و گلدون شکسته رو ناراحت شدن ک انداختم دور🥴🥴🥴🥴🥴

صاحبخونمون گفته تا ۲ماه دیگه باید از اینجا پاشیم،من چقدر تو دلم خوشحال شدم! ولی به روی خودم نیاوردم ...

اتفاقا صاحب خونه ماهم دیشب زنگ زد گفتن تا ماه دیگه یا رهن کامل کنید تا تخلیه،من خوشحالشدم ولی شوهرم میخاد راضیش کنه🥴منم همه اضافات رو بسته بندی میکنم میزارم انباری خونه باغ و دیگه سبک بار اثاث کشی میکنم🤭

ولی بچها لطفا یه ترفند یادم بدید شوهرمو راضی کنم خونه بخره  و دیگه پول به زمین و باغ نده،بخدا از مستاجری و اثاث کشی خسته و خجلم پیش فامیل

اتفاقا صاحب خونه ماهم دیشب زنگ زد گفتن تا ماه دیگه یا رهن کامل کنید تا تخلیه،من خوشحالشدم ولی شوهرم ...

عزیز دل باغ و زمین چه فرقی با خونه داره؟

اگر برای جا به جایی اذیتی حق با شماست ولی باز خدا رو شکر ملک هست حالا به شکلی که متعارف زندگی ماهاست، نیست.

اکثرا منزل مسکونی تهیه میکنن بعد باغ و زمین 

همسر شما یک مرحله جلوتر هستن

ققنوس
من امروز حموم رو هم پاکسازی کردم خروجی شد دوتا لیف از خرید های هیجانی که هیچ وقت استفاده نشد چون ب ...

حمام ما کلا خالیه . دوست ندارم توی حمام چیزی باشه ... لیف هم بعد از استفاده میزارن بیرون که سریع خشک بشه . قسمت رختکن شامپوها و رخت اویز فقط وجود داره . حوله ها هم بیرون از حمام نگهداری میکنیم . تشت بزرگ داریم که بازم بیرون از حمام هست .

اتفاقا صاحب خونه ماهم دیشب زنگ زد گفتن تا ماه دیگه یا رهن کامل کنید تا تخلیه،من خوشحالشدم ولی شوهرم ...

چرا خجالت زده باشی عزیزدلم !

درسته که خونه خود آدم یه چیز دیگه ست ولی وقتی مجبوری اجاره بشینی باید خودتو با شرایط وفق بدی تا کمترین آسیب بهت وارد بشه 

من نمیدونم از کی وفق پیدا کردم! یه زمانی حس کردم چقدر جابه جایی خونه خوبه،تنوع تو دکوراسیون و نقشه منزل،تنوع تو محله جدید،همسایه های جدید،چون پیاده روی دارم حتی تنوع تو مسیرهای رفت و آمدم به خونمم واسم قشنگ و دوست داشتنیه...

هردفعه که اثاث کشی دارم این شوق رو دارم که میتونم پاکسازی اساسی تری داشته باشم نسبت به هر خونه تکونی که بعد انجامش خوشحالم

هیچ وقت هیج جا نظر فامیل و دوستان برای سبک زندگیت مهم نباشه گلم،فقط رو خودت کار کن تو هرشرایطی بیشترین آرامشو داشته باشی بیشترین لذت رو از زندگیت ببری 

دقیقا اینجوری ارتعاش حال خوبت برمیگرده به همسر و بچه ها و نزدیکانی که دوسشون داری

همه ما تو این دنیا یه جورایی مستاجریم هیشکی هیچی مال خودش نیست.استفاده میکنیم،تربیت میکنیم رشد میکنیم 🌱

❌لایک❌
بچه ها من پلوپزمو تو این ده سال استفاده نکردم حتی م‌وقعی ک گاز هم قطع باشع چیکار کنم نگه دارم بنظرتو ...

من جونم بهش وصله ... اصلا دیگه یادم رفته برنج دم کنم. مدتی گاز قطع بود حتی توش خوراک بادمجون هم درست کردم... سفر بخوایم بریم باید ببرمش . 

من جونم بهش وصله ... اصلا دیگه یادم رفته برنج دم کنم. مدتی گاز قطع بود حتی توش خوراک بادمجون هم درست ...

عمه منم میگه از بس برنج رو با پلو پز درست کردم دیگه حالت آبکش برام سخته 😍

❌لایک❌
حمام ما کلا خالیه . دوست ندارم توی حمام چیزی باشه ... لیف هم بعد از استفاده میزارن بیرون که سریع خشک ...

منم یه مدتی هیچ چیزی رو تو حموم نمیذاشتم حتا شامپو ها . ولی شوهرم تو این قضیه اصلا کمک نمیکنه وقتی میرفت حموم بعدش من باید میرفتم وسایل و بیرون میاوردم حشک میکردم دیدم زحمتم دو برابر شده بیخیال شدم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر