2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737382 بازدید | 44691 پست
بچها یه سوال داشتم من یسری لباس دارم که تنگ شدن برام و همگی مارک و جنس خوبن که چندین بار استفاده نش ...

من همشوووو دادم رفت خیلییی زیاد بودن چون سایز عوض کردم دیگه اندازم نمیشدن بااینکه کاملا نو بودن بده بره با این فکر که یه نیازمندو خوشحال میکنی حس سبکی و آرامش بهت دست میده 

وای چقدر لیستم طولانی شد... 

ولی واقعا از محصولات مراقبتی و بهداشتی نمیتونم کم کنم

تازه چن تاشو الان یادم اومد 

ژل ابرسان الوئه ورا

کرم دور چشم

ماسک ورقه ای

ماسک شب

🫠🫠🫠🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ی پیش که دخترم مدرسه بود رفتم سراغ وسایلاش سه کیسه ی بزرگ ورق باطله چرک نویس ساله پیش عروسکای خ ...

دخترتون چن سالشه؟

من دخترم ۱۲ سالش 

خیلی مقاومت می‌کنه در برابر دور ریختن وسایلش 

افرین ب همگی ک نیاز نیس لباسهای فصلی رو جدا کنید 👌👌👌

من لباسامو همه فصلا جدا می کنم،حتی کمم باشه چون وسواس همه چی سرجای خودش دارم و به نظرم لباس هرفصلم بابد سرجای خودش پوشیده بشه😬

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

راستی منم خروجی داشتم امروز:

ی بافت ک چون از همون رنگ داشتم اینو گذاشتم خروجی

واقعا فقط یکبار پوشیده بودم

نمی‌دونم چرا اینو اصلااا خریده بودم

آخه همون رنگ همون مدل 

دلم سوخت هم نو بود هم گرون خریده بودم

ولی تجربه بشه برام ک خرید هیجانی نکنم 😶‍🌫️

دخترتون چن سالشه؟ من دخترم ۱۲ سالش  خیلی مقاومت می‌کنه در برابر دور ریختن وسایلش

خدا حفظ کنه گل دخترتو.دختر منم چند روز پیش ۱۲ سالشو تموم کرد دختر منم همین اخلاقو داره ولی وقتی نبود دور ریختم.فکر کن یه زودپز پلاستیکی داشت خودش تو وسایلاش نبود ولی اون دکمه ی زودپزو نگه داشته بود 😅یعنی تا این حد وابستس به وسایلاش میگم عقیدش اینه یروزی به دردش میخوره 

خدا حفظ کنه گل دخترتو.دختر منم چند روز پیش ۱۲ سالشو تموم کرد دختر منم همین اخلاقو داره ولی وقتی نبود ...

سلامت باشی عزیزم

هم‌چنین دختر شما رو 

دختر من قهر می‌کنه میگه وقتی نیستم دست به وسایلم نزن

خیلیم خلاقه

از هر دور انداختنی صد تا ایده ارائه میده ک منصرفت کنه🥴🥴🥴

راستی منم خروجی داشتم امروز: ی بافت ک چون از همون رنگ داشتم اینو گذاشتم خروجی واقعا فقط یکبار پ ...

عزیزم متاسفانه من یه اخلاق بد دارم همه ی داروندارمو لباس میخرم خیلی جوگیرم تو لباس خریدن هربار به خودم قول میدم که نمیخرم ولی وقتی فک میکنم قراره نداشته باشمش گریم میگیره یجورایی مریض شدم نمیدونم چجوری این اخلاقمو کنار بزارم 

صحبت لوازم ارایش شد: ریمل/رژ/خط چشم/کرم پودر/ضدآفتاب/سایه دو رنگ سایه دو رنگ شک دارم یا دفعه بعد ن ...

پیشنهاد میکنم بجای مرطوب کننده از آبرسان استفاده کنید 

البته در حد پیشنهاد هست 

برای من بسیار بهتر عمل کرد

ققنوس
سلامت باشی عزیزم هم‌چنین دختر شما رو  دختر من قهر می‌کنه میگه وقتی نیستم دست به وسایلم ...

ممنون عزیزم 

واییی چه اخلاق مشترکی دارن دختر منم فقط اهل کاردستی و هنر و اوریگامیه بخاطر همین دوریختنی هارو نگه میداره

عزیزم متاسفانه من یه اخلاق بد دارم همه ی داروندارمو لباس میخرم خیلی جوگیرم تو لباس خریدن هربار به خو ...

منم ب همین خاطر اومدم توی این تاپیک

از لحاظ وسایل خونه و دکوری و ظرف و ظروف کااااملا مینیمال هستم

اما در مورد لباس و محصولات پوستی ..

نگم براااات

چقدر پولم هر ماه میرفت پای لباس 

مانتو شال کیف و کفش و ساعت.

بیشترم خرید آنلاین

بعد آشنا شدن با این تاپیک بهتر شدم

ولی هنوز خیلی جای کار دارم

منم ب همین خاطر اومدم توی این تاپیک از لحاظ وسایل خونه و دکوری و ظرف و ظروف کااااملا مینیمال هست ...

من یه مدت اینستارو نداشتم خریدام کم شده بود ولی بازم شدم ادم سابق فقط پول میریزم تو شکم انلاین شاپا.

منم شانسی دیدم این تاپیکو انشاله منم بتونم ولخرجیمو کنار بزارم 

لوازم آرایش و مراقبتی من:

یک کرم ضد آفتاب رنگی

یک عدد ریمل

یک مداد چشم

یک عدد فرمژه

یک عدد رژگونه و فرچه رژگونه

یک عدد رژ

یک ماسک صورت 

یک عدد آبرسان

یک عدد عطر

یک اسپری دوفاز