2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737612 بازدید | 44694 پست

دخترا همتون گفتید بقچه و کاور تفکیک لباس زمستونی و تابستونی ندارید و زمستونی و تابستونی و مجلسی یه جا نگه میدارید و عمیقا دوست داشتم منم مثل شما بودم ولی افسوس که من سال گذشته فقط هفت هشت تا پالتو و پافر خریدم که امسال فقط از یکی شون استفاده میکنم چون راحته و بقیه بلااستفاده ته کمد موندن😢

یکسال هم هست لباس نخریدم مگر لباس زیر و ضروریات

هرچیزی میخوام بخرم یک ماه بخودم فرضت میدم و معمولا منصرف میشم از خریدش😆💁

من هیچ سالی عید نه لباس میخرم نه مانتو و... فقط برا بچه ها میخرم خریدم همیشه آخر بهاره ولی پارچه ...

منم تو این چند سال اگر لازم نبوده نخریدم 

واقعا ضروری بود برام چون فقط دوتا مانتو اسپرت دارم که یکیش خروجی هست و دیگه تمام😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من ۳ دست فابلمه از جهازم دارم  چیکارشون کنم ؟ همشونم حنس عالی

یه سرویس که استفاده داری بزار دم دست 

بقیه رو بزار کنار

هروقت این سری خراب شدن از انباریت قابلمه بخر

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
دخترا همتون گفتید بقچه و کاور تفکیک لباس زمستونی و تابستونی ندارید و زمستونی و تابستونی و مجلسی یه ج ...

منم مثل توام 

قبلا خیلی لباس خریدم

فعلا دارم روی خودم کار می‌کنم ک کمش کنم

سلام صبح همگی بخیر سایه جان امروز قراره کدوم قسمت پاکسازی بشه؟ من منتظرم به قسمت لوازم آرایشیا برس ...

❤️❤️❤️

چه خوب که پیشنهاد دادی. عالیه چالش امروز لوازم آرایشی.

من هنوز فرصت نکردم خروجی دیروز رو گزارش بدم. ظهر میام گزارش میدم. 

❤️❤️❤️ چه خوب که پیشنهاد دادی. عالیه چالش امروز لوازم آرایشی. من هنوز فرصت نکردم خروجی دیروز رو ...

عالی. نگاهی انداختم .. منتظرم مام و ادوکلن تموم شن که خروج بزنم و جایگزین نخواهند داشت چون دارم ازشون . سه تا ناخن گیر داریم به نظرتون زیاده?.

اسپری خالی دو تا نگه داشتم بس که مدت کرونا مشکل اسپره برای الکل داشتیم و تند تند خراب میشدن . الان دو دلم که نگه دارم یانه ... 

چند روز پیشا دوتا کرم تموم شدن از این مدل پمپی که خیلی هم عالی بودن .تمیز شستمشون و کرم نرم کننده ریختم داخلشون . اینم راضی ام . چون همیشه بدم میاد انگشت بزنم توی مرطوب کننده و نرم کننده . بره زیر ناخنم اذیت میشم... 

گوش پاک کن هم یه جعبه خیلی بزرگ هست که جاگیر شده و منتظرم کمتر بشن تا جعبه بزرگ رو خارج کنم و کمی جا باز بشه ...یه جعبه بهتر دارم ولی کوچیکتره . 

تاریخ گذشته هیچی ندارم . لاک هم فقط سه تا مونده که بچه ای بیاد خونمون بهش میدم . خودم سالهاست که استفاده نمیکنم دیگه . حتی عروسی هم رفتیم دیگه نزدم و از ناخنهای خودم لذت میبرم .  

همه چی تو وسایل آرایشم پیدا میشد😂 از پیچ و مهره و سنجاق گرفته تا عکس و... که هر چیزو سر جای خودش گذاشتم...

اینا هم شد خروجی: دو تا موچین

دو تا پنکک، مژه مصنوعی، کش مو،فر مژه خراب، ریمل خشک شده، کرم پودر تموم شده، تب سنج خراب ، 

گیره ناف دخترم😐یادگاری نگه داشته بودم که دیدم واقعا لزومی نداره و بقیه اشم خرده ریزه ها تو عکس معلومه😄

دو تا کیف لوازم آرایش هم (دو تا سایز مختلفه ) گذاشتم بشورم

بچها یه سوال داشتم

من یسری لباس دارم که تنگ شدن برام و همگی مارک و جنس خوبن که چندین بار استفاده نشدن بیشتر و چنتا هم دوستام بهم کادو دادن که دوسشون ندارم و راحت نیستن چون تازگیا تو لباس و شلوارهای تنگ حس هفگی دارم و دیگه سلیفه من نیستن،شاید پنج شش عدد شلوار لوله تفنگی دارم که سایزمن ولی چون جذبن حس خوبی ندارم چون تازگیا یسره با مام استایل بودم عادت کردم به گشاد،بنظرتون اینارو بزارم خروجی؟ پشیمون نمیشم؟🥴😆

بچها یه سوال داشتم من یسری لباس دارم که تنگ شدن برام و همگی مارک و جنس خوبن که چندین بار استفاده نش ...

من اگه باشم همه رو نمیذارم خروجی

شاید الان به مام استایل عادت کردی،ولی مثلا هشت ماه دیگه بخوای مثلا یه شومیز بپوشی که شلوار جذب بهش بیاد...

از پنج تا شلوار،۳تارو میذارم خروجی... اون دو تای دیگه رو اگه تا سال دیگه استفاده نکردم بعد راجبش تصمیم میگیرم

لباسهایی هم که کوچیک شده، همین روش شلوار رو انجام بده، یه تعداد رو که مطمئنی تنت نمیشه بزار خروجی بقیه رو نگه دار

فکر کنم یکی از چالشای خونه هایی که چند تا بچه کوچیک دارن،اسباب بازی باشه

تو خونه ما تقریبا دو سالیه که ورودی اسباب بازی خیلی حساب شده و با برنامه ریزیه، ولی از قبلترش برا پسرم که بچه اول بود کلی وسیله خریدم یا کادو دادن

خیلیاشو قبلا خروجی گذاشتم

یه مقدارم گذاشتم رو کمد دیواری هر شش ماه یبار عوض میکنم که براشون تنوع بشه

ولی یه باکس هست که خرده ریزه هارو ریختم توش، دو هفته ای هست که شروع کردم به حذف اسباب بازی هایی که شکسته یا خرابه و میدونم بازی نمیکنن باهاشون، هر هفته یدونه رو دور از چشمشون برمیدارم اصلا متوجه نمیشن که بهانه گیری کنن،

امیدوارم تا عید کمدشون مرتب بشه🤦

اینا جزو خروجیایی هست که کنترلش دست من نیست وگرنه یک ساعته کارشو تموم میکنم😂

من الان شصت صفحه از کتاب در باب زندگی مینیمالیستی فومیو رو خوندم که اگه خوشم اومد کل کتابو بخرم،ولی بنظرم نویسنده نتونسته خیلی خوب مطالبو بهم ربط بده و خیلی به حزییات بی اهمیت توجه کرده و دیگه تمایلی ندارم وقت و هزینه مو بیشتر هدر بدم 

حتی کتاب جادوی نظم کندو هم منو جذب نکرد چون مطلب جدیدی نداشت و به اصول پایه ای پرداخته بود

بنظرم از توی همین تاپیک خودمون میشه سه تا کتاب مینیمالیستی درآورد و چاپ کرد🤭🤩

چون واقعا مطالب ارزشمندی در راستای زندگی مینیمالیستی یک ایرانی گفته شده

مرسی از همتون❤️🙏