2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737475 بازدید | 44691 پست
سلام دخترها شما صندلی تاشو برای تفریح دارید؟؟ زده ب سرم چهارتا بخرم چون ما چهار نفریم 🔴 ...

نه نداریم،نیاز نمیبینم

همه یا داریم یه جایی پیاده روی میکنیم یا میشینیم رو زیرانداز یا دراز میکشن 

البته من روم نمیشه،یه چادر مسافرتی کوچیک داریم میرم تو اون دراز میکشم

❌لایک❌

امروز رفتم سراغ کابینت شوینده ها ولی با کمال تعجب هیچ شوینده ای غیر از یک عدد صابون نیافتم. همه شوینده ها جاهای مختلف خونه پراکنده بودن. 

یه پلاستیک بزرگ لامپ توش بود که باید فردا ببینم کدومشون سالمه کدومشون قابل تعمیر و کدوم دور انداختنی.

یه پلاستیک بزرگ هم ظرفای یبار مصرف استفاده نشده توش بود. احتمالا کاربری اون کابینت رو عوض کنم ولی چی؟؟؟؟

شوینده های حموم هم رفع انباشتگی کردم. ولی کابینت زیر سینک موند. چون بزرگ و شلوغ بود سخت بود برام. فردا سراغش میرم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم یکی از تاثیرات خوب این تاپیک این بودکه سعی می کنم ورودی هامو کنترل کنم،یه لیست خرید بلندب ...

ورودی هات که کنترل بشه علاوه بر همه خوبی هایی که داره،پس انداز بیشتری هم میتونی داشته باشی

یا اون هزینه ها رو بری مسافرت 

و ...

❌لایک❌
امروز رفتم سراغ کابینت شوینده ها ولی با کمال تعجب هیچ شوینده ای غیر از یک عدد صابون نیافتم. همه شوین ...

یکی از اشتباهات رایج همینه اکثرا هم رعایت نمیشه من کلا ندیدم کسی این مورد رو رعایت کنه دوروبرم.

اینکه وسایل مربوط به همو کنار هم بذاریم.

مثلا در کابینت ظرف رو باز میکنی داخلش همه چی پیدا میشه

نایلون ، وسایل شخصی ،مواد غذایی

من انقدر روانم ب هم میریزه وقتی میبینم،اصلا تو اون شلوغی نه چیزی پیدا میشه نه وسایل مرتب هستن😵‍💫

اکثر خونه هایی ک به این شکل نامرتب بودن همیشه افراد خانواده دنبال چیزی میگردن ک پیداش نمیکنن.

من انقدر وسواس نظم دارم سعی میکنم چشمم ب داخل کابینت کسی نیوفته اصلا وگرنه حالم بد میشه تا سااااالها یادم میمونه خاطره ش😮‍💨😮‍💨😮‍💨

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
یاخدا خواهر😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️ من ۳تا دارم تو اندازه های مختلف هرسه هم کاربردیه برام

یک سری شیشه ای هست لازم ندارم سنگینم هستن احتمالا خروجی میذارم.

ی سری هم خیلی کوچولو هستن خروجی میذارم فردا میام گزارش میدم

دوستای گلم یکی از تاثیرات خوب این تاپیک این بودکه سعی می کنم ورودی هامو کنترل کنم،یه لیست خرید بلندب ...

من ی لیست کوچولو داشتم چند قلم نوشته بودم اونم کلا پاک کردم.🤭🤭خداروشکر ک اینجارو پیدا کردم

خروجی ی روغن بدن که اصلا استفاده نکردیم.میدم ب کسی ک استفاده میکنه.

امروز کل خونه رو تمیز کردم .من اون حس بعد تمیزی خونه رو با هیچی عوض نمیکنم.درسته ادم خسته میشه ولی وقتی تمیزی و میبینی کیف میکنی وقتی خونه رو حسابی سابیدی و بوی تاید میاد💫💫دو هفته با برنامه پیش رفتم...ولی اینکه کل خونه رو یکدفعه تمیز کنی ی حس و حال دیگ داره

هر از گاهی فکرمیکنم اگه با این تاپیک و دوستان اشنا نمیشدم چی میشد!٫(با اینکه از قبل هم ادم تمیزی بودم و خونم همیشه تمیز بود.ولی خب مثلا توی کمد یا کابینت بعضی چیزهایی نگه داشته بودم که نباید...و تقریبا میشه گفت ۷۰»درصد رگه های مینیمالیستی داشتم. )ولی خداروشکر میکنم که اگاه تر شدم دیدم عوض شد

ببخشید دوستان طولانی شد.دوست داشتم حس و حالمو باهاتون ب اشتراک بزارم💫

یکی از اشتباهات رایج همینه اکثرا هم رعایت نمیشه من کلا ندیدم کسی این مورد رو رعایت کنه دوروبرم. این ...

اینارو ک خوندم فقط یاد ی نفر افتادم🤦منم مثل تو وقتی همچین صحنه ای ببینم از فشار ب انفجار میرسم انقد ک حالم بد میشه...بعد این ادمی ک میگم یین کابینت ظروف مهمانشو باز میکنی قابلمه های روحی ،نخود کشمش  نمیدونم تخمه ..کلا چیزای بی ربط چپونده اون تو😐

موش و گیلدیح عزیز حرفای شما منو یاد خیلیا انداخت ازجمله عمم و مامانم...در کابینتهاشونو که بازمیکنی تا خرخره پر ظروف و شیشه های داروگیاهی و ظروف پلاستیکیه...چندروز قبل مامانم مهمونی بزرگی گرفته بود و دنبال دم کنی هاش بود و پیدانمیکرد میگفت به تازگی سه تا دم کنی خریدم ولی پیدانمیکنم ازبس کابینتاش شلوغه...انگاری سن که میره بالا اختلال احتکار بیشتر میشه در انسان🤦

دیشب رفتم خرازی نخ بخرم یه استند بزرگ با ارتفاع یک و نیم بود پر از قرقره در انواع رنگ ها. بعد همه رنگ ها قر و قاطی شده بود ناخوداگاه شروع کردم مرتب کردم بعد دیدم مغازه دار چپ چپ نگاه میکنه ولش کردم🤣 ولی روحم هنوز توشه. باید برم بقیه اشم مرتب کنم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر