یه مکالمه ای امروز بین منو شوهرم پیش اومد،یاد شما افتادم،
دیدم شوهرم داره از تو پلاستیک بازیافتیا که بعضی از خروجیارو توش میریزم میگرده🤦 هر چند ثانیه یبار میگفت: اسپند دودکنو چرا انداختی؟ عهههه این سیما لازم میشهههههه!! و...
بهش گفتم تو خونه لازمم نمیشه اگه تو لازمت میشه ببر باغ برا خودت اسپند دود کن،اون پیچ و سیمارو هم ببر هواپیما بساز😂(با خنده گفتم)
همه رو برگردوند تو پلاستیکش گفت: نه لازم ندارم،دیگه به این نتیجه رسیدم دورمو شلوغ نکنم،هرچی لازم داشتم برم بخرم اعصاب خوردیش کمتره تا کلی بگردم دنبال یه پیچ و فنر و سیم و... میخوام از این به بعد مثل تو وسیله نگه ندارم!!!
انقدررررر تعجب کردم از حرفش
شوهر منم مثل اکثریت مردا یه ماکسیمالیسته تمام عیاره،هیچی رو نمیذاشت بندازم بیرون، حتی یبار یه تیشرتش که پاره بود رو نذاشت بندازم بیرون میگفت تو خونه تنم میکنم( البته که هیچوقت تنش نکرد)
خلاصه میخوام بگم تغییر تو مردا به مرور رخ میده، من هفت ساله دارم وسایل اضافه رو خارج میکنم،هیچوقت یهویی پاکسازی نکردم(این مورد رو تو اخرین پادکستی که گوش میکردم راوی کتاب تاکید داشت یهویی نباشه)
کاری که من میکردم تو این سالها،هیچوقت بدون اجازه به وسایل همسرم دست نمیزدم،هر چی خواستم خروجی بزارم ازش اجازه گرفتم،
هیچوقت کل وسایلش رو یکهو پاکسازی نکردم، هر ماهی یا هر هفته ای، فقط یدونه وسیله اش رو حذف کردم
برا خروجی وسایل آقایون،از بی اهمیت ترین وسیله ها شروع کردم،چیزایی که صددرصد مطمئنم بودم وابستگیش کمتره،به مرور رفتم سمت وسایل مهمترش
میدونی اگه بخوایم با لج و لجبازی این کارهارو پیش ببریم، یه حس بی ارزش بودن دست میده بهشون که ببین اصلا من و خواسته هام برا همسرم مهم نیست...
عزیزم برا خودت چالش بزار تا عید، فقط برای وسایل خودت و بچه هات، بعد هر بار که یه قسمتو مرتب کردی هی تعریف بکن پیش شوهرت که ببین چه مرتب شده ادم کیف میکنه و... از این حرفا( ابدا اسمی از وسایل اضافی همسرت نبر)
خلاصه شوهر من بعد هفت سال امروز علنا اعلام کرد تغییر کرده😂 نمیدونم شما چند ساله ازدواج کردید،ولی امیدوارم زودتر به خواسته دلت برسی😍