2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736804 بازدید | 44690 پست
خودش سوا میکنه که زیاد برمیداره گلم 

آها بخاطر اینکه زیاد برداره نمیذاره شماسواکنی😁اکثر مردا انگارسختشونه که کم بردارن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هیدوای عزیزم میشه بگی چطور تاپیک ها رو پاک میکنی؟ بلد نیستم🙈

سلام عزیزم 💞

روزهای زوج لینک تاپیکتو بذار تو تاپیک "نی نی یار حذف تاپیک ۲"

روزهای تعطیل تاپیکشون تعطیله

ساعت کارشونم از ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و از ۲تا ۳عصر همون روز 

اگه بری تو اون تاپیک متوجه میشی چجور باید لینک بذاری و شرایط حذف چیاست گلم 

❌لایک❌
سلام عزیزم 💞 روزهای زوج لینک تاپیکتو بذار تو تاپیک "نی نی یار حذف تاپیک ۲" روزهای تعطیل تاپ ...

مرسی که این رو گفتین

یه بار دیگه هم مطرح کرده بودین و من از همین روش همه تاپیکام رو پاک کردم. آخه اون زمان که تازه عضو شده بودم و دوستان خاصی نداشتم و برای موضوعات ساده تاپیک می زدم که از وجودشون حس خوبی نداشتم دیگه.

الان هم دوستان بیشتری دارم و ازشون کمک می گیرم و هم هدفمند تر از سایت و تاپیک ها استفاده می کنم☺️.

ورودی امروز یک دست کت و شلوار برای خودم.لازم داشتم و خرید هیجانی نبود

درمورد استفاده از دستمال کاغذی منم نمیتونم از توالت حذفش کنم.ولی مثلا توی خونه دخترم میوه یا خوراکی میخوره هیچوقت با دستمال کاغذی پاک نمیکنم.میبرم میشورم دستشو .یا وقتی دور از جون سرما بخوره ی دستمال کوچیک نرم داره با اون پاک میکنم....اینجوری خیلی کمتر دستمال کاغذی مصرف میشه

ورودی امروز یک دست کت و شلوار برای خودم.لازم داشتم و خرید هیجانی نبود درمورد استفاده از دستمال ک ...

مبارکت باشه♥️منم این کارو میکنم اینطوری خیلی کمتراستفاده میشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تو هم نیسی اخه😂من الان میخام کشوی لباسمو ردیف کنم..جدول چیچی بود؟؟

من صبح میام بعد میرم تا شب. همش نمیتونم بیام اینجا. ولی چون نیاز دارم مجبورم حتما سر بزنم. این یه هفته که اومدم اینجا واقعا خونم تغییر کرده

تو هم نیسی اخه😂من الان میخام کشوی لباسمو ردیف کنم..جدول چیچی بود؟؟

واقعا جدول نکشیدی؟ من این همه زحمت کشیدم یدونه خوبشو برات سرچ کردم پیدا کردم فرستادم.🤦‍♀️

جدول هبیت ترکر. فارسیش «رهگیر عادت» هست.