2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736774 بازدید | 44690 پست
خب پس تصویب شد،ژیلت😂 چقد خوبه تجربیاتتون رو میگید ادم عاقلانه تصمیم میگیره برا خرید💚

خوشحالم که به دردت خورد عزیزم😍

اون دستگاه هم کنده هم اینکه صداش اذیت میکنه اصلا هم اندازه ژیلت تمیز نمیکنه برای ماها که مینیمالیسم هستیم😎😅هزینه اضافی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داخل حمام توی یه کاسه کوچیک اب و تاید ریختم. بعد استفاده دستمال رو میندازم داخل اون . یا اگه لباس ...

چه عالی عزیزم خیلی خوبه👍

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
چالش امروز راجب کتابخونه اس، متاسفانه از نظر کتاب اصلا مینیمال نیستیم یه کتابخونه بزرگ تو خونه، و ی ...

خونه مامان منم قبلا اینجوری بود تا یه روز مجبور شدن خیلیاشو بدن بره،اندازه یه وانت کتاب بود😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
خونه مامان منم قبلا اینجوری بود تا یه روز مجبور شدن خیلیاشو بدن بره،اندازه یه وانت کتاب بود😅

حقیقتا خیلی سخته،به خصوص این که خیلی از کتابها نفیسه واقعا دلم نمیاد،باز خودمم که راضی بشم شوهرم نمیذاره

تمام کتاب های عطار(الهی نامه،مصیبت نامه، منطق الطیر و...) ،

دیوان حافظ و خیام و پروین اعتصامی و سعدی و...

مثنوی معنوی، فرهنگ معین،

سری کامل شرح مثنوی از دکتر استعلامی

و کلی کتاب معروف دیگه🥲

حالا تصمیم گرفتم کتابای خودم که بیشتر کتاب شعر و رمان هست،بدم به نوجوونای اطرافم تو فامیل( هر چقدر فکر کردم به جز یک نفر، کسی علاقمند به کتاب نمیشناسم ،زمان ما تو سن نوجوونی همه عشق شعر و داستان بودیم ولی الان نه)

حقیقتا خیلی سخته،به خصوص این که خیلی از کتابها نفیسه واقعا دلم نمیاد،باز خودمم که راضی بشم شوهرم نمی ...

من خیلی خیلی عاشق رمان بودم ولی تا حالا رمان نخریدم چون وقتی یه بار میخوندم دیگه برام جذابیتی نداشت از نوجوونیم تا پنج شش سال پیش عضو کتابخونه بودم و کتاب به امانت میاوردم میخوندم ولی دیگه الان حوصله شو ندارم 🙁

سلام دوستای گلم خدا قوت ❤️

حسابی حالم خوب میشه وقتی میام پیاماتونو میخونم😍😍

خروجی من :یه بلوز خودم که رنگ و روش رفته بود 

یه شلوار دخترم که کهنه شده بود

یه لگن پلاستیکی که دادم به یه دوستی که نیاز داشت میخواست بخره🥰

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

منم از کتابهام بگم

یه کتابخونه قدیمی همسرم داشت و من دوستش نداشتم

اون منتقل شد به انباری و از طبقه هاش برای چیزهای مختلف استفاده میشه

کلی کتاب درسی و غیر درسی داشتیم 

درسی ها که برای دانشگاهمون بود و قدیمی و غیرقابل تدریس کنار گذاشتم ببرم گلخونه تحویل بدم و گل بگیرم برای حیاط

همه ی کتابهای خودم رو منتقل کردم به یک طبقه کمد 

تصمیم گرفتم بعد از مطالعه اگر قرار نباشه دوباره بخونم کتابهارو اهدا کنم به مدارس

امروز نوبت شستشوها بود چون خسته بودم انجام ندادم.

من ماشین لباسشویی دارم تا امروز نصب نکردم.همه چیز با دست می شورم.جاروبرقی جهیزیه ام که خراب شد دیگه نخریدیم تا امسال چندباری استفاده کردم از این هفته می خوام با همون جارو رشتی جارو کنم.برای توالت از دستمال کاغذی استفاده نمی کنم مدتی می خواستن از دستمال پارچه ای استفاده کنم که منصرف شدم  معذرت می خوام خوب لباس زیر می پوشم همون رطوبت می گیره دیگه در حال حاضر سه تا لباس زیر دارم که هروز عوض می کنم با اب داغ وصابون می شورم.

کتاب زیاد داستم وتو مود خریدش بودم که چند روز پیش اینحا گفتم سر یه جریانی تا اطلاع ثانوی ورودی کتاب نخواهم داشت

تا تاثیر کتابهایی که تا امروز خوندم تو اخلاق ومنش ام مشخص بشه.دستمال دوتا دارم برای خشک کردن ظرفها.قبلا برای موارد دیگه اشپزخوته وخونه دستمال می خریدم الان چون بچه کوچیک دارم از لباس هاش که کوچیک وکهنه میشه استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
امروز نوبت شستشوها بود چون خسته بودم انجام ندادم. من ماشین لباسشویی دارم تا امروز نصب نکردم.همه چیز ...

من نگاه سنتی دارم وبه زعم من ادما در گذشته زندگی راحتی داشتند حالا نه اینکه برم لب رودخونه طرف بشورم یا نون بپزم ولی دیگه در بند جاروبرقی ولباسشویی ودنگ وفنگ این ها نبودند این ها همه با خودشون دغدغه میارن.ضمن اینکه اگرچه ما امروز سر تنور نون نمی پزیم ولی تو فر کلی کیک ودسر واین چیزا می پزیم.در واقع همون فعالیت های گذشته هست فقط شکل اش عوض شده.من کاری به کلمه مینیمال ندارم ولی ساده زیستی دوس دارم ودلم پر می کشه برای خونه های بی تخت ومبل واین جور سبک ها دست خودم نیست علاقه ام.

شادی صدام کنید