2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737304 بازدید | 44691 پست
بچها شما ظروف و سطل های یکبار مصرف رو نگه میدارید؟  یه اشکده نزدیک خونمونه که اکثرا ازش خرید م ...

اولویتم اینه اصلا ظرف یکبار مصرف وارد خونه نشه،فقط گاهی خیلی کم شوهرم از بیرون ماست میخره ، ظرفش رو نگه میدارم...

شوهرم باغ داره لازمش میشه،نمیدونم دقیقا چیکار میکنه فکر کنم نهالی چیزی توش میکاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولویتم اینه اصلا ظرف یکبار مصرف وارد خونه نشه،فقط گاهی خیلی کم شوهرم از بیرون ماست میخره ، ظرفش رو ...

منم باغ مهمون زیاددارم،نمیدونم ببرم اونجا که کسی دیگه قابلمه و ظرفی نبره یا کلا بریزم دور و خونه باغ رو هم شلوغ نکنم🤔

بچها شما ظروف و سطل های یکبار مصرف رو نگه میدارید؟  یه اشکده نزدیک خونمونه که اکثرا ازش خرید م ...

من اصلا یکبار مصرف نمی‌گیرم اگر مثل شما سهوا وارد منزل شد در اولین فرصت چیزی داخلش میریزم و میدم بیرون

مثل ظرف ماست که چند بار ورودی ناخواسته بوده

توی اولین فرصت آش میپزم با همون میبرم برای کسی 

ققنوس
سلام خوشکلا پایه این چالش امروزمون کشوی لباس باشه؟؟  امروز یک کشو لباس رو رفع انباشتگی کنیم.&nb ...

من همراه تون هستم

کشو خودم چیزی نداره با کشو پسرها چالش رو انجام میدم

ققنوس
سلام خوشکلا پایه این چالش امروزمون کشوی لباس باشه؟؟  امروز یک کشو لباس رو رفع انباشتگی کنیم.&nb ...

من پایه ام

کشو لباس های مجلسیم رو تمیز میکنم و احتمالا یکی دو تا تیکه خروجی داشته باشم

من صبح کابینت حبوبات و ادویه ها رو مرتب کردم  که خروجیاش شد: یه در شیشه مربا ،

شیشه عسل هم اندازه یه قاشق تهش داره گذاشتم دم دست که بریزم تو دمنوش پسرم و تو ظرفش فلفل قرمزامو بریزم ،

کشو خودم و شوهرمو هفته قبل مرتب کردم ، میرم سراغ کشوی بچه ها💪 

من ظروف یکبار مصرف چه لیوان وبشقاب وسطل وچه سفره ندارم.دستکش یکبار مصرف خریدم برای انجام کارای خونه که دستام اذیت نشه اونم ورودی اشتباه بود استفاده نکردم.

امروز نوبت شستن سرویس بهداشتی هاست که انجام شد.

نماز قضا خوندم.خروجی یه تی شرت خودم که کهنه شده بود

شادی صدام کنید

سلام دوستان خروجی امروز من یه دست استکان که خیلی کوچیکن و به درد چای خوردن نمیخوره قهوه خور هم نیستیم دو تا هم سس خوری 

دیروز رفتم خونه مامانم رفع انباشتگی کردم خیلی حالم خوب شد تمام بشقابها وپیش دستی های دم دستی که کهنه و رنگ ورو رفته بودن بودن گذاشتم خروجی

5 تا چاقو کند وکهنه به عالمه شیشه مربا چند تا آبکش ولگن پلاستیکی رنده و قیف کهنه دستمالها و سفره های رنگ و رو رفته خلاصه خیلی چیزها رفت خروجی اندازه 3تا نایلون بزرگ شد خدا رو شکر ورودی هم لازم نیست باشه چون به جای همه اونا از وسایل پذیرایی مهمان که زیاد بودن آوردم دم دست برای استفاده😍

هم خودم خوشحال شدم وحس سبکی کردم هم مامانم خیلی خوشحال شد و البته از تغییر من تعجب کرده بود 😂