2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737302 بازدید | 44691 پست
مادر من شصت و هفت سالشه از سن کم مینیمالیست بوده من سی و پنج سالمه و یادم نمیاد جز سبک مینیمال زند ...

خودتو به چالش بکش گاهی

چیزی رو که دوست داری،ببخش 

من با این روش دیگه اون حس وابستگی زیاد به وسایلام کم شد و در عوض حال خوب لحظه بخشیدن رو گرفتم و این برام خیلی لذت بخش بود

❌لایک❌
سلام دوستان پست هاتون خیلی مفید بود برام، خیلی خوبه که وقت میذارید و تایپ میکنید. دیشب عروسی بودیم ...

کارتون درسته گلم 

ماهم تو اطرافیان عروسی که میریم،افرادی رو میبینیم که تا ۳ دست تو دوساعت لباس عوض میکنن

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من از وقتی مینیمالیست شدم لباس و وسایل خونه خیلی کمتر میخرم و همسرم پول اضافی که بابت اونا قب ...

خب منم دیگه نمیگم حالا اونجا کمتر خرج کردیم پس پولشو پس انداز کنیم 

چون میدونم تهش خودش اونجور که میدونه درسته پس انداز میکنه مثلا تو کارش، یه وسیله ای چیزی برمیداره خرد خرد پولشو میده 

و بعد وقتی میفروشه سود کلیش باز برمیگرده تو چرخه اقتصاد خونواده

❌لایک❌
من دوس دارم شب قبل خاب داخل سینک ظرف نباشه حالو اشپزخونه هم مرتب باشه ...باوجود تنبلی مث من محاله😂

هرچیزی که به مدت زیاد تکرار بشه میشه عادت

اون تکرار و تکرار مهمه آگاهانه انجام بشه 

بعد دیگه ناخوداگاه روتین انجام میدی

❌لایک❌
سلام، با اجازه ی استارتر... چون دیدم این تاپیک پر بازدیده خواستم اینجا پیامم رو به اشتراک بذارم: م ...

تبلیغ ممنوعه

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
من اینجور وقتا که برام تمیز کردن یخچال یا هرجایی دیگه سخت باشه،اون مقدار پس اندازی که مثلا قرار بوده ...

والا کسیو نمیشناسم...ی بار اوردم‌ فقط دعا میکردم زودتر تموم کنه بره انقد ک بد تمیز میکرد

شما هم بچه ها  از عادت های خوبتون بگید تا برای بقیه ایده و‌الگو بشه

منم ازبیرون که میام اگه کفش وکتونیم نیاز به تمیزکردن داشته باشه همون لحظه دستمال میکشم بعدمیذارم تو جاکفشی اینجوری دفعه ی بعدکه بخوام استفاده کنم تمیزه،توی جاکفشیمم همیشه دستمال میکشم خاک وگلی نباشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مد پایدار یکی از زیر شاخه های سبک زندگی پایدار هست، مثل گردشگری پایدار، آشپزی پایدار ، مد پایدار و.. ...

خیلی خیلی ممنونم بابت عکساوتوضیحاتتون🌹

بچه ها من یه سوال دارم خودم خیلی بین دوراهی گیر کردم. ی سری وسایل قابل استفاده رو گذاشتم دیوار برای ...

دیوارهمینه یه قیمتی بهت میگن ببینن قبول میکنی یانه الان منم نی نی لای نوزدای رو میخوام بذارم برافروش نونوهست همش یه ماه استفاده کردم امیدوارم فروش بره(خودم نخریدم کادوبوده) خودم براکسی بخوام کادو ببرم فقط پول میبرم حتی شیرینی واین چیزاهم نمیبرم همونومیذارم روپول کادو،مگه اینکه جایی براباراول بخوام برم شیرینی چیزی ببرم.این نوزادمم داخلش نذاشتم دیگه گفتم نگهداریش الکی جاگیره حدااقل بفروشم یه پولی بیاددستم

کلا نباید عجله کرد   و اینکه فکر نمیکنم کسی که زندگی مشترک و فرزند داشته باشه یک درصد بتو ...

فومیوساساکی اسفنجاج میخره پاک کنه که نیازبه آبکش داشته باشه؟😁😁😁😁راحت مهنمونش رومیبره رستوران کیف میکنه😁سبک زندگی اونابامافرق میکنه که هیچ حتی ماهاهم که توایرانیم هرکدوم باسبکای متفاوتیم باتعداداعضای متفاوت همه اینانقش داره تومیزان مینیمال بودن...مثلا باعث شد من خودم دیگه وسایلی که هیچوقت به کارم نمیاد ونمیدونم یادگاریای الکی رو نیگه ندارم خیلی بیشترتوخرید دقت کنم.

خودتو به چالش بکش گاهی چیزی رو که دوست داری،ببخش  من با این روش دیگه اون حس وابستگی زیاد به و ...

بخشیدن اصلا اذیتم نمیکنه به راحتی می‌گذرم از داشته هام

تا دیروز فکر میکردم اگر بشکنن ناراحت میشم که دیروز یکی از وسایل شکست و من انگار که سبکبال شدم

دیدم وابستگی نبوده ولی دوست داشتنه هنوز هست

یعنی دوستشون دارم ولی وابسته نیستم

امروز هم در راستی صحبت شما دو تا از ماگ ها رو که برام بسیار عزیز هستن می‌خوام ببخشم به دو تا دختر خانم ۱۵ و ۱۷ ساله که عاشق ماگ هستن ولی به دلایلی خانواده شون توان مالی برای خرید ماگ ندارن

ققنوس
والا کسیو نمیشناسم...ی بار اوردم‌ فقط دعا میکردم زودتر تموم کنه بره انقد ک بد تمیز میکرد

دقیقا مشکل من

نه یکبار بارها امتحان کردم یا بسیار کند هستن که یجایی خودم از دست طرف گرفتم کار رو کردم که اذیت نشم یا اصلا تمیز نیستن

کند بودن رو که یکبار اعتراض کردم خانمی که اومده بود خودش گفت اگر یواش یواش کار نکنم زود تموم میشه شما هم که ساعتی پول میدید چیزی برام نمیمونه😵‍💫🥴

ققنوس
فومیوساساکی اسفنجاج میخره پاک کنه که نیازبه آبکش داشته باشه؟😁😁😁😁راحت مهنمونش رومیبره رستوران کیف ...

اسفناج 😂

بله سبک زندگی ایرانی پر وسیله تر هست

ما اگر تنها هم زندگی کنیم حبوبات و سبزی خشک و .... ما از اونا بیشتره

بماند که در چین و ژاپن غذایی که بیرون از خونه خریده بشه از غذا پختن در منزل بصرفه تر هست برعکس خیلی از کشورهای دنیا

ققنوس