2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738308 بازدید | 44695 پست
خیلی خوشگله مخصوصا سقفش😇  از  باغ هم عکس بزار بی زحمت 😎 کدوم شهرید البته  اگه دوست ...

مرسی از نظرتون گلم 

یکی از شهرهای سرسبز خراسان رضوی😬💁

چشم فعلا که درحال بازسازی هستیم و احتمالا در اینده ای نه چندان دور بومگردی اش کنیم 

خروجی:

دوتا قاب گوشی

یه ماسک پارچه ای

کیف دخترم

شلوار دخترم

دفتر مشق دخترم

کفش فوتبال پسرم

دامن مجردیم که نمیدونم چرا تا الان نگه داشته بودم. تو این همه مدت فقط تابستون امسال که دخترم پاش سوخته بود پوشید. دیگه هم فکر نکنم بپوشه.

نمدها و کش ها و مهره هایی که خریده بودیم گل سر و دستبند درست کردیم دخترم تو بازارچه مدرسه فروخت و رفت خروجی.

یه مقدار از مواد خامش مونده که دسته بندی کردیم برا بازارچه بعدی😂

خیلی خروجی حال میده

تا گزارش بعدی خدا نگهدارتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه تنها زندگی میکردم به احتمال خیلی زیاد میشدم یکی مثه ایشون راستش مینیمال بودن با یه همسری ...

سلام هیدوا جان

بعد مدتها سراغ سایت اومدم و با دیدن پستت کیف کردم.

آره منم اگر تنها زندگی میکردم خیلییییی مینیمالتر بودم. البته نه مثل ساساکی. اما خب از الانم هم مینیمال تر. واقعا خیلی چیزها اونقدر که ما تصور میکنیم ضروری نیست و بعد یه مدت جای خالیشون حس نمیشه اصلا.

سلام هیدوا جان بعد مدتها سراغ سایت اومدم و با دیدن پستت کیف کردم. آره منم اگر تنها زندگی میکردم خی ...

عزیزم کجا بودی😍 من خیلی به یادتون بودما یهویی بیخبر دیگه سرنزدی ❤️ دوباره خوش اومدی

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دخترا شمام ازجهازتون ست در باز کن دارین

اینم مثل ست چاقو ها چیز بیخودیه چاقوهامو چند ماه پیش تو دیوار فروختم همون موقع دربازکن هارو هم گذاشتم فروش نرفت امروز که کابینتو مرتب میکردم باز دیدنش خارشد تو چشم🤭 فکر نکنم از اطرافیانم کسی بخواد نمیدونم چیکارش کنم .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

عزیزم کجا بودی😍 من خیلی به یادتون بودما یهویی بیخبر دیگه سرنزدی ❤️ دوباره خوش اومدی

😍😍😍

ممنونم. لطف داری. ما همون گروه ایتامونو داریم و اونجا فعالترم. مشغله های دیگه م که هست. فرصت نکردم.

چند روز قبل یکی دو نفر از دوستان پیگیر ایجاد گروه بودن برای تبادل راحتتر عکس و ویس ...

بنظر منم هرکس تمایل داره اعلام امادگی کنه تا گروهی جدید ایجاد کنیم در ایتا 😊😊😊

بنظر منم تبادلات راحتتر میشه🤔

سلام هیدوا جان بعد مدتها سراغ سایت اومدم و با دیدن پستت کیف کردم. آره منم اگر تنها زندگی میکردم خی ...

وااااااااااای خداااااااا

ببین کی برگشته!!!!!!

خییییییییلی خییییییییلی دلم براتون تنگ شده بود..........

واقعا خوشحال شدم اسمتونو تو اعلاناتم دیدم 💞💞💞💞💞💞💞💞

❌لایک❌
دخترا شمام ازجهازتون ست در باز کن دارین اینم مثل ست چاقو ها چیز بیخودیه چاقوهامو چند ماه پیش تو دیو ...

اره یه چیز بلااستفاده ایه 

من گذاشتم تو پاکت خروجی هام دادم رفت

❌لایک❌
😍😍😍 ممنونم. لطف داری. ما همون گروه ایتامونو داریم و اونجا فعالترم. مشغله های دیگه م که هست. فرصت ...

ان شاالله هرجا هستی تنت سالم و دلت شاد باشه بانوی سرزمینم 🌺

❌لایک❌