2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738344 بازدید | 44695 پست
و یکی دیگه اینکه من واقعا برام مهمه که وسایل مرتب باشه و بشه هرچیزیو بی دردسر هروقت نیاز داشتی بدون ...

اصلش هم همینه وقتی چیز اضافی نداشته باشی فضا هم کافی باشه لازم نیست برای برداشتن وسیله ای بقیه چیزا نظمشون ب هم بریزه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

متکا های مهمون من خیلی پر و سنگین بودن،مامانم زیاد پر کرده بود که فقط شق و رق وایسن😂،،منم خالیشون کردم ی گونی الیاف دراومد میدم ب مامانم،،و تشک کوچولو داشتم برای بچه های مهمون ،از پشم گوسفند بود و پشمش از ملافه درمیومد یکم اینم میبرم مامانم درستش کنه،ب احتمال ۹۰درصد دیگه نیارمش چون زیاد استفاده نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ی اهنگ تو گوشیم گوش میکردم خیلی با معنا و با مفهوم بود. بلد نیستم اینجا اپلودش کنم اسمش عاقب ...

من گوش دادم عزیزم عالی بود ممنون به موضوع تاپیک هم ربط داشت 😍

مال دنیا نشود سد ره مرگ کسی

گیرم این کل جهان باشد از آن من وتو

کل دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ

آخرش نیست شود نام ونشان من و تو

روزگارتان پر از آرامش😘

خروجی امروز من اول صبح چای دم کردم ته قوری پیرکس سرد و گرم شد در اومد و همه جا رو کثیف کرد رفت خروجی خیلی خوشحال شدم😊 چون ازش بدم میومد حقش بود شکست😜

یه جامدادی کهنه 🫤

یه دفتر 😇

یه دبه سیر ترشی خالی شده 😎

یه کش مو و گیره که وقتی میبستم موهامو خیلی میکشید 🤕

برای خورشید پس از شبهای طولانی

انروز نوبت کند دیواری ها وکشوها بود ولی دست نزدم چون مرتب بودند.ورودی/خروجی نداشتم.من عاشق کتابم وتقریبا مرتب می خونم موضوعی پیش امد که کلی کلافه شدم په سود از این حجم کتاب خوندن وقتی انچنان که باید روی من تاثیر نذاشتند بنابراین تا زمانی که دانسته هام به رفتارم نیومده ورودی کتاب نخواهم داشت.

شادی صدام کنید

[QUOTE=316051004]خانما در کنار خروجی راجب تمیزکاری هاتونم بیشتر بگید من تو این مورد ضعیفم، میخوام ایده و انگیزه بگی ...[/QUOTEنمیذارم کارا روهم تلنبارشن همون لحظه انجام میدم:وقتی غذادرست میکنم ظرفایی که اون لحظه کثیف شدن رو میشورم،گاز رو هر روز تمیزمیکنم اگه لازم باشه،مرتب طی میکشم که خاک نشینه کارچنددیقس،روی میزا رو هم گردگیری میکنم، سرویس روهفته ای یه بارباپودررخشامیشورم وطول هفته هم با مایع میشورم،حموم رو ماهی یه بار میشورم،دیوار حموم ودسشویی رو تایم دستم نیست ولی اوناروهم میشورم،موقع آشپزی پایین گاز یه پارچه پهن میکنم که فرشم کثیف نشه چون پارچه رو راحت میشه انداخت توماشین شست،هرسه ماه زیر گازو ماشین لباس شویی ویخچال رو میشورم اینطوری سوسک نمیفته سم هم میزنم،جلو در واحدمون رو هم بااینکه نیرونظافت میاد باز خودمم یه طی میکشم ودر ورودی روهم گردگیری میکنم،  جاروبرقی هم هفته ای یکی دوبارمیکشم این بین اگه لازم باشه جارو دستی میکشم،ازبیرون که برگردم لباسارو میذارم سرجاشون، بعداینکه ظرف شستم کابینت رو دستمال میکشم،تومصرف آب وبرق وگازهم خیلی صرفه جویی میکنم♥️ یه چندبارتمرین کم همون لحظه کار رو انجام بده کم کم عادت میکنی😍من کیف میکنم خونه برق بزنه ازتمیزی😍بهم حال خوب میده از کارِخونه لذت میبرم😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها یه گزارش بدم کمد پاتختی ام سه تا کشو متوسط داره

کشو اول یه سبد مستطیل گذاشتم شونه برس تب سنج کمپرس وپماد وناخن گیر چند تا قطره دخترم گذاشتم.

کنارش پوشک دستمال خشک دستمال های مرطوب وپد بهداشتی خودم گذاشتم.

کشوی دوم لباسای دخترم وبا سه دست لباس خونگی که خودم که یک از این سه دست تنم با لبلس زیر وجورابم.

کشو سومم حوله بدن وچند دست لباس دخترم که فعلا براش بزرگه یه سبد کوچیک که جوراب های دخترم توش

شادی صدام کنید
بچه ها یه گزارش بدم کمد پاتختی ام سه تا کشو متوسط داره کشو اول یه سبد مستطیل گذاشتم شونه برس تب سنج ...

کمد پاتختی یه کشوی کوچیک داره که شونه وچندتا از ملزومات هنسرم مثل حلقه ازدواج وعطرش توش.دو سوم این کشو خالی

پایین این کشو یه باکس دو طبقه است که طبقه اول لب تاب سشوار ویه سه راهی طبقه دوم خالیه‌

کنار تخت دوتا کشو.

یه کشو وسایل همسرم یه کشو خالیه.

شادی صدام کنید

دخترا شما کتاب در باب زندگی مینیمالیستی از فومیو ساساکی رو خوندید؟؟

من به کتابفروشی شهرمون سفارش دادم ولی نمیدونم چرا نتونست برام بیاره حتی بعد چندماه

فایل پی دی اف اش هم که نیست توی نت

شاید به دی جی کالا سفارش بدم بیاره

شما خوندید؟ اگه کسی خونده ممنون میشه نظرشو بگه

پسرخاله من بوتیک زنونه داره و بامن قیمت خرید حساب میکنه و من سه چهارساله که مدام ازش خریدکردم و الان هفت هشت ماهی میشه که بخودم اومدم و دیگه ورودی لباس نداشتم و مغازش کمترمیرم که خرید نکنم

کمدام داره میترکه🥴🥴🥴

بنظرتون لباسارو پاکسازی کنم بدم خیریه (نو هستند) یا ببرم انباری و به مرور استفاده کنم؟؟؟